Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 tolko to tu riesime, tak som aj dostal chut na malicky kratky NUB
Návštěvník Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Ashton Cabinet Robusto - ultra jemny connecticut , sila nulova, ale pozor netreba na neho tlacit ale relaxovat pri nom a on ma pak pekny vyvoj .. najpr kvetinova aroma prechadza do skorice a orieskov a cedru , potom aj jemne capuccino , ziadna nahorklost ani nic podobneho... V-cko Torpedo (v humidore od januara) - kedze pred par dnami som mal Belicoso , tak Torpedo nie az tak korenene a silne , viacej v nom prevazuju drevite chute a kava
Návštěvník Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Tikal: co z toho co si tam cez vikend mal ti prislo najlepsie ?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 no idem ja este von na kavu a nejaky dym....
Návštěvník Kamil Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Pomóc, Bob mi je chce zpopelnit! Musím si je honem vyzvednout. Pohodových 35 minut s H. Upmann Half Corona.
Bob Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Jsou fakt vyborny, skoda ze je ma ted Tabak Invest prodany :-(
Návštěvník Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 jj upmanny moja oblubena znacka :-) este aj Partagas shorts a Bolivar petit coronas mi chutnaju
Bob Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Tohle by se mi libilo pod stromecek :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 mne uz aj stromecek by udelal dobre...
Návštěvník Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Bobe to balenie som videl jak u Pealu tak aj v new smokeru v Kotve a taky som po tom pokukoval ... vecsinou sa do toho vyberaju lepsie kusky aby to nejak vizeralo a reprezentovalo :-))))
Bob Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 No uvidime, zkusim poptat v Tabak Investu :-)
xnokiax Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Našiel Som doma starý dutnik. Už asi môže ísť do kosa. Nemám to čím zabaliť Tapatalk
Bob Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Nebo si namaluj pastelkama novej :-) Ne vyhod to, ani jako cerstvej nestal za to
xnokiax Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 nestal? ved vsade to chvalia ze najlepsia znacka stoji to dost penazi. chcel som ho vyskusat ale asi nie.
Návštěvník Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 no jooo ale toto je pekna KOSIBA
bohus76 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 nestal? ved vsade to chvalia ze najlepsia znacka stoji to dost penazi. chcel som ho vyskusat ale asi nie. Zkrátka padělek,fejk.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se