Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale aj tak mi to neda, ten naramok. Toto ma byt Rolex kvalita?! Take nepresnosti a nedokonale spracovanie som videl iba pri 5 eurovych hodinkach z Mileticky!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nechci se nikoho dotknout a už vůbec si netroufám cokoliv soudit, protože se počítám mezi hodinkové zelenáče, ale i při obyčejném laickém srovnání s mými Dugenami za zlomek ceny musím konstatovat, že tah Dugeny je nesrovnatelně kvalitněji a precizněji opracován a slícován, i když to v žádném případě taky není žádný zázrak.

Musíme ale taky uvážit, jak staré ty Rolexky jsou, že mají za sebou třeba 40 let každodenního používání a to už i na kvalitním materiálu zanechá stopy.

Odesláno

Nechci se nikoho dotknout a už vůbec si netroufám cokoliv soudit, protože se počítám mezi hodinkové zelenáče, ale i při obyčejném laickém srovnání s mými Dugenami za zlomek ceny musím konstatovat, že tah Dugeny je nesrovnatelně kvalitněji a precizněji opracován a slícován, i když to v žádném případě taky není žádný zázrak.

Musíme ale taky uvážit, jak staré ty Rolexky jsou, že mají za sebou třeba 40 let každodenního používání a to už i na kvalitním materiálu zanechá stopy.

Presne môj názor. Viem a videl som nové Rolexky, ale na tie, bohužiaľ, nemám. Tieto už niečo za sebou majú, trochu som mal aj v Sherone obavy, že mi povedia-ano, zlaté ale z Turecka...Možno nejaký šikovný zlatník-hodinár s tým niečo urobí, časom. Teraz budem rád, ak sa podarí tá GO a pôjdu dalších 40 rokov :)

Odesláno

Rozhodně dej ještě 400 za generálku u autorizovaného prodejce a servisu (mě se to zdá opravdu málo na DayDate ve zlatě, tipoval bych tak dvojnásobek)

I při případném prodeji budou papíry od tohoto servisu dražší než těch 400E a rozhodně mnohem lepší, než ze shopping parku.

Odesláno (upraveno)

Rozhodně dej ještě 400 za generálku u autorizovaného prodejce a servisu (mě se to zdá opravdu málo na DayDate ve zlatě, tipoval bych tak dvojnásobek)

I při případném prodeji budou papíry od tohoto servisu dražší než těch 400E a rozhodně mnohem lepší, než ze shopping parku.

Tých 400 bola približná cena, ešte k tomu by boli súčiastky, tipujem všetky...a splietal niečo o výmene sklíčka / nič mu nie je.../ zadného krytu /lebo bol neodborne vyleštený.../ takže tipujem, že by to skončilo niekde na 1200 EUR. A to je ozaj moc na to, že som v podstate len chcel nastaviť meškanie 4 minút :sad01_anim:

Ale samozrejme chápem Tvoj názor a plne s ním súhlasím. Ak by som toľko peňazí mal, neváham.

Upraveno uživatelem MUDr.Martin Undesser
Odesláno

Toto sú tie spomínané fejky, kvalita lícovania je ozaj na úrovni...

Odesláno

Takže v piatok boli hodinky hotové/za 5 dní/. Odvtedy idú cca +2+3s/24 hod. Výsledná suma za GO, test WR bola165 EUR s papiermi a ročnou zárukou. Takže hodinárstvo Dugovič /stánok Avion BA pri electroworlde/ má u mňa pozitívne hodnotenie.

Odesláno

Vypadají pravé, také jsem často viděl, že zlatý tah má problém s lícováním (přece jenom za 40 let se ledacos projeví na tahu). Ovšem zajímalo by mě, co je to za referenční model, podle mě 1803, ale nápis na ciferníku "T SWISS MADE T" jsem nikde neviděl pouze "T SWISS T".

Odesláno (upraveno)

Vypadají pravé, také jsem často viděl, že zlatý tah má problém s lícováním (přece jenom za 40 let se ledacos projeví na tahu). Ovšem zajímalo by mě, co je to za referenční model, podle mě 1803, ale nápis na ciferníku "T SWISS MADE T" jsem nikde neviděl pouze "T SWISS T".

ano, sú to 1803, ročník-cca 70 te roky. Teda aspoň to mi povedali v Sherone a na puzdre, keď je dolu remienok je to 1803 a výr. číslo. Je to starší ročník, ale podľa vyjadrenia hodinára sú v dobrom stave, škodí im len časté nastavovanie dátumu a dňa, nemajú ešte quickset, ani nezastavuje sekundovka pri nastavovaní času. Ale ako som už písal, v Sherone ma uistili o pôvode.

