vicomt Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 V jednom bazaru jsem dnes zahlédnul Pobědy od prezidenta .
Jafurak Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Teď jsem si teprve všíml, že soudruzi udělali nějak trochu chybu když navrhovali římskou čtyřku na ciferníku. Akú chybu?
Jafurak Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Podaril sa mi tento úlovok, prvej verzie s neuveriteľne nízkym v.č.
Tikal Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Celkem nerad ti kazím radost, ale podle typu strojku a značení jsou určitě po roce 1990 a ciferník a ručky jsou dost podezřele zachované.Vypadá to spíše na skládačku s použitím aftermarket dílů.Nicméně pěkné hodinky to jsou.
Jafurak Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Celkem nerad ti kazím radost, ale podle typu strojku a značení jsou určitě po roce 1990 a ciferník a ručky jsou dost podezřele zachované.Vypadá to spíše na skládačku s použitím aftermarket dílů.Nicméně pěkné hodinky to jsou. Celkem nerad ti kazím radost, ale podle typu strojku a značení jsou určitě po roce 1990 a ciferník a ručky jsou dost podezřele zachované.Vypadá to spíše na skládačku s použitím aftermarket dílů.Nicméně pěkné hodinky to jsou.Radosť mi nepokazíš, skôr ti ju pokazím ja, lebo o niečo vyššie v.č. mám vo svojej zbierke, sú v podobnom stave a kúpil som si ich v Budapešti niekedy v r. 1986. Strojček je prvý typ, neskorší mal zmešiu zmenu, ak o nej niečo vieš, tak si to všimni. Bohužiaľ aj na ručičkách vidieť začínajúcu koróziu, ale po toľkých rokoch to len svedčí o kvalite týchto hodiniek.
EDYMI Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Dnešný úlovok. Dúfam len, že sa z nich podarí poskladať jedny funkčné. Zdá sa mi, že oba majú oceľové púzdro.
odjinud Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Hm, tak ty Okeny Ti celkem závidím, to fakt solidní úlovek
EDYMI Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 Ďakujem. Usmialo sa na mňa šťastie. Náhodný objav v konvolute ruských hodiniek, ktorý chcel jeho majiteľ vyhodiť.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Odesláno 30. března 2017 ... Náhodný objav v konvolute ruských hodiniek, ktorý chcel jeho majiteľ vyhodiť. Coze ??! Jezismarja tohle mi hlava nebere ! Tak hlavne, ze se Ti je podarilo zachranit a taky moc gratuluju ! Ach ty Okeany - ty sou primo skvostny !
mkshort Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 No když myslíš.... Studovat možno např. tady: http://www.polmax3133.com/guide.html
dako Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Není to sice čerstvý "úlovek", ale jednou jsem si z inzerátu šel pro staré dobré Primky (nostalgie ze svých středoškolských let), ale inzerent se tasil s těmahle Poljotkami. Pěkný nenošený kousek, s věnováním na dýnku "VĚNUJE ZV ROH DŮL PASKOV", zřejmě "vývozní" druh s nápisy v latince bohužel, se hodně zpožďují a to až 30min. za den, potřebovaly by servis .
Onipep Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Zkus odmagnetizovat a maznout?!A bude to OK.
dako Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Zkus odmagnetizovat a maznout?!A bude to OK. Už jsou na servise, do týdne budou doma, tak jsem zvědav.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 U hodinek tyhle vyroby a ery mam vzdycky dojem, ze i kdyby se uz Zeme netocila, tak oni vzdycky pujdou Dobre delas, jsou to krasny hodinky!
mkshort Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Poljot Automatic 2616.2H, v designu, který je někdy zvaný "Aeroflot". Potřebují malý čistící servis ciferníku a ruček a pootočení lunety, aby správně seděla. S tím je spojen malý problém při vyndávaní strojku z pouzdra, který jsem s tímto kalibrem měl v minulosti. Řeším ho tady, tak kdyby měl někdo radu, sem s ní. Díky!
Rodkopf Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Drancování ebay v Kazachstánu, vše dorazilo kupodivu v pořádku. Podle některých zdrojů první quartz vyrobený v USSR, každopádně jedna z nejhezčích modrých, kterou na hodinkách mám. Čajka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se