Návštěvník tolja Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 To nikdo nic nekupuje? Hlásím jedny pravé Šturmanskie a jedny chronometr Volna.
Gallardo_Rodriguez Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 To nikdo nic nekupuje? Hlásím jedny pravé Šturmanskie a jedny chronometr Volna. máš tam u těch šturmů přehozené ručičky
Návštěvník Tada Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Tak já kupuju, ale nemám foťák Strely a Volny jsem koupil v ten samý den asi před měsícem.
Standis Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 nevěděl jsem kam to dát, jedny ze šuplíku :-) hodinky SLAVA po otci
fcervenicky Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Tak som si zasa raz spravil radosť 12 a 33 ečok sa mi nezdalo až tak veľa.
jankoxxx Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 pekne ulovky v ktorom bazare sa da na taketo kusky natrafit?
fcervenicky Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Neuveríš ale internetovom, len netreba zaváhať a v niektorých prípadoch sa ani veľa nepýtať. Tie strely mi pani predala len preto že ostatným nevedela odpísať na ich odborné otázky. Na moje šťastie nielen že sú v perfektnom stave, ale ešte aj super fungujú, akurát ručička stopiek sa po dlhšom stopovaní nevráti hneď na prvýkrát na nulu. Ale radosť spravili úžasnú.
Návštěvník Tada Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Za kolik že byly ty Strely??? Vypadají v super stavu
Kristian.nov Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 (upraveno) Takže přidám můj včerejší úlovek. Podle mě jedny z nejhezčích Komandorskie (Zejména si cením toho "Zakza MO CCCP"). Na pozadí mé starší úlovky:-) Upraveno 2. února 2011 uživatelem Kristian.nov
fcervenicky Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Za kolik že byly ty Strely??? Vypadají v super stavu Keď sa darí, tak sa darí. 33? majú malú škvrnu na ciferníku medzi 1a 2, a medzi 4a 5 sú trocha rozmazané čísla na červenej stupnici, ale ináč sa im čo sa týka vzhľadu nedá nič vytknúť. Púzdro je v úplne super stave a čím viac sa s nimi pohrávam tým lepšie sa vracia aj tá ručička stopiek.
Návštěvník Tada Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 To mas fakt kliku, ja svoje Strely prodaval za 4000 a neni to tak dlouho, co se tady prodavaly i kolem 5tis. Dej je hodinari na vycisteni a serizeni a raduj se z nich. Jsou to asi nej ruske hodinky.
fcervenicky Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Dneska sa mi podarili krásne 24-hodinovky . Vnútorná otočná luneta v azbuke.
Dr.Watson Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Kuciš, akorát já jsem furt (latinsky "pořád") samodruhej... Tedy skoro. Tedy v očekávání. Eugennij mi tvrdí, že trpělivost přináší ???? a Vostok je dodá ale... Jenže se mi ty nové Komandirskije prostě líbí.
Pirx Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Takže přidám můj včerejší úlovek. Podle mě jedny z nejhezčích Komandorskie (Zejména si cením toho "Zakza MO CCCP"). Na pozadí mé starší úlovky:-) Ahoj, muzu se zeptat co je to za krabici, ve ktere mas ty ostatni hodinky? Neco takoveho by se mi libilo...
Sage Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Dneska sa mi podarili krásne 24-hodinovky . Vnútorná otočná luneta v azbuke. Tohle je vazne pekny model. Koupil bych taky.
H.Chase Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Zdravím, buďte tak hodný a poraďte mi, co je to za slovanskýho bojovníka na mojich Vostokách? Vyrobeno v roce 1985 dle stránek ussrtime.com k výročí WW II. - sice mi to vychází na rok 1935 což není zrovna přesně ale to je fuk, jde mi o tu postavičku viz foto. Fotky mám dvě, ta druhá je se stejnou postavičkou na starších Vostokách cca r.50 Za keždej typ díky H.Chase
bandicoot Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Marně ho hledáte mezi pomníky velikoj otěčestvennoj v matičce Rusi......tenhle bojovník dorazil do Berlína...http://en.wikipedia.org/wiki/Treptower_Park
Bebin Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 V první řadě bych se chtěl pochlubit co vše mi široké příbuzenstvo dopřeje a v druhé řadě bych se rád zeptal, jestli nemáte někdo dobovou fotografii, kde bych zjistil, jaký by k tomu měl být originál řemínek. Dík za pomoc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se