Styrax Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Chcem sa opýtať. Vyberám si nejaký slušný kus konečne. Je veľký rozdiel vo veľkosti medzi light green a dajme tomu all black, extreme editions ? od suunto core ? Prešiel som už nespočetné množstvo informácií. A stále neviem či suunto alebo nejaké Casio .... 100 ľudí 100 chutí ! U suunto core extreme edition nie sú zobrazené ani N,W,S,E - nie je to trošku chyba ? A ani stupne tam nie sú dokonca ani čiarky ... DÍK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 26. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Rozdíl je jenom v pouzdru, v ničém jiném. Takže stejný vnitřek bude v Corech za 5000 Kč, tak v těch za 8000 Kč - možná mailnkatý rozdíl bude v tom že starší kousky Coru byli problémové, tudíž se může stát, že narazíš na kus který bude blbnout - budeli starší, což už by se u nových edicí stát nemělo. S kompasem je to pravda, když jsem měl Casia tak byl udělaný minimálně přehledněji, jak si ale zvykneš na ten v Suuntech, dá se s ním úplně v pohodě pracovat. Chcem sa opýtať. Vyberám si nejaký slušný kus konečne. Je veľký rozdiel vo veľkosti medzi light green a dajme tomu all black, extreme editions ? od suunto core ? Prešiel som už nespočetné množstvo informácií. A stále neviem či suunto alebo nejaké Casio .... 100 ľudí 100 chutí ! U suunto core extreme edition nie sú zobrazené ani N,W,S,E - nie je to trošku chyba ? A ani stupne tam nie sú dokonca ani čiarky ... DÍK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Chcem sa opýtať. Vyberám si nejaký slušný kus konečne. Je veľký rozdiel vo veľkosti medzi light green a dajme tomu all black, extreme editions ? od suunto core ? Prešiel som už nespočetné množstvo informácií. A stále neviem či suunto alebo nejaké Casio .... 100 ľudí 100 chutí ! U suunto core extreme edition nie sú zobrazené ani N,W,S,E - nie je to trošku chyba ? A ani stupne tam nie sú dokonca ani čiarky ... DÍK Platí co píše vencalekl. Ani s jedněma neuděláš chybu. Já měl i casio i suunto. Suunto jsou malinko prémiovější. Řekl bych i lepší design. Vyber podle toho co se Ti líbí a ani u jedné značky nebudeš litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Jedna oddechová pro fanoušky Córu, ta asi není ze Sněžky,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 2. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Kudla, to je paráda, taky bych si jednou chtěl takhle vyfotit hodinky - ne, na Sněžce...:-) Jedna oddechová pro fanoušky Córu, ta asi není ze Sněžky,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 Jak přesné jsou Vaše Córy? Prosím o sdělení zkušeností s cca. měsíčním intervalem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 21. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 Jelikož už svoje nemám, do budoucna ale samozřejmě opět plánuju, protože bez Suunt to není ono, zaúkoluji bráchu měřením a pak podám zprávu :-). Bráchovi dělají kolik? Bo jsi si snad taky nějaké pořídil? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 Tak dík moc" Bráchy jsem se zatím neptal, je furt někde na cestách a sekunda sem, sekunda tam je pro něj pasé" Já odkojenej rádiem řízenýmy G-shocky na přesnost docela hledím, zvlášť u digitálek :-)Jinak je moc spokojený, přesnost měření je prej super" Já měl jedny Cory na tůře půjčený a byli přesnější než Casia a dokonce mě velmi vyhovovali, tak o nich trochu přemýšlím" Líbí se mi Everesty, ale ta cena, na to že je jednou rozsekám" Ale Light green jsou už kolem 4000,-nový a to je už v pohodě cena" Že jsou na baterku mě také žere, ale budu je brát pouze na tůry, jinak budou spát, tak nějáký ten rok snad půjdou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 21. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 To jo, Everesty jsou, vzhledem k tomu, že greeny mají stejný jádro, vážně drahý. Mimochodem jsem Light Greeny taky měl a myslím, že chybu rozhodně neuděláš. Jde o to jakou máš laťku - oproti těm silverům mi přišili na pohled takové fórovější, ale jak říkám - vnitřek stejný a vnějšek podle gusta a hlavně vzhledem k ceně, není co řešit, když to máš na občasnou tůru. Až proběhne nějaké dlouhodobější měření, dám vědět :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 (upraveno) Jelikož vlákno tak nějak čiší prázdnotou, rozhodl jsem se jej aktualizovat fotkami mích nových Corů. Mám je chvíli - po delší době bych se chtěl vrátit k problému který jsem tu někde popisoval, u ocelových x6m jsem měl pocit že špatně měří teplotu, myslel jsem že kvůli materiálu, tyhle jsou ale taky ocelové a zdá se, že měří naprosto přesně. Jakmile zjistím víc, vrátim se k tomu... A teď k samotnému fotu... Dnes jsem se byl proběhnout ale jelikož jsem na to dlouho neměl čas, tak jak jistě víte, ty první krůčky jsou nejhorší a tak jsem se s radostí zastavil, na nějaké to vyfocení hodinek... Uběhl jsem zhruba 8 km, začátek 543 m. n. m. konec taktéž, změna výšky okamžitá vzhledem k trati, no, co víc si přát :-). Navíc bych chtěl tak trošku vyvrátit to, co si možná myslíte, že se tenhle model do přírody moc nehodí... To jsem si myslel taky, než se mi dostaly pod ruku, resp. na ruku :-), takže, kdo na vlastní oči neuvidí, zřejmě neuvěří :-). Upraveno 4. července 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas92 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Hezky,taky bych si jedný pořídil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 To Vencalek: Pěkný hard core" Gratulace" Ten tah je zajímavý, netahá chlupy? Jinak doufám, že ti vydrží déle než 3 měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 12. