Přejít na obsah

Report z dnesniho drancovani bazaru, zastavaren a příbuzných

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

Teď jsem si teprve všíml, že soudruzi udělali nějak trochu chybu když navrhovali římskou čtyřku na ciferníku. :)

Akú chybu?

Odesláno

Celkem nerad ti kazím radost, ale podle typu strojku a značení jsou určitě po roce 1990 a ciferník a ručky jsou dost podezřele zachované.

Vypadá to spíše na skládačku s použitím aftermarket dílů.

Nicméně pěkné hodinky to jsou.

Odesláno

Celkem nerad ti kazím radost, ale podle typu strojku a značení jsou určitě po roce 1990 a ciferník a ručky jsou dost podezřele zachované.

Radosť mi nepokazíš, skôr ti ju pokazím ja, lebo o niečo vyššie v.č. mám vo svojej zbierke, sú v podobnom stave a kúpil som si ich v Budapešti niekedy v r. 1986. Strojček  je prvý typ, neskorší mal zmešiu zmenu, ak o nej niečo vieš, tak si to všimni. Bohužiaľ aj na ručičkách vidieť začínajúcu koróziu, ale po toľkých rokoch to len svedčí o kvalite týchto hodiniek.

• po 4 týdnech...
Návštěvník LONGINES
Odesláno

... Náhodný objav v konvolute ruských hodiniek, ktorý chcel jeho majiteľ vyhodiť. 

Coze   :eek:  ??! Jezismarja tohle mi hlava nebere ! Tak hlavne, ze se Ti je podarilo zachranit a taky moc gratuluju ! Ach ty Okeany - ty sou primo skvostny   :wub:  !

• po 3 týdnech...
Odesláno

Není to sice čerstvý "úlovek", ale jednou jsem si z inzerátu šel pro staré dobré Primky (nostalgie ze svých středoškolských let), ale inzerent se tasil s těmahle Poljotkami. Pěkný nenošený kousek, s věnováním na dýnku "VĚNUJE ZV ROH DŮL PASKOV", zřejmě "vývozní" druh s nápisy v latince

post-25430-0-12585700-1492856016_thumb.jpg

post-25430-0-48547100-1492856043_thumb.jpg

bohužel, se hodně zpožďují a to až 30min. za den, potřebovaly by servis :).

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zkus odmagnetizovat a maznout?!

A bude to OK.

Už jsou na servise, do týdne budou doma, tak jsem zvědav.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

U hodinek tyhle vyroby a ery mam vzdycky dojem, ze i kdyby se uz Zeme netocila, tak oni vzdycky pujdou :) Dobre delas, jsou to krasny hodinky!

Odesláno

Poljot Automatic 2616.2H, v designu, který je někdy zvaný "Aeroflot".

Potřebují malý čistící servis ciferníku a ruček a pootočení lunety, aby správně seděla. S tím je spojen malý problém při vyndávaní strojku z pouzdra, který jsem s tímto kalibrem měl v minulosti. Řeším ho tady, tak kdyby měl někdo radu, sem s ní. Díky!

post-3458-0-03479200-1494447663_thumb.jpg

Odesláno

Drancování ebay v Kazachstánu, vše dorazilo kupodivu v pořádku. 

Podle některých zdrojů první quartz vyrobený v USSR, každopádně jedna z nejhezčích modrých, kterou na hodinkách mám. 

Čajka

post-11236-0-60784900-1494951999_thumb.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...