Upraveno uživatelem MUDr.Martin Undesser
Odesláno

no, uvidíme za 40 rokov :)

nejako sa to ustálilo, stále je tam už tri dni +1 sekunda, na noc to dávam dolu sklíčkom, ráno presne, večer zasa +1 s.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takže po cca 3 týždňoch odchýlky +- 2 sekundy dnes ráno meškanie 10 minút...Po opätovnom nastavení -25s za pol hodinu. Hodinky počujem hlasnejšie tikať, inak neviem čo sa mohlo stať. Nič v nich nerobím, nosené pravidelne denne, nenaťahujem ich, dátum som posunul 1. mája. Asi mi to začína liezť na nervy, hodinky za 160000 a len problémy. Bože, kde sme to???

Odesláno

Být tebou, už bych to neřešil, a svěřil to odborníkovi, tip na spolehlivého jsi tu dostal. Podle toho jak se to projevuje, asi to nebude nic co vyřešíš regulací. Nejspíš ti tam lítá nějaké smetí, které se projeví vždy když se dostane kam nemá, nebo něco drhne. Určitě bych se hodinky tohoto typu raději vůbec nepokoušel otvírat, né tak ještě šuplerou, a rýpaním do strojku podivnými pomůckami uděláš víc škody než užitku.

Odesláno

Vďaka za odpoveď. Momentálne je to na reklamácií, ak to nepôjde týmto smerom, určite s nimi končím a nechám si vrátiť peniaze za GO ...Toho odborníka- myslel si mekana? Rád by som sa s ním skontaktoval, len som ho tu nevedel nájsť, určite to ešte skúsim, resp. ak mi na neho vieš dať kontakt.Ďakujem

Odesláno

Vďaka za odpoveď. Momentálne je to na reklamácií, ak to nepôjde týmto smerom, určite s nimi končím a nechám si vrátiť peniaze za GO ...Toho odborníka- myslel si mekana? Rád by som sa s ním skontaktoval, len som ho tu nevedel nájsť, určite to ešte skúsim, resp. ak mi na neho vieš dať kontakt.Ďakujem

tak hodinky sú doma, bola to presknutá pružinka náťahu/?/ údajne únava materiálu, urobili to ale v rámci reklamácie. Je to prasknutie ozaj normálne?

• po měsíci...
Odesláno

Poprosil by som o radu, hodinky sú u hodinára na výmenu sklíčka http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310304838941&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

teraz mi volal, že sklíčko je nižšie, ako pôvodné /obrázky tu vo vlákne/ ale predajca ma uistil, že to tam bude pasovať na 100%. Ale: keď to staré sklíčko vyberie, asi praskne / po bokoch sú také vlasové trhlinky/ a nové tam náhodou nepôjde, bude problém. Preto sa pýtam, máte niekto skúsenosť s výmenou tohoto /takéhoto/ niečoho? Vďaka za radu

Poprosil by som o radu, hodinky sú u hodinára na výmenu sklíčka http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310304838941&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

teraz mi volal, že sklíčko je nižšie, ako pôvodné /obrázky tu vo vlákne/ ale predajca ma uistil, že to tam bude pasovať na 100%. Ale: keď to staré sklíčko vyberie, asi praskne / po bokoch sú také vlasové trhlinky/ a nové tam náhodou nepôjde, bude problém. Preto sa pýtam, máte niekto skúsenosť s výmenou tohoto /takéhoto/ niečoho? Vďaka za radu

Odesláno (upraveno)

teraz mi volal, že sklíčko je nižšie, ako pôvodné /obrázky tu vo vlákne/ ale predajca ma uistil, že to tam bude pasovať na 100%. Ale: keď to staré sklíčko vyberie, asi praskne / po bokoch sú také vlasové trhlinky/ a nové tam náhodou nepôjde, bude problém. Preto sa pýtam, máte niekto skúsenosť s výmenou tohoto /takéhoto/ niečoho? Jedná sa o to, či to nebude vadiť sekundovke tá výška skla Vďaka za radu

Sorry za to hore, nejako mi blbne PC

Upraveno uživatelem undy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...