kuba Odesláno 3. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Na tyhle automaty jsem narazil v jednom olomouckém vetešnictví. Byly ve velmi slušném stavu a po výměně skla a běžné údržbě vypadají jako nové. Perfektní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max2 Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Moc pěkné, za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Jsou fakt velmi hezké, a cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n13 Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2008 Na tyhle automaty jsem narazil v jednom olomouckém vetešnictví. Byly ve velmi slušném stavu a po výměně skla a běžné údržbě vypadají jako nové. Asi nebudou na prodej že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Asi nebudou na prodej že ? Ak take chces, ozvi sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 (upraveno) Vim, ze ta nabidka nebyla pro mne, ale ja bych o ne mel zajem, tedy jestli se jeste vali v Tvem supliku... Ak take chces, ozvi sa. Upraveno 10. dubna 2008 uživatelem popshop2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Ak take chces, ozvi sa. Dohodnute, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 (upraveno) ...nevim, do ktere rubriky by se to vice hodilo... tak davam sem jeden nadnerny kousek lidove tvorivosti - zejmena pak precizni prace na datumovem okne http://www.aukro.cz/item348288971_primky_zlacene.html Upraveno 16. dubna 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Opět se zadařilo zlacené padesátky s číselníkem ala Diplomat naprosto cool budík na baterku, škoda té jeho velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Ten budík nemá chybu, vypadá jak palubní hodiny z chevroletu 60´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Opět se zadařilo zlacené padesátky s číselníkem ala Diplomat naprosto cool budík na baterku, škoda té jeho velikosti Ten "cool" budík se jmenuje PRIM VÁLEC a jedná se o první československých quartzový budík, který byl kompletně vyvinut a vyráběn v Chronotechně Šternberk. Před tímto zajímavým budíkem se montovaly quartzové budíčky Prim výhradně s německým strojkem Staiger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 (upraveno) Ten "cool" budík se jmenuje PRIM VÁLEC a jedná se o první československých quartzový budík, který byl kompletně vyvinut a vyráběn v Chronotechně Šternberk. Před tímto zajímavým budíkem se montovaly quartzové budíčky Prim výhradně s německým strojkem Staiger. Díky za info, představ si, že "jede" na baterku, kterou jsem onehdá zapoměl přibalit k nástěnným hodinám jednomu pánovi z Nového města nad Metují. Jestli ho v muzeu nemáte, tak ho vezmu s sebou, až se k Vám vypravím. Stejně ho nemám kam dát Upraveno 20. dubna 2008 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Nejedná se sice o bazar, ani o zastavárnu. Hodinky pocházejí z domácího výběru paní hodinářky v důchodu. A už jsou moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Nejedná se sice o bazar, ani o zastavárnu. Hodinky pocházejí z domácího výběru paní hodinářky v důchodu. A už jsou moje. Tož gratulace, Pavle, myslím že akce se povedla! Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kneeza Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Také přihazuji jedny nebazarovky. Je to domácí nález, teď už s řemínkem od Kubsona a sklíčkem od Accutrona. Zvlášť mě potěšilo to originální koženkové pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Moc pěkný kousek - gratuluji Ten řemen jim sedne a chromované čtvercové pozdro nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Mám z nich takové smíšené pocity, něco jako když se ti zabije tchýně ve tvém týden starém autě. Na jednu stranu mám radost z nového kousku ve sbírkové kvalitě, a na druhou stranu dumám za copak je asi původní majitel dostal Prim 20. sjezd KSČ byly za mozoly na zadku, ale to tyhle asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Asis nebyl na vojně. Hodinky se dávaly běžně vybraným exemplářům. U nás je dostala i kancelářská síla. Můžeš být klidný- u PS se hodinky nedávaly od určité taxy zastřelených. Jestli jsou po lampasákovi, tak možná byl jenom vynikající v práci s tužkou a tabulkami v hlášení nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Mám z nich takové smíšené pocity, něco jako když se ti zabije tchýně ve tvém týden starém autě. Na jednu stranu mám radost z nového kousku ve sbírkové kvalitě, a na druhou stranu dumám za copak je asi původní majitel dostal Prim 20. sjezd KSČ byly za mozoly na zadku, ale to tyhle asi ne. ?Nu, tedy dobrá. Dostali jsme rozkaz zlikvidovat diverzanta na motorce, muže s koženou brašnou na zádech. Zaujali jsme pozice v jedný takový nepřehledný zatáčce a skryli sme se u rybníka na skále. No to mohlo bejt tak kolem půl třetí, přijíždí k nám motorka a na ní muž s koženou brašnou?? ?Jistě. Byl to narušitel a nejspíš vrah. A s takovými se musí jednat bez milosti. To není jako práce s buzolou, děti.? ?Jen co dozněly výstřely, ozval se další motocykl a na něm muž s koženou brašnou. Rozkaz ten zněl jasně, nesmí projet za žádnou cenu. ? Nebyl čas lámat si hlavu, kdo je kdo.? ?Chceš říct, soudruhu kapitáne??? ?No jo, dvě dávky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2008 Prim 20. sjezd KSČ byly za mozoly na zadku, ale to tyhle asi ne. No naštěstí to až k tomu 20. sjezdu nedošlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se