habadej Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Takže pánové,moc Vám děkuju za vaše názory. Vypadá to, že polovina z Vás by dala přednost jedněm a polovina těm druhým. Což jak uznáte mi v rozhodování moc nepomůže. Byl bych rád, když se někdo přikloní k některým, mnou postnutým časoměřičům, aby napsal proč. Třeba uvidí nebo zjistí něco, co jsem nezaregistroval a co by mi napovědělo.Jdu spát. Ráno moudřejší večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 za mě Redsea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) Asi bych volil Redsea, byť Buccaneery mám rád, ale spíš v GMT páč tam je modrá. Tady jednoznačně Redy už třeba z důvodu nositelnosti. Redy jsou o něco menší, ale hlavně nižší. Nevím jakou máš ruku. Další bod proč, vypadají o něco víc diversovsky, přehlednější cifr a konečně ty červený ručky hm, to taky můžu, ale když tak koukám na jejich stránky tak ty Holystony se mi líbí asi ještě víc :- ), možná asi mínusovější je ta Miyota, ale to je můj subjektivní pocit. Upraveno 14. dubna 2011 uživatelem beny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Zadny nekupuj, je to zbytecny pozlatko pro burzoazii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 volím Redsea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Zadny nekupuj, je to zbytecny pozlatko pro burzoazii. tohle chtěl určitě slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulda Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Ja bych volil taky Red sea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Red Sea, ale jeste spis nejake uplne jine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Ja bych jen podotk, ze tah na Helson jde vyresit uplne v pohode. Vzhledem k tomu, ze remen prileha uplne tesne k pouzdru, vyresi to temer jakykoliv tah s rovnymi koncovkami (watchadoo a dalsi, na ebay i jinde jsou jich mraky...mnoho ruznych druhu)Za me Helson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 15. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Asi bych volil Redsea, byť Buccaneery mám rád, ale spíš v GMT páč tam je modrá. Tady jednoznačně Redy už třeba z důvodu nositelnosti. Redy jsou o něco menší, ale hlavně nižší. Nevím jakou máš ruku. Další bod proč, vypadají o něco víc diversovsky, přehlednější cifr a konečně ty červený ručky hm, to taky můžu, ale když tak koukám na jejich stránky tak ty Holystony se mi líbí asi ještě víc :- ), možná asi mínusovější je ta Miyota, ale to je můj subjektivní pocit. Ty GMTčka jsou dobrý, ale já jsem před měsícem koupil hodinky s GMT komplikací. S tím rozdílem velikosti bych to neviděl tak horký. Red Sea mají sice diametr o něco menší, ale zase jsou delší. I tak si myslím, že to bude u mě na hranici nositelnosti, ale nemůžu si pomoc, mám rád velký hodinky. Ty Holystony jsem samozřejmě také zvažoval, ale nakonec rozhodl jednodušší cifr a podle mě hezčí ručky u těch Poundrech. Ta Miyota by snad podle referencí měla být v poho i když uznávám, že to je trošku risk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 15. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Ja bych jen podotk, ze tah na Helson jde vyresit uplne v pohode. Vzhledem k tomu, ze remen prileha uplne tesne k pouzdru, vyresi to temer jakykoliv tah s rovnymi koncovkami (watchadoo a dalsi, na ebay i jinde jsou jich mraky...mnoho ruznych druhu) Za me Helson. Jo, jo viděl jsem je na meshi, úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marc Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 já se přikláním k retro- takže Helson... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 U těch Helsonů mám problém s příliš velkými číslicemi a horší přehledností. Tvar pouzdra je pěkný, ale ten ciferník je na mě moc přeplácaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robpol3 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 za mě REDSEA. Dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Helson Buccaneer GMT, bez zavahani. mam od Helsonu asi tri tydny stary seznam volnych cisel z te 100ks limitky, kdyby sis chtel vybrat cislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fonda Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) RedSea jsou hezky, ale za me spise ze serie holystone Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem fonda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 100% Helson. RedSea je naprosto zabitý ručkama, který vypadají jako z nějakýho motoristickýho modelu Helson je krásný retro a s tahem nebude vůbec problém: Zdroj: WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Budu megatrapnej, ale vzal bych Seiko... No a když bych musel, tak ty retro Bukanýry , Red Sea mají sice tah, ale na 1. pohled mi nepřipadá jako superkvalita, takže bych je okamžitě hodil na kůži. Pro RedSea hovoří i ty ručky z Merkuru, ale zase ta Myiota na pocitu nepřidá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Budu megatrapnej, ale vzal bych Seiko... No a když bych musel, tak ty retro Bukanýry , Red Sea mají sice tah, ale na 1. pohled mi nepřipadá jako superkvalita, takže bych je okamžitě hodil na kůži. Pro RedSea hovoří i ty ručky z Merkuru, ale zase ta Myiota na pocitu nepřidá... Monstra jsem teď prodal, Suma stěžejky 20mm pro mě nepřípustné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Helson Buccaneer GMT, bez zavahani. mam od Helsonu asi tri tydny stary seznam volnych cisel z te 100ks limitky, kdyby sis chtel vybrat cislo Buccaneer GMT jsou o tři tisíce nad můj limit. Jinak samozřejmě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se