odjinud Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Copak z rakek SS20... jak je teď výročí Černobylu, tak co takové pouzdru ulité z oceli z reaktoru? :-)
Návštěvník eloga Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 černobyl je blbost, SS20 byla realita....http://forums.watchuseek.com/f10/sturmanskie-ss-20-a-3015050.html , ale je to titan, to už jsem zase zapomněl, zatracená chronománie*
Návštěvník eloga Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 (upraveno) Rakety SS20 byly realita, a když se rozmontovaly na materiál, dalo se s tím něco dělat. V podstatě jde o trofej, jen jestli to je ale opravdu z toho materiálu, Naštěstí tenhle novoruský design je tak hnusný a s cenou kolem 500e se mi to nechytá...http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/cernobylsky-reaktor-se-branil-az-do-poslednich-chvil-zlomily/r~747e0a280a1b11e68281002590604f2e/** Upraveno 25. dubna 2016 uživatelem eloga
Jafurak Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) ještě tu něco přidám....kalibr s kvartálem 3/50, Pobědy s centrálkou z 1.závodu im.Kirova a Zimky na design, takový skoro jako art deco.....takový jo, jedny s ruským popisem a jedny s anglickým na vývoz, ale ty jsou v přípravě na lázně.**Na tých prvých POBEDAch je ešte tá páčka na kompase regulátora zotrvačky. Otázka je, odkedy to zjednodušili a prestali ju používať ? Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem Jafurak
Jafurak Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 ještě totoU Gordona je Poběd mraky, dost a dost, i ze Zimu. A všechny Zimky, pokud jsou skutečně z padesátých let, mají značení kvartál/rok, to platí. Není důvod si myslet, že když tam nic není, že je to rok 1950.Hele a ty seš hodinář?**Hej - už asi 5 rokov zberateľ a samouk.
sprocha Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Dovolím si přispět s jedněmi Vostoky.Koupil jsem je asi před měsícem v bazaru a dnes se mi vrátily z vyčištění, promazání a seřízení od místního váženého člena fóra, čímž mu ještě jednou děkuji. Zatím je mám na obyčejném koženém řemínku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Zase ty černobylský by měly soldiní lumi, možná i na pohon by to vystačilo a v zimě by pěkně hřály :-) černobyl je blbost, SS20 byla realita....http://forums.watchuseek.com/f10/sturmanskie-ss-20-a-3015050.html , ale je to titan, to už jsem zase zapomněl, zatracená chronománie*
Návštěvník eloga Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 no tak dobrá, můžeš si tam zajet, exkurze jsou dobrovolný a než tam nastrčí nový sarkofág můžeš ješte uspět bo chudáci rusáci jsou schopný suvenýr na CCCP prodat bez problémů za pár šupů.**
Návštěvník eloga Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Hej - už asi 5 rokov zberateľ a samouk.na ja, podle toho, co tady prezentuješ to tak fakt vypadá, gratulace.**
Návštěvník eloga Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Na tých prvých POBEDAch je ešte tá páčka na kompase regulátora zotrvačky. Otázka je, odkedy to zjednodušili a prestali ju používať ?Na tohle téma a otázky ti nejlépe odpoví na watch.ru v sekci Ruské časy. Někteří "forumčanin" jsou fakt dobří a Pobědy se probírají po závodech, modelech a kolekcích. Mám za to, že pro hledače otázek a odpovědí je to asi jediná možnost, jak se v té ruské produkci nějak rozumně a logicky orientovat a najít odpověď i na tuto otázku.**
Georg_CS Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Automaty Slava s 27 polodrahokamy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jafurak Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Pekné, malé, presné a zlaté Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 hezký, kalibr 1801 ne?, ještě nafoť strojek, äby to mělo pokračování.**
Jafurak Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Dobrá trefa, je tam strojček 1800. V tom päťuholníku je nejaký čudný znak. Vie ho niekto rozpoznať? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 čudný je preto lebo je to logo fabriky Luč Minsk a ne Zarja Penza, vypadá, že máš zase unikát...ale zlatý...., why not.** Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jafurak Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Super zoznam, ani som netušil, že ho niekto má - takže vďaka
Návštěvník eloga Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 (upraveno) no vida, já ani netušil, že je taková blbost na netu, stačí hledat a zadat správný znaky, tedy řetězec znaků....., pak je to raz dva, ovšem co jsem sledoval ty podobný Zarji, tak měly kal.1801, tady to bude nějaký speciál nebo to spravil někdo tím, co se tam vešlo a bylo po ruce. Řekl bych tak 50/50.** Upraveno 12. května 2016 uživatelem eloga
Jafurak Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Podarúnok od kamaráta - celkom ma zaujali tieto masívne pozlátené Slavy, kal 2414 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mipa Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 (upraveno) Tak mne na pražském "Blešáku" technicky zaujaly tyhle malé, zachovalé, dámské hodinky ZARIA průměru jen 24 mm, ale s 21 kameny. Usmlouval jsem je za cenu tak tří krabiček kuřiva. Tikají pěkně a jdou přesně a tak jsem se těšil jako technický "chronomagor" že budou mít snad i krycí kameny na krokovém kole, ale po otevření vidím, že nemají a pořádně nevím kam těch 21 šutrů (bez samonátahu) nacpali a ani té změti koleček moc nerozumím - myslím, že mají nepřímý náhon vteřinového kola. Edit: Ještě podle nápisů v latince by to měly být ruské exportní hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. července 2016 uživatelem Mipa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se