Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

rád bych si objednal hodiny u firmy GOLD ELIGIUS, přes e-shop. Máte prosím někdo zkušenost s takovým nákupem, nejlépe přímo s touto firmou? Díky předem...

Odesláno

Mé zkušenosti z osobních návštěv prodejny ve Zlíně ve skrze pozitivní, ochota, možnost domluvy, apd. Kolega si nedávno kupoval u nich certiny big size a byl taktéž velice spokojen ;) .

Odesláno

Super díky za názory! Já právě do Zlína jet nechci, mám hodinky vybrané na e-shopu, ale budou to moje první Hodinky (s velkým H), tak bych se nerad nechal napálit....

• po 2 týdnech...
Odesláno

liší se pánové e-cena od té v kamenném obchodě?

Resp. jsou svolní k licitaci o ceně? Díky za odpovědi.

Odesláno

liší se pánové e-cena od té v kamenném obchodě?

Resp. jsou svolní k licitaci o ceně? Díky za odpovědi.

Já jsem psal jen dotaz na cenu jednoho modelu a hned jsem dostal nabídku na opravdu zajímavou cenu a to jsem se ani neptal :smile_anim:

• po měsících...
Odesláno

Koupil jsem včera ženě quartzky Tissot T58.1.225.56, na dálku, jednání stoprocentní, rychlost dodání mě nemile ;-) zaskočila (neměl jsem u sebe dost peněz na dobírku).

• po měsících...
Odesláno

Připojím se s pozitivním hodnocením.

Poptával jsem po republice Rada Sintry Jubilé (model R13726702). Nejenže je mají skladem, zároveň mi p. Stuchlík ml. nabídl dobrou cenu + možnost osobního odběru / zaslání a další.

Nakonec jsem z logistických důvodů nakoupil jinde, ale to nic nemění na velmi poziviní zkušenosti s přístupem tohoto obchodu k zákazníků.

Víc takových!

• po měsíci...
Návštěvník hodinkus
Odesláno

Kupoval jsem z eshopu omegy za cca. 1,300 euro (pro mně hodně, docela risk) a vše v pořádku. Ale je to již 1,5 roku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...