Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moc pekny hodky a rekl bych, ze i nositelnejsi, nez ve zlute verzi. Prijde mi jen trochu nepatricna ta velikost na Tvem zapesti /soudim dle fotky/... Jinak ale rozhodne palec nahoru a pokud jsi z nich "na vetvi" :), pak je vse v nejlepsim poradku. At slouzi, Petr

Odesláno

to petr77: diky pvd uprave hodinky vypadaji mensi, nez jsou. Ta cerna je opravdu trochu zjemnuje. Tak bych rekl,ze jsou i na mem zapesti v pohode nositelne. Prispiva tomu i gumovej tah..diky nemu hodinky perfektne sedi a na ruce neklouzou. Ta fotka mozna trochu klame. Jinak mas pravdu,jsem z nich "na vetvi" :-) dikes, snad budou slapat jako hodinky :-D to enicar2: jj,inspirace iwececkama tam je..ale cert to vem :-)

Odesláno
  V 18. 4. 2011 v 13:14, 'Gustaf' napsal:

asi jo :-D stejne jako Rolex od Orientu apod...

podivné a při tom by člověk řekl, že by firmy takového formátu mohly přijít s nějakým novým, neotřelým a hlavně čistě svým designem, že?:-)

Odesláno
  V 18. 4. 2011 v 16:45, 'Gustaf' napsal:

to jako jo, kopirovat design od tak malych firem :-D to by jim slo. Zarputily chronomagor se asi nestaci divit, co tu melem za hlouposti :-D

bych řek, že by to asi pochopil:-)

Gustafsson - ty jsi je kupoval ve stejným shopu jako Ricous, nebo někde jinde? Jo a stále čekám na foto lumi:-)

Odesláno

jj,nejspis jo :-) me je v UK kupovala sestrenice pres ebay. Od prodejce Sima Eichler. Nick nevim, ale tohle jmeno bylo na adrese odesilatele. Nevim, kde je objednaval ricous. Jinak fotka lumi bude, ale ted opravdu nemam pristup k netu na kompu, jen na mobilu, tak jeste par dni vydrz. Ale jak uz jsem psal, lumi je solidni...:-)

Odesláno
  V 18. 4. 2011 v 19:18, 'Gustaf' napsal:

...Od prodejce Sima Eichler....

je to stejnej prodejce. ja jsem S. Eichlerovi za ricouse volal, R. chtel k tomu tah navic, tak jsem to zjistoval.
Odesláno (upraveno)

nemá tam ani tvoje ani ty žlutý, ale má tam napsaný, že je do 24. dubna mimo, tak uvidíme, jestli je tam potom znovu dá... pokud ne, budu doufat, že u ricouse nepřeskočí jiskra a já je od něj za mrzký peníz jako jeté odkoupímPosted Image

edit: překlep

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno

tak netrhej partu a jdi do sedych, at doplnis barevnou kompilaci :-D ikdyz je fakt,ze ty jsou nejmene vyrazny :-) taky dobra varianta, cekat, jestli ricouse neomrzy a posle je dal.. Spis si myslim,ze je po ty pauze prodejce na ebay zase hodi ;-)

Odesláno

právě, šedý jsou nudný... a tím, že mám Seiko SRPO43 a ty jsou jenom černý, tak chci něco barevnějšího... vůbec by mi nevadilo, kdyby se ty Golany dělaly i s jiným než černým ciferníkem...

to s tím ricousem bylo jen takové žertování... počkám, až se ten borec vrátí a půjdu do nich...

Odesláno

tak to jo, mit dvoje tmavy hodinky je zbytecny. Taky by se mi libilo, kdyby delali treba modrej cifr. Ten by byl v kombinaci s tou zlutou taky paradni. Jj,to je mi jasny ze to byl zert, ricou je stejne jen tak nepusti ;-) ja myslim,ze jemu uz by taky mely co nevidet dorazit,tak uz se tesim na dojmy.

Odesláno

dojmy jsou uzasny..na gumovym tahu krasne sedi na ruce, vubec o nich nevim. Setkavam se s pozitivnimi reakcemi. Casto se pristihnu,ze na ne cucim :-) opravdu me uchvatily a zatim nemam zadnou vitku. Vnitrni luneta se plynule otaci obema smery...proste zatim vse jen do plusu :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...