senior1949 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 NO......a tam právě rostou. Proto jí hlídám, jako oko v hlavě !!!!!
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 Kamaráde Seniore1949...Že jsi chtěl ty fotky vložit do vlákna "Prim zátiší"?!!!!Jelikož v bazarech již nic takového neroste!!!!!!!
senior1949 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 Nedávno jich bylo na Aukru hafo ,takže rostou .
xjr1 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 diky moc za nabidku, dnes je vezu k jxr1, verim, ze neco v supliku najde, ale kdyby nahodou ne, tak te urcite poprosim, za neco to pak s tebou vybartruji ;-)Kdepak ronda s jedním šutrem, tady je echtovní Prim s šesti:-)). Už hezky šlapou..
beeman Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 jses kouzelnik :-)nemuzu se dockat... Kdepak ronda s jedním šutrem, tady je echtovní Prim s šesti:-)). Už hezky šlapou.. z eteru
beeman Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 jsem si rano zapomel vzit neco na ruku, nastesti kolbenka opet nezklamala :-) z eteru
beeman Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 tohle tady ma pan, chce 45k, ruzove zlato, jsou to krasky, ale cena se mi zda ponekud prestrelena, na 40k bychom se mozna domluvilitoz co vy na to? ;-) z eteru
Sonny919 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 mne to pripadá, že ten cifer tam nepasuje, kedže ručky s lumi by mohli patriť logicky k ciferníku s lumi bodmi a tento ciferník je myslím aj trošku mladší než obdobie, kedy sa riešili zlaté púzdra v Eltone. Ešte by to chcelo vidieť puncové značky, či tam nebudú náhodou swiss
beeman Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 a jeste par tahu jen tak pro jistotu z eteru
beeman Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 svetly cifr je tam vymenenej primo v Eltonu na prani soucasneho/prvniho majitele, jinak se jedna o stejne pouzdro, jak mas ty ;-)a rozhodne cerna jim slusi vic ;-) mne to pripadá, že ten cifer tam nepasuje, kedže ručky s lumi by mohli patriť logicky k ciferníku s lumi bodmi a tento ciferník je myslím aj trošku mladší než obdobie, kedy sa riešili zlaté púzdra v Eltone. Ešte by to chcelo vidieť puncové značky, či tam nebudú náhodou swiss
pavel58 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Na ty sporty jsem tam koukal. Přišly mi ale ze spodu dost jety, tak jsem Ti je tam nechal :-)
beeman Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 (upraveno) dekuji, jsem se malinko divil ze uz bylo dost hodin a porad je tam ma :-Dpouzdro je jety docela hodne, ale tak pan byl svolnej je smlouvani ;-)vzal jsem je jenom proto, ze jak cifr, rucky, tak i vlozka lunety jsou dost dobry a po vycisteni strojku je budu klidne nosit Na ty sporty jsem tam koukal. Přišly mi ale ze spodu dost jety, tak jsem Ti je tam nechal :-) Upraveno 29. září 2018 uživatelem beeman
stenly Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Foto těch sportu jsem sem dával 24.9. stav mi přišel nic moc. Ciferník poškrábanej od ruček a pan za ně chtěl čtyřku s tím, že by šel asi i na trojku. Tak jsem si říkal že je nechám někomu jinymu. Plus je, že je vše origo. Tento stav se podle mě dá sehnat i za dvojku, ale člověk si musí počkat.
beeman Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 tak ono jestli za 2 nebo 2.5 uz nehraje tolik roli ;-)
jonyyy Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Nejde sice o zastavárnu ani bazar, ale hodím to sem. Před nějakou dobou jsem napůl ze zvědavosti, napůl z nudy koupil tento šrot. Hodinky jsem rozebral, odbahnil, očistil a odložil. O pár týdnů později jsem za KORUNU plus poštovné vydražil na aukru konvolut dílů, které obsahovaly tuto lunetu, číselník v podobném stavu, ale bez fleků (bohužel bez nožiček, takže zůstal původní), funkční strojek 68.3 plus dva další strojky na náhradní díly. Každopádně, dnes, s obrovskou dávkou fantazie, už v nich vidím "fialky".
Sonny919 Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 pekná robota, koho by už bavilo kupovať NOS kúsky, keď takto je to napínavejšie ako ten výsledok dopadne
beeman Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 tak damskej cifr je domarad bych ho instaloval do klasickeho Primackeho kulateho pouzdra, poradite ktere se k tomu hodi? z eteru
beeman Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 a jeste zachranene quartzky, dikes to xjr1 :-) z eteru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se