Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tam chodím pravidelně :clap: ..právě tam mám již jeden humidor objednaný, který mi pánové doporučili. Jen to na můj vkus už dlouho trvá. Prý měl dodavatel inventuru a proto se doručení do CZ prodlužuje...

Dojdi se podívat do etrafiky v Blanické, tam mají něco vystaveno, lépe si uděláš obrázek

Jinak já mám humidor z Humidoro.de

např

http://humidoro.de/Humidor-cabinets/Humidor-cabinet-for-100-cigars::285.html?XTCsid=vphrivkn1746srmpvu19mcl3b4

Odesláno (upraveno)

jj rozdiel tam je,   hlavne spracovanie  a pouzitie  mnozstva cedru  (co ma vplyv jak na drzanie vlhkosti tak aj aromy ....  )

par humidorov  Adorini som videl  a su vyborne spracovane a hrubka cedru vo vnutri je cca 5mm  co je  znacny rozdiel oproti tomu co ma Angelo...

uprimne nevidim moc rozdiel medzi Angelo , Cuban Crafters , a inymi low end znackami...  vsetko je to aj tak robene v cine :-))))))))))))))

v Prahe mas moznost vidiet  znackove humidory v predajni Delamott   ( ale ceny jaksi mi pridu vyssie jak by mali byt  :-)))  )

potom v DanCzek   predajni maju  pekne kusky od Marconi   ale tiez to maju cenovo nadsadene  , (inac Marconi obcas pouziva nie cedr ale dake ine aromaticke drevo .... )    osobne by som asi radsej siel do ADORINI   .... 

myslim ze ten co sa mi pacil v Mostex predajni rucne robeny ( made in CR :-)  )   bol sice  s presklennym vrchom ale  inac spracovanie paradne,  hrube steny , fakt poriadna vlozka vo vnutri a tesnil  idealne   (cenovo myslim ze bol nejako okolo 5500-6000 kc  a rozmerovo ako tie vecsie Adorini )

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno (upraveno)

Tam chodím pravidelně :clap: ..právě tam mám již jeden humidor objednaný, který mi pánové doporučili. Jen to na můj vkus už dlouho trvá. Prý měl dodavatel inventuru a proto se doručení do CZ prodlužuje...

Dneska tam jdu, jsou to moji kamarádi,mám je kopnout pod koleno ? :gunsmilie:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Mam humidor Angelo pre cca 50 ks vyse dvoch rokov. Nemam s cim porovnat, iny som nemal, ale ja som spokojny. Kupil som k tomu Xikar crystal zvhcovac a dobre udrzuje vlhkost.

Odesláno

Dneska tam jdu, jsou to moji kamarádi,mám je kopnout pod koleno ? :gunsmilie:

Já myslím, že to nebude potřeba :lol2:  jsou to přece jen starší páni a i velice příjemní. Jen bych popohnal dodavatele, protože Olivy od Boba mám rozházené již 14 dnů v přenosných humidorech a není to ono...A to měl být ten humidor do 2 dnů :eek:

Odesláno (upraveno)

ja mam 11 , z toho len jeden je znackovy ,  ktory ma 8mm cedrove vlozky , spolu s vonkajsim drevom je to nieco malo cez 30mm (steny)

rozdiel oproti   neznackovym  tam je, ale urcite nie az taky ,ktory by ospravedlnil 4x vyssiu cenu :

- po otvoreni ma ovela vyraznejsiu  aromu,  doutniky v nom si zachovavaju aromu podstatne lepsiu..

- drzi vlhkost  lepsie  to znamena ze nemusim mat v nom 2 zvlhcovace, staci jeden a drzi stejnu vlhkost jak tie v neznackovom s dvoma

inac  ostatne neznackove si plnia ulohu takztiez dobre

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno

ron:

nevizera zle a  ulohu splni (hlavne ak dostanes konstrukcne dobre spraveny a  bude tesnit )

v etrafike maju jeden pekny kusok (dobre spracovanie s hrubsim cedrom vo vnutri) myslim ze za 25.000 s elektronickym zvlhcovacom,

podobne spracovany je ten cesky v Mostex predajni

Odesláno

:-)))  Bob  ma uz oznacil za pacienta   :baby:

no ale ked mas take 3 , jak si poslal v linku , kazdy na 300 doutnikov , tak mas peknu zasobu   :notworthy:

Odesláno

To Lord:

ten humidor nevypadl ve skutečnosti zle a zavírání měl s panty docela slušné. Pán z prodejny říkal, že směle konkuruje těm dražším a hlavně mě upozornil na to, jak jde skvěle zavírat, jako by tam byl dojezd, či doraz u auta + přídavné patro a měl jsem jasno. Tak uvidíme, každopádně ale mrknu na tvé doporučení do Mostexu v Dlouhé ulici...

Jinak s těmi 11 humidory jsi vážně pacient :eek:  kolik tam máš celkem doutníků ve všech?

Odesláno

no naposledy ked som  doutniky prerovnaval  tak som napocital  713    ,  a jooo v praci bezne nosim po hale biely plast , asi si ho vezmem aj domov  :-))))

Odesláno

:goof:  a na daky poriadny zamok cooo ? az maly vyrastie aby mi to nekradol     :smoke: 

Odesláno (upraveno)

Mám Adorini a mám i 2 čínské humidory z E-trafiky. Rozdíl je značný ve slícování, zpracování, tloušťce materiálu i povrchové úpravě. Vše lepší u Adorini. Původně jsem čínské bral jako karanténí humidory, ale nakonec je používám na skladování. Napříště bych si však připlatil za Adorini.  

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

Začínám to vidět podobně, připlatím si asi za humidor Adorini. Líbí se mi i to, že dávají doživotní záruku na funkčnost humidoru!

Odesláno

Uz rok, velikosti navzdory, odolavame pokuseni zakoupit 'poradnej' humidor.

Vzdycky, kdyz nad tim premejslim, dospeju k nazoru, ze ta (mini)velikost je dobra v tom, ze nas 'nuti' kourit tak, abychom se s novymi prirustky vesli.

No ale uvidime po srazu, mozna se bude prehodnocovat... :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...