Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  tolja napsal:
Aby to nevypadalo, že všechny pěkný primky má Alomoh :lol:

Kalibr 50 - typ 011, vcelku zachovalé, a troufám si tvrdit, že s tímhle číselníkem je každý nemá. Za povšimnutí také stojí zvláštní nožky pouzdra, které mají jakoby sražené hrany.

V současné nabídce to má Spartak

" ... fazetky na nožkách (šikmé zkosení trojúhelníkovitého tvaru), které způsobují zajímavý optický efekt. Při pohledu z různých úhlů totiž nasvícení jednotlivých ploch zdůrazňuje profil jedné nebo druhé boční linie ... "

Upraveno uživatelem Churchill
Návštěvník tolja
Odesláno

Úplně to vypadá, že drancuju jenom já :lol:

Dnes Vám představím svůj ÚLOVEK

post-953-1220295449.jpg

Odesláno
  tolja napsal:

Hoj! Moc pekny kousek, pouzdro vypada velmi dobre. Myslim, ze tyhle hodinky v takovemhle stavu udelaji vzdycky radost. Kdybys mel nahodou dalsi fotografie, tak se nestyd :D a podel se s nami

Odesláno
  tolja napsal:

Gratuluju. Modré a pískové bych bral taky.

To já když jdu do bazaru tak buď náramkové hodinky vůbec neberou a nebo mají na primky pořadník.

Odesláno (upraveno)

Black Sport právě vytvořený :thumbsup_anim:

Pouzdro NOS originál Prim nevímjakýpovrch :) Pravda, trochu to kazí ta korunka, ale tu koupím co nejdřív...

post-291-1220722121.jpg

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)

tak to pak jedině soukromá iniciativa od někoho z výroby pouzder kdysi v Eltonu. Myslím to pouzdro. Vnitřek ze sportů jsem si tam samosebou nacpal sám.

Odesláno (upraveno)

Fakt to na prvni pohled vypada jak PVD. Nejspis to bude ale jen hra svetel. Nicmene vypadaji zajimave :)

Edit: beru zpet... fakt je to cerne :D

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno

Nevím jak je povrch upravený. Je to černé jako bota, jinak pod tím je to klasické primácké mosazné pouzdro (na škrábnutém místě u otvírání víčka prosvítá mosaz). Asi zkoušeli nové povrchové úpravy.

post-291-1220772588.jpg

Odesláno

Karlos - dobry to je, jeste by mi tam sedel cifernik treba z leteckych, tenhle me moc nebere ;) Ale rozhodne zajimava zalezitost. Kde jsi nechal upravit pouzdro? Nebo se uz takove dostalo k tobe? ;)

Odesláno (upraveno)

Díky. Leteckej cif. je ale na automaty a to se tam nevejde. A už jsem jeden leteckej ciferník použil do hranatých automatů, tak to stačí. Takhle jsem jen vyndal vnitřek z jedněch ojetých sportů a šoupnul ho tohohle. Všechno pěkně pasuje.

A tohle pouzdro je fakt černé už z Eltonu.

Odesláno
  Karlos napsal:
Black Sport právě vytvořený :thumbsup_anim:

Pouzdro NOS originál Prim nevímjakýpovrch :) Pravda, trochu to kazí ta korunka, ale tu koupím co nejdřív...

Trochu kacířská myšlenka, co nechat korunku chromovanou a s oranžovým kabošonem. Byl by to takový odkaz na hodinové indexy. Prim jí umí udělat (viz žluté Sporty).

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nemáte někdo foto těchto primek, jak mají správně vypadat? Nějak se mi nepozdává ta kombinace stříbrných ruček a zlatého číselníku. Je to bastl? Může to prosím někdo okomentovat? Díky.

post-1273-1222668210.jpg

post-1273-1222668221.jpg

Odesláno
  Mech napsal:
Nemáte někdo foto těchto primek, jak mají správně vypadat? Nějak se mi nepozdává ta kombinace stříbrných ruček a zlatého číselníku. Je to bastl? Může to prosím někdo okomentovat? Díky.

Zdravim,

U techto hodinek patri ke zlatym indexum opravdu i zlate rucky. Fotku jsem si vypujcil z archivu Eltonu a jejim autorem je Cyber (vyborna prace, Cybere!)

post-3049-1222670318.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...