Přejít na obsah

Potřebuji rozseknout které

Doporučené příspěvky

Takže pánové,

moc Vám děkuju za vaše názory. Vypadá to, že polovina z Vás by dala přednost jedněm a polovina těm druhým. Což jak uznáte mi v rozhodování moc nepomůže. Byl bych rád, když se někdo přikloní k některým, mnou postnutým časoměřičům, aby napsal proč. Třeba uvidí nebo zjistí něco, co jsem nezaregistroval a co by mi napovědělo.

Jdu spát. Ráno moudřejší večera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Asi bych volil Redsea, byť Buccaneery mám rád, ale spíš v GMT páč tam je modrá. Tady jednoznačně Redy už třeba z důvodu nositelnosti. Redy jsou o něco menší, ale hlavně nižší. Nevím jakou máš ruku.

Další bod proč, vypadají o něco víc diversovsky, přehlednější cifr a konečně ty červený ručky hm, to taky můžu, ale když tak koukám na jejich stránky tak ty Holystony se mi líbí asi ještě víc :- ), možná asi mínusovější je ta Miyota, ale to je můj subjektivní pocit.

Upraveno uživatelem beny
Odkaz ke komentáři

Ja bych jen podotk, ze tah na Helson jde vyresit uplne v pohode. Vzhledem k tomu, ze remen prileha uplne tesne k pouzdru, vyresi to temer jakykoliv tah s rovnymi koncovkami (watchadoo a dalsi, na ebay i jinde jsou jich mraky...mnoho ruznych druhu)

Za me Helson.

Odkaz ke komentáři

Asi bych volil Redsea, byť Buccaneery mám rád, ale spíš v GMT páč tam je modrá. Tady jednoznačně Redy už třeba z důvodu nositelnosti. Redy jsou o něco menší, ale hlavně nižší. Nevím jakou máš ruku.

Další bod proč, vypadají o něco víc diversovsky, přehlednější cifr a konečně ty červený ručky hm, to taky můžu, ale když tak koukám na jejich stránky tak ty Holystony se mi líbí asi ještě víc :- ), možná asi mínusovější je ta Miyota, ale to je můj subjektivní pocit.

Ty GMTčka jsou dobrý, ale já jsem před měsícem koupil hodinky s GMT komplikací. S tím rozdílem velikosti bych to neviděl tak horký. Red Sea mají sice diametr o něco menší, ale zase jsou delší. I tak si myslím, že to bude u mě na hranici nositelnosti, ale nemůžu si pomoc, mám rád velký hodinky. Ty Holystony jsem samozřejmě také zvažoval, ale nakonec rozhodl jednodušší cifr a podle mě hezčí ručky u těch Poundrech. Ta Miyota by snad podle referencí měla být v poho i když uznávám, že to je trošku risk.
Odkaz ke komentáři

Ja bych jen podotk, ze tah na Helson jde vyresit uplne v pohode. Vzhledem k tomu, ze remen prileha uplne tesne k pouzdru, vyresi to temer jakykoliv tah s rovnymi koncovkami (watchadoo a dalsi, na ebay i jinde jsou jich mraky...mnoho ruznych druhu)

Za me Helson.

Jo, jo viděl jsem je na meshi, úplně v pohodě.
Odkaz ke komentáři

100% Helson. RedSea je naprosto zabitý ručkama, který vypadají jako z nějakýho motoristickýho modelu :) Helson je krásný retro a s tahem nebude vůbec problém:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Zdroj: WUS

Odkaz ke komentáři

Budu megatrapnej, ale vzal bych Seiko...

No a když bych musel, tak ty retro Bukanýry ;), Red Sea mají sice tah, ale na 1. pohled mi nepřipadá jako superkvalita, takže bych je okamžitě hodil na kůži. Pro RedSea hovoří i ty ručky z Merkuru, ale zase ta Myiota na pocitu nepřidá...

Odkaz ke komentáři

Budu megatrapnej, ale vzal bych Seiko...

No a když bych musel, tak ty retro Bukanýry ;), Red Sea mají sice tah, ale na 1. pohled mi nepřipadá jako superkvalita, takže bych je okamžitě hodil na kůži. Pro RedSea hovoří i ty ručky z Merkuru, ale zase ta Myiota na pocitu nepřidá...

Monstra jsem teď prodal, Suma stěžejky 20mm pro mě nepřípustné.
Odkaz ke komentáři

Helson Buccaneer GMT, bez zavahani. mam od Helsonu asi tri tydny stary seznam volnych cisel z te 100ks limitky, kdyby sis chtel vybrat cislo ;)

Buccaneer GMT jsou o tři tisíce nad můj limit. Jinak samozřejmě super.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...