Chronoamater Odesláno 26. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Takže nakoľko som sa ešte vôbec nerozhodol, tak sa znovu chcem spýtať. Výber už je jasnejší ako na začiatku - pilotky už nechcem. Moje srdce piští po diverskách. Čiže: Čierne Monster Čierne VE N1 Rocket http://www.vostokeurope.sk/hodinky/sk/N1-Rocket-NH25A-2255146-B a jedny "z núdze cnosť" Invicta http://cgi.ebay.com/Invicta-6053-Pro-Diver-Automatic-Mens-Watch-495-NEW-/370414766714#ht_3766wt_1139 Prípadným návrhom sa nebránim...
FiXilVer Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 steinhart si pozeral? stoja sice 320 ale nie je to zase az tak moc nad tvoj budget, no z vlastnej skusenosti ti poviem, Steinharty su naozaj fajn! a swiss made ja mam ocean 1 green su to fajn hodinky za slusne peniaze ak ti vadi lupa tak maju aj bez lupy vintage 1 red
Chronoamater Odesláno 27. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2011 steinhart si pozeral? stoja sice 320 ale nie je to zase az tak moc nad tvoj budget, no z vlastnej skusenosti ti poviem, Steinharty su naozaj fajn! a swiss made ja mam ocean 1 green su to fajn hodinky za slusne peniaze ak ti vadi lupa tak maju aj bez lupy vintage 1 red No to si mi teda dal! Zase ďalší chrobák v hlave...
Climber Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Ty řvavé napodobeniny Rolexu stojí za h...o. Když už, tak alespoň Steinhart Ocean Vintage GMT, sice si protiřečím neb to je také kopie velkého R, ale alespoň modelu, který se dávno nevyrábí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronoamater Odesláno 27. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2011 (upraveno) Ty řvavé napodobeniny Rolexu stojí za h...o. Když už, tak alespoň Steinhart Ocean Vintage GMT, sice si protiřečím neb to je také kopie velkého R, ale alespoň modelu, který se dávno nevyrábí. No a to už sme zase na 390 ojro, dohodíme... Nie to už je veľa! Tých 320 je strop. A aj tie Stainharty alá Rolex by boli len tak - tak , lebo pošta a podobne. Upraveno 27. června 2011 uživatelem Chronoamater
vintage535 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Nazdar ja som tu uplne novy a sledujem toto vlakno nakolko mam podobnu problematiku ako Ty....bohuzial len s tym rozdielom ze ja neviem vobec co chcem....:-))) ( teda myslim tvarovo a urcenim - paci sa mi vsetko okrem klasickych slusnych oblekoviek....a rad by som nieco vacsie ) Pomaly sa ale zacinam pripravovat na zvysovanie budgetu...Vsimol som si ze si zacal s 200 E s jemnym podotknutim ze do 300 E max ...v tvojom poslednom prispevku vidim ze uz si dal max 320 E.... Ked to takto podje dalej tak nakoniec skoncis pri nejakych svajciaroch ... Obavam sa ze dopadnem podobne...vzdy sa mi pacili hodinky ale prepadol som tomu az v sobotu ked som objavil toto forum...Dufam ze sa mi podari zmestit do 200 E a tebe prajem vela stastia s vyberom. Som zvedavy ako nakoniec poriesis. Drzim palec.
Climber Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Chápu Chronoamatere , ovšem Steinhart Ocean Vintage GMT mají bezvadný strojek ETA 2893-2, který Ti zase jen tak každé hodinky nenabídnou, většinou narazíš na ETU 2824.
Chronoamater Odesláno 27. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Nazdar ja som tu uplne novy a sledujem toto vlakno nakolko mam podobnu problematiku ako Ty....bohuzial len s tym rozdielom ze ja neviem vobec co chcem....:-))) ( teda myslim tvarovo a urcenim - paci sa mi vsetko okrem klasickych slusnych oblekoviek....a rad by som nieco vacsie ) Pomaly sa ale zacinam pripravovat na zvysovanie budgetu...Vsimol som si ze si zacal s 200 E s jemnym podotknutim ze do 300 E max ...v tvojom poslednom prispevku vidim ze uz si dal max 320 E.... Ked to takto podje dalej tak nakoniec skoncis pri nejakych svajciaroch ... Obavam sa ze dopadnem podobne...vzdy sa mi pacili hodinky ale prepadol som tomu az v sobotu ked som objavil toto forum...Dufam ze sa mi podari zmestit do 200 E a tebe prajem vela stastia s vyberom. Som zvedavy ako nakoniec poriesis. Drzim palec. Na začiatku som bol varovaný, že to takto dopadne. ALE cenu na 320 som navýšil iba pre tie Vostoky. Tie som si bol aj vyskúšať a je to kus železa. A VEĽMI sa mi páčia. Čiže e to teraz so mnou tak, že srdce hovorí Vostok, hlava Seiko Monster a manželka Invicta... no a aby toho nebolo málo, tak mi tu postnete tie Stainharty. Ja viem že je to napodobenina, ale "Swiss made" za dobrú cenu, univerzálne, 300m, zafír... Na čo som sem liezol?!
