Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

To už se skoro blíží haiku nebo spíše renga. Prostě seš machr. A považuju za velikou čest, že se známe osobně.

EDIT: A mám u tebe za tu chválu panáka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

To už se skoro blíží haiku nebo spíše renga. Prostě seš machr. A považuju za velikou čest, že se známe osobně.

EDIT: A mám u tebe za tu chválu panáka.

Tak jo! Rad vzpominam na ten vikend v blazinci.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Tak jo! Rad vzpominam na ten vikend v blazinci.

To nám stejně nikdo nebude věřit. I když v Římě na Picassovi taky nebylo špatně.

Jo a Bob mě inspiroval:

post-147-0-81264900-1425676046_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Já to mám jen na chuť, piju spíš skotskou, ale stejně málo. Já už se s alkoholem vyrovnal, zrovna jako Zmizík. Nehledě na to, že když si dám ještě dva, dostanu chuť na doutník a musel bych na mráz.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

chlapci, tak teraz som bol na obede s majitelom One cafe a na stvrtok je to dohodnute!

zraz dame na 18.00

kludne sa mi hlaste, kto kazdy pride, Prischera oslov aj tatu, nemam kontakt!

Odkaz ke komentáři

Panstvo měl bych dotaz: v humidoru, který používam přes rok určitě, mi houbička chytla plíseň. Co jsem udělal špatně? Moc vody? Málo vzduchu? Co s humidorem, vyhodit? Nebo stačí jen houbičku vyměnit?

Nikdy jsem se s tím nesetkal, tak nemam představu :-/ Díky za rady...

Odkaz ke komentáři

Myslím, že jsi neudělal špatně nic, jen ty houbičky jsou na dvě věci a pak se stává toto. Pokud je plíseň pouze na zvlhčovači, tak bych ho vyhodil, humidor nechal vyvetrat a vytrel tekutinou od Xikaru a použil krystaly. Pokud je plíseň na dřevě tak vytrit vse koloidním stříbrem...

Odkaz ke komentáři

Jak pose Ron, houbicku vyhodit a prejit na krystaly a tekutinu Xikar, houbicky plisen sem tam chytaji.

Nebo jeste varianta Boveda, koupis pytlik, das ho do humidoru, za 3-4 mesice vyhodis a koupis novej a neresis nic ...

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...