ron Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Tam chodím pravidelně ..právě tam mám již jeden humidor objednaný, který mi pánové doporučili. Jen to na můj vkus už dlouho trvá. Prý měl dodavatel inventuru a proto se doručení do CZ prodlužuje... Dojdi se podívat do etrafiky v Blanické, tam mají něco vystaveno, lépe si uděláš obrázek Jinak já mám humidor z Humidoro.de napřhttp://humidoro.de/Humidor-cabinets/Humidor-cabinet-for-100-cigars::285.html?XTCsid=vphrivkn1746srmpvu19mcl3b4
Návštěvník Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 (upraveno) jj rozdiel tam je, hlavne spracovanie a pouzitie mnozstva cedru (co ma vplyv jak na drzanie vlhkosti tak aj aromy .... ) par humidorov Adorini som videl a su vyborne spracovane a hrubka cedru vo vnutri je cca 5mm co je znacny rozdiel oproti tomu co ma Angelo... uprimne nevidim moc rozdiel medzi Angelo , Cuban Crafters , a inymi low end znackami... vsetko je to aj tak robene v cine :-)))))))))))))) v Prahe mas moznost vidiet znackove humidory v predajni Delamott ( ale ceny jaksi mi pridu vyssie jak by mali byt :-))) )potom v DanCzek predajni maju pekne kusky od Marconi ale tiez to maju cenovo nadsadene , (inac Marconi obcas pouziva nie cedr ale dake ine aromaticke drevo .... ) osobne by som asi radsej siel do ADORINI .... myslim ze ten co sa mi pacil v Mostex predajni rucne robeny ( made in CR :-) ) bol sice s presklennym vrchom ale inac spracovanie paradne, hrube steny , fakt poriadna vlozka vo vnutri a tesnil idealne (cenovo myslim ze bol nejako okolo 5500-6000 kc a rozmerovo ako tie vecsie Adorini ) Upraveno 2. února 2015 uživatelem Lord*
Tikal Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 (upraveno) Tam chodím pravidelně ..právě tam mám již jeden humidor objednaný, který mi pánové doporučili. Jen to na můj vkus už dlouho trvá. Prý měl dodavatel inventuru a proto se doručení do CZ prodlužuje... Dneska tam jdu, jsou to moji kamarádi,mám je kopnout pod koleno ? Upraveno 2. února 2015 uživatelem Tikal
abraka111 Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Mam humidor Angelo pre cca 50 ks vyse dvoch rokov. Nemam s cim porovnat, iny som nemal, ale ja som spokojny. Kupil som k tomu Xikar crystal zvhcovac a dobre udrzuje vlhkost.
ron Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Dneska tam jdu, jsou to moji kamarádi,mám je kopnout pod koleno ? Já myslím, že to nebude potřeba jsou to přece jen starší páni a i velice příjemní. Jen bych popohnal dodavatele, protože Olivy od Boba mám rozházené již 14 dnů v přenosných humidorech a není to ono...A to měl být ten humidor do 2 dnů
Bob Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Ja mam z humidoro 2 kabinety mensi nez Tikal a jsem taky spokojen, za tech cca 90 eur je to super
ron Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 To Lord....objednal jsem tento, nemají ho na stránkách etrafiky, ale měli ho na prodejně, kde jsem ho viděl http://doutniky-rb.cz/humidory/humidor-cernohnedy-100d-09498 Jinak v Delamottu jsem byl, ty Marconi humidory byly sice hezké a asi i kvalitní, ale ty ceny byly také luxusní, ten co by mi vyhovoval byl za 7 tis...
Návštěvník Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 (upraveno) ja mam 11 , z toho len jeden je znackovy , ktory ma 8mm cedrove vlozky , spolu s vonkajsim drevom je to nieco malo cez 30mm (steny) rozdiel oproti neznackovym tam je, ale urcite nie az taky ,ktory by ospravedlnil 4x vyssiu cenu : - po otvoreni ma ovela vyraznejsiu aromu, doutniky v nom si zachovavaju aromu podstatne lepsiu..- drzi vlhkost lepsie to znamena ze nemusim mat v nom 2 zvlhcovace, staci jeden a drzi stejnu vlhkost jak tie v neznackovom s dvoma inac ostatne neznackove si plnia ulohu takztiez dobre Upraveno 2. února 2015 uživatelem Lord*
Návštěvník Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 ron: nevizera zle a ulohu splni (hlavne ak dostanes konstrukcne dobre spraveny a bude tesnit ) v etrafike maju jeden pekny kusok (dobre spracovanie s hrubsim cedrom vo vnutri) myslim ze za 25.000 s elektronickym zvlhcovacom,podobne spracovany je ten cesky v Mostex predajni
Návštěvník Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 :-))) Bob ma uz oznacil za pacienta no ale ked mas take 3 , jak si poslal v linku , kazdy na 300 doutnikov , tak mas peknu zasobu
ron Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 To Lord: ten humidor nevypadl ve skutečnosti zle a zavírání měl s panty docela slušné. Pán z prodejny říkal, že směle konkuruje těm dražším a hlavně mě upozornil na to, jak jde skvěle zavírat, jako by tam byl dojezd, či doraz u auta + přídavné patro a měl jsem jasno. Tak uvidíme, každopádně ale mrknu na tvé doporučení do Mostexu v Dlouhé ulici... Jinak s těmi 11 humidory jsi vážně pacient kolik tam máš celkem doutníků ve všech?
Návštěvník Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 no naposledy ked som doutniky prerovnaval tak som napocital 713 , a jooo v praci bezne nosim po hale biely plast , asi si ho vezmem aj domov :-))))
ron Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 713 tak to je masakr . Už chápu těch 11 humidorů.
Bob Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 dyt rikam pacient, rikal jsem ti ze si mas doma udelat walk in humidor, to je dalsi logicka cesta
Návštěvník Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 a na daky poriadny zamok cooo ? az maly vyrastie aby mi to nekradol
FraK Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 (upraveno) Mám Adorini a mám i 2 čínské humidory z E-trafiky. Rozdíl je značný ve slícování, zpracování, tloušťce materiálu i povrchové úpravě. Vše lepší u Adorini. Původně jsem čínské bral jako karanténí humidory, ale nakonec je používám na skladování. Napříště bych si však připlatil za Adorini. Upraveno 2. února 2015 uživatelem FraK
ron Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Začínám to vidět podobně, připlatím si asi za humidor Adorini. Líbí se mi i to, že dávají doživotní záruku na funkčnost humidoru!
nividic Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Uz rok, velikosti navzdory, odolavame pokuseni zakoupit 'poradnej' humidor. Vzdycky, kdyz nad tim premejslim, dospeju k nazoru, ze ta (mini)velikost je dobra v tom, ze nas 'nuti' kourit tak, abychom se s novymi prirustky vesli. No ale uvidime po srazu, mozna se bude prehodnocovat... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se