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 Díky díky Vlasto! No, abych pravdu řekl, taky doufám...:-). Ale myslím, že tentokrát už jo, je to nádherný kus ocele, s který se celkem rychle a jistě zžívám :-). I tah mě příjemně překvapil protože po Seikách už sem žádný nechtěl - chrastil a tahal, tenhle má ale nějakou gumovou membránu a vymezovací kroužky takže naprosto v pohodě a sedí krásně. Ale, není to nic pro mě, přece jenom, takže sháním nějakou pořádnou gumu :-). To Vencalek: Pěkný hard core" Gratulace" Ten tah je zajímavý, netahá chlupy? Jinak doufám, že ti vydrží déle než 3 měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Takový malý dotaz, a dám ho třeba sem, jelikož se týká mých Light green verze" Potřebuji mít hodinky mimo ruku na cestách a chci je uchytit extérně třeba na karabinu za kraťasy nebo ták nějak" Nikde jsem nenašel žádnou pomůcku, nevíte jak? Našel jsem super držák na Lumi, ale myslím, že Core do toho nebude pasovat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 No vzhledem k tomu že Lumi mají půměr 42,5mm a Core 49,3 to do té gumy asi moc dobře nepůjde... Schůdnější IMHO bude sehnat si osazení na klasickej pásek (viz obrázek) a tím pak provlíct nylonovej popruh - třaba tak aby čouhal jenom z jedné strany a krz něj provlíct karabinku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 No vzhledem k tomu že Lumi mají půměr 42,5mm a Core 49,3 to do té gumy asi moc dobře nepůjde... Schůdnější IMHO bude sehnat si osazení na klasickej pásek (viz obrázek) a tím pak provlíct nylonovej popruh - třaba tak aby čouhal jenom z jedné strany a krz něj provlíct karabinku... No jo, tak to do ty šprndy Core nenacpu" Sundám řemínek a za osičku uvážu provázek ke karabince, asi jediná možnost. Nechápu, že ty bambusáci to vymyslí na Lumi, ale core je nezajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Mám chuť koupit tyhle suunta, na kolo, sport apod. Co na ně říkáte? Jsou teď ve slevě. http://www.suuntoshop.cz/index.php?s=product&id=101 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) No vzhledem k tomu že Lumi mají půměr 42,5mm a Core 49,3 to do té gumy asi moc dobře nepůjde... Schůdnější IMHO bude sehnat si osazení na klasickej pásek (viz obrázek) a tím pak provlíct nylonovej popruh - třaba tak aby čouhal jenom z jedné strany a krz něj provlíct karabinku... No jo, tak to do ty šprndy Core nenacpu" Sundám řemínek a za osičku uvážu provázek ke karabince, asi jediná možnost. Nechápu, že ty bambusáci to vymyslí na Lumi, ale core je nezajímá Ještě mě Vlasto napadlo, jak to tady tak čtu, kdyby jsi si našel trošku času a z toho para špagátu, nebo jak se to jmenuje, upletl pásek přes obě osičky a potom obě strany spetl k sobě, nebo začít u jedný pokračovat k druhý, vzniklo by Ti pevný a myslím si, že i celkem úhledný poutko na karabinu a Cory by mohli držet i pěknou svislou rovinku, že by šlo vidět na display jako u tý šprcky... Snad pochopíš jak to myslím :-), někde ve všeobecným vláknu je myslím návod jak se to případně plete. Mám chuť koupit tyhle suunta, na kolo, sport apod. Co na ně říkáte? Jsou teď ve slevě. http://www.suuntosho...=product&id=101 Jestli jsi sporťák - outdoorista, tak s Corama v žádným případě chybu neuděláš a tohle je i designově dobrá volba ;-). Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Mám chuť koupit tyhle suunta, na kolo, sport apod. Co na ně říkáte? Jsou teď ve slevě. http://www.suuntosho...=product&id=101Ahoj, jestli to má být opravdu na kolo a sport, vyprdni se na reklamní fotky a mrkni spíš na "Regular Black"a nebo "Light Black"- prostě klasika černá na bílé, inverzní displej v reálu není žádná výhra; Nehledě na to že u té cenovky 5645,- žádnou extra slevu nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Ahoj, jestli to má být opravdu na kolo a sport, vyprdni se na reklamní fotky a mrkni spíš na "Regular Black"a nebo "Light Black"- prostě klasika černá na bílé, inverzní displej v reálu není žádná výhra; Nehledě na to že u té cenovky 5645,- žádnou extra slevu nevidím... Myslím, že inverzní display je absolutně individuální záležitost, spíše tedy designovka, ale pokud na hodinky nekoukáš ze dvou metrů, nebo nežiješ v šeru, na inverzním display Corů pohodově čas odečteš. Se slevou má Radek pravdu, ta tam není, natož extra, ale Suunta jdou teď celkově nahoru a kdo ví, kdy půjdou zase dolů, případně ještě nezdraží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se