Gustaf Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 ja o nikom nevim..tady na foru se o znacce Golana moc nepise...tak jsme asi jedini, co se tyce tehle diversek. Jinak little_w tusim nejaky kousky od Golany ma.
Petr77 Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Moc pekny hodky a rekl bych, ze i nositelnejsi, nez ve zlute verzi. Prijde mi jen trochu nepatricna ta velikost na Tvem zapesti /soudim dle fotky/... Jinak ale rozhodne palec nahoru a pokud jsi z nich "na vetvi" , pak je vse v nejlepsim poradku. At slouzi, Petr
enicar2 Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Moc pěkné...trochu mi připomínaj IWC. Je to možné ? :-)
Gustaf Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 to petr77: diky pvd uprave hodinky vypadaji mensi, nez jsou. Ta cerna je opravdu trochu zjemnuje. Tak bych rekl,ze jsou i na mem zapesti v pohode nositelne. Prispiva tomu i gumovej tah..diky nemu hodinky perfektne sedi a na ruce neklouzou. Ta fotka mozna trochu klame. Jinak mas pravdu,jsem z nich "na vetvi" :-) dikes, snad budou slapat jako hodinky :-D to enicar2: jj,inspirace iwececkama tam je..ale cert to vem :-)
spineshank Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 V 18. 4. 2011 v 11:46, 'enicar2' napsal: Moc pěkné...trochu mi připomínaj IWC. Je to možné ? :-) jj asi si IWC vzalo inspiraci no
Gustaf Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 asi jo :-D stejne jako Rolex od Orientu apod...
Rudykopalsson Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 V 18. 4. 2011 v 13:14, 'Gustaf' napsal: asi jo :-D stejne jako Rolex od Orientu apod... podivné a při tom by člověk řekl, že by firmy takového formátu mohly přijít s nějakým novým, neotřelým a hlavně čistě svým designem, že?:-)
Gustaf Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 to jako jo, kopirovat design od tak malych firem :-D to by jim slo. Zarputily chronomagor se asi nestaci divit, co tu melem za hlouposti :-D
Rudykopalsson Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 V 18. 4. 2011 v 16:45, 'Gustaf' napsal: to jako jo, kopirovat design od tak malych firem :-D to by jim slo. Zarputily chronomagor se asi nestaci divit, co tu melem za hlouposti :-D bych řek, že by to asi pochopil:-) Gustafsson - ty jsi je kupoval ve stejným shopu jako Ricous, nebo někde jinde? Jo a stále čekám na foto lumi:-)
Gustaf Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 jj,nejspis jo :-) me je v UK kupovala sestrenice pres ebay. Od prodejce Sima Eichler. Nick nevim, ale tohle jmeno bylo na adrese odesilatele. Nevim, kde je objednaval ricous. Jinak fotka lumi bude, ale ted opravdu nemam pristup k netu na kompu, jen na mobilu, tak jeste par dni vydrz. Ale jak uz jsem psal, lumi je solidni...:-)
little_w Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 V 18. 4. 2011 v 19:18, 'Gustaf' napsal: ...Od prodejce Sima Eichler.... je to stejnej prodejce. ja jsem S. Eichlerovi za ricouse volal, R. chtel k tomu tah navic, tak jsem to zjistoval.
Gustaf Odesláno 19. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 on\a je asi jedinej\a prodejce Golany na ebay, protoze tech hodinek tam moc neni.
Rudykopalsson Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 jj... stejně tam teď tu žlutočernou kombinaci v oceli nemají - ricous ji asi vykoupil:-) tak zkusím počkat, jestli má další kus
Gustaf Odesláno 19. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 je fakt,ze to tam vsechno po jednom kuse v kombinaci tah\guma. Ty moje tam mel taky jediny a pak nic. Ted uz jsem nekoukal, tak nemam prehled.
Rudykopalsson Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) nemá tam ani tvoje ani ty žlutý, ale má tam napsaný, že je do 24. dubna mimo, tak uvidíme, jestli je tam potom znovu dá... pokud ne, budu doufat, že u ricouse nepřeskočí jiskra a já je od něj za mrzký peníz jako jeté odkoupím edit: překlep Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Rudykopalsson
Gustaf Odesláno 20. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 tak netrhej partu a jdi do sedych, at doplnis barevnou kompilaci :-D ikdyz je fakt,ze ty jsou nejmene vyrazny :-) taky dobra varianta, cekat, jestli ricouse neomrzy a posle je dal.. Spis si myslim,ze je po ty pauze prodejce na ebay zase hodi ;-)
Rudykopalsson Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 právě, šedý jsou nudný... a tím, že mám Seiko SRPO43 a ty jsou jenom černý, tak chci něco barevnějšího... vůbec by mi nevadilo, kdyby se ty Golany dělaly i s jiným než černým ciferníkem... to s tím ricousem bylo jen takové žertování... počkám, až se ten borec vrátí a půjdu do nich...
Gustaf Odesláno 20. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 tak to jo, mit dvoje tmavy hodinky je zbytecny. Taky by se mi libilo, kdyby delali treba modrej cifr. Ten by byl v kombinaci s tou zlutou taky paradni. Jj,to je mi jasny ze to byl zert, ricou je stejne jen tak nepusti ;-) ja myslim,ze jemu uz by taky mely co nevidet dorazit,tak uz se tesim na dojmy.
Rudykopalsson Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 jj, tak se nemůžu dočkat až mu přijdou... jaký jsou tvoje dojmy po týdnu nošení?
Gustaf Odesláno 20. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 dojmy jsou uzasny..na gumovym tahu krasne sedi na ruce, vubec o nich nevim. Setkavam se s pozitivnimi reakcemi. Casto se pristihnu,ze na ne cucim :-) opravdu me uchvatily a zatim nemam zadnou vitku. Vnitrni luneta se plynule otaci obema smery...proste zatim vse jen do plusu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se