Jony Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Zkus se podívat také do Japonska. Seiko či Citizen nevypadají zle a přesnost neuvěřitelná....Za mě třeba Citizen Eco Drive Nighthawk radiocontrol
Chronoamater Odesláno 27. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2011 Zkus se podívat také do Japonska. Seiko či Citizen nevypadají zle a přesnost neuvěřitelná....Za mě třeba Citizen Eco Drive Nighthawk radiocontrol Citizen nie. Chcem AUTOMATY. A viem, že aj Citizen robí nejaké, len mne je tá značka niečím(neviem čím) nesympatická... A Seiko mám okukané
Chronoamater Odesláno 29. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Takže teraz som z toho už celkom jeleň! Prosím vás vypíšte mi tu nejaké plusy a mínusy, aby som sa vysomáril z tohoto výberu. Invicty sú mimo, čiže zostala trojka Seiko Black Monster, VE N1 Rocket a Stainhart Ocean 1 Vintage red.
mmako Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Design jednotlivých kusů je tedy dost rozkročený :-), ale máš to mít: Seiko Black Monster+ odolný strojek dosahující velmi dobré přesnosti+ svérázný a svébytný design, který nic nenapodobuje+ výborné zpracování+ luminiscence je vražedná - do obleku si je opravdu nevezmeš :-)- ten design člověk buď miluje, nebo nesnáší - moc lidí s neutrálním postojem k monstrům nenajdeš Vostok Europe N1+ neokoukaný design+ slušné zpracování - kvalita zpracování poněkud pokulhává, měl jsem troje Vostoky, na každých buď něco nesedělo od výroby, nebo se časem pokazilo (Arktika - vypadla lumi ze dvou indexů, vypadl "šroub" z lunety, Red Square od výroby špatně nasazené ručky /když je minutovka na 12, hodinová ukazuje doprostřed mezi hodinové indexy/ atp.)- strojek je co do přesnosti binární - některé se trefí a pak to může být úžasné, já jsem byl u všech kousků rád, že jsem se vešel do 30 - 40 vteřin denně Steinhart Ocean- tohle je pro mě bohužel prachsprostá kopie Rolexek se vším všudy pouze s jiným nápisem, takže mám problém o tom napsat něco dobrého, každopádně Steinharty jsou dobře zpracované hodinky za slušné peníze - bohužel u některých modelů inspirace v mých očích přesahuje slušnou mez
FiXilVer Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Steinhart Ocean - tohle je pro mě bohužel prachsprostá kopie Rolexek se vším všudy pouze s jiným nápisem, takže mám problém o tom napsat něco dobrého, každopádně Steinharty jsou dobře zpracované hodinky za slušné peníze - bohužel u některých modelů inspirace v mých očích přesahuje slušnou mez nejdem sa designu oceanov zastavat, pretoze je to vazne "rolexlike" no Ja som zacinal na Oceanoch, doterza ich mam. Nosievam ich sice len na aktivity, kde by som skutocne rolexy nezobral, ale nosim ich rad! Ked sa ti paci ich vzhlad rolexu tak Steinhart je idealna volba. Urcite mi je prijemnejsie nosit Steinharty, uz len koli historii tej malej firmy, a velmi priatelskeho vystupovania pana Steinharta..atd.. ps. vyvijat vlastny design hodiniek, ktory by sa pacil, nie je take jednoduche, takze plne chapem ze si zalozil reputaciu vyrobcu kvalitne spracovanych hodiniek za nizke ceny, aj ked s okopirovanym dizajnom. A teraz, ked uz je znami, tak robi aj vlastne modely, len pre priklad triton-y no a aby to nebolo uplne jednostranne odomna tak aj ked nemam rad seiko, tak z toho mi naozaj vychadza najlepsie praaave Seiko! proste pocitovo by som bral Steinharty tie vintage, ale rozumovo urcite Seika.. z vybranych modelov su najlepsie.. ( IMHO )
Chronoamater Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Takže páni, dlho som sem neprispel, ale môžem Vás ubezpečiť, že tu som denne. Dnes som to už nevydržal a kúpil som si Géčka... Čiže žiadne automaty, ale tygitálky! A veľmi sa mi páčia a majú rôzne fičúri, ktoré sú super! Riadia sa sami, dobíja ich slniečko... Sú to konkrétne Casio GW 2300F-4 PS: Automaty stále chcem, len ja som hrozne duša nerozhodná a dávam im ešte nejaký rok. Nech sa to usadí, ja si zatiaľ pripravím väčší rozpočet a ... potom ma švihne! Tak a teraz sa budem chvíľu vytešovať!
Chronoamater Odesláno 3. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Takže čas pokročil a ja mám zase dilemu. G-Shocky už toľko neoslňujú(nie že by sa mi nepáčili ) a tak prišiel asi čas poobzerať sa po niečom novom. Momentálne som v zajatí LUM-TEC. Takže sa rozhodujem medzi LÜM-TEC A13 http://www.toptime.sk/index.php/sk/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=ilvm_fly_easy_shopping_grey.tpl&product_id=146&category_id=37 a LUM-TEC-M39 http://www.mojehodinky.sk/hodinky/sk/LUM-TEC-M39 . Tie prvé(hranatky) tie mi prídu také viac chlapské, cool... len sú zase Quartz Miyota OS10. Je to celkom zlé s tým quartzom? Mám si radšej tú cca stovku dohodiť a zobrať tie s etou? Tie M 39 ma ale zase až tak neberú... Prípadne poradte niečo v tejto cenovej relácii. Vďaka
ivan_989 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 (upraveno) Je to celkom zlé s tým quartzom? Mám si radšej tú cca stovku dohodiť a zobrať tie s etou? 1. ano. 2. ano. Ked si uz venoval tolko casu vyberu, tak ta quartz neuspokoji. Hovorim z vlastnej skusenosti. Proste par dni sa budes vytesovat a nadalej budes tuzit po hodinkach. Obehni par predajni a daj si zopar kusov na ruku. Uvidis aky z toho budes mat pocit. Mozno uplne iny ako z obrazkov.. A potom si das na ruku nieco, co si len nahodou vsimnes za vitrinou a zistis, ze to je to prave. Budes to mat na ruke a na vsetko ostatne co si chcel zabudnes. A tie si kup Upraveno 4. září 2012 uživatelem ivan_989
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se