Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

skusali ste uz ROCKY PATEL ROYALE ?   ono to vizera a mozno aj je odpoved na OLIVA V MELANIO   :-)

jak CA tak CJ  tomu dali vysoke hodnotenia ....     ma to podobne jak melanio SUMATRA wrapper a tiez je boxpressed ....

tak za mna   :  jedna sa o vyborny doutnik ,  chutovy profil nie je uplne ako Melanio  , ale je velmi podobny   pepr , cedr , koza,  kakao, kremova kava ...

sila  je stred ,  melanio  je silovo nad stredom   ....  chutovo  u mna melanio vyhrava  o 1-2 bodiky  ... ale ta cena v excaliburcity ???   5.5 EUR za TORO 54*6.5  ...

jednoznacne stoji za vyskusanie  , za mna urcite aj za BOX BUY ....

Upraveno uživatelem Lord*
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rocky Patel jsem nemel jeste ani jeden :-)

Jeden mam doma v humidoru, nejaky vintage, musim ho zkusit.

No ceny v excalibur city jsou masakr, pro zakaznika super, pro distribuci uz nic moc, vsichni si stezujou ze jim kurvi trh (Perdomo, Padron, Tabak Invest)

Jeste ze nemaji Olivy a Drew Estate :lol2:

Odkaz ke komentáři

ja som presiel celu  tvorbu rocky patel  a najlepsie boli DECADE a VINTAGE 1992   a este celkom usiel aj Olde world reserve  v maduru

ale tento ROYALE   je o stupen vyssie ,   ak to ma byt odozva na Melanio, tak im to vyslo, pretoze spracovanie , aroma , horenie a hlavne chute  vyborne ,....  silu melania ale nedosahuje....

Odkaz ke komentáři

no asi tak pred polrokom ked som bol v etrafike v Blanicke  tak som tam diskutoval s panmi predavacmi  :-) a ty mi stale doporucovali Perdomo,  tak sa ich pytam ale preco mate take vysoke ceny  a oni sa na mna vrhli jak supy ze co si jako myslim ze oni su priamy distributor Perdoma a ze maju vyborne ceny ,  tak im ukazujem ze excaliburcity ma polovicne ceny  ,  tak ma poslali nekam :-)  ze excaliburcity je ina kategoria  a ze je v bezcelnej zone a tak a ze im sa neda konkurovat  :-)))

p.s.   jako nech sa na mna nehnevaju pani v etrafike ale  predavat PERDOMO 20th anniversary torpedo za 320Kc je kradez  :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:   (ten doutnik si ani chutovo tu cenu nezasluzi   :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:    sak take Melanio torpedo je minimalne 3 krat lepsie)

Odkaz ke komentáři

No, pokud mám dobré informace, tak EX nakupuje Perdomo z Německa za úplně jiné vstupy, které by už v e-trafice měli také mít, ale doprodávají se staré zásoby a mezitím šla nahoru daň, takže se na ceně nic neprojeví, jinak s tebou v zásadě souhladím 99% doutníků Perdomo jsou průměrné doutníky za nadprůměrné ceny.

A to poslední platí i pro Rocky Patel, byl jsem na kuřáckém večeru, kde jeden z ředitelů Rocky Patel prezentoval ty své inovátorské skvosty a můžu ti říct nuda,nuda, šeď,šeď...

Dostali jsme tam tři jejich kousky z nejvyšších řad, včetně opěvovaného Vintage 1992 a bylo to nesmírně nudné a ploché...  Blýskal po mě zle očima, když jsem třetí kousek ani nezapálil a ostentantativně jsem si zapálil V figurado , ještě dnes si na ten jeho nas.aný výraz vzpomínám :lol2:  :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři

:lol2: :lol2: :lol2:    no ja az taky zly k RP nesom   z skoro 20tich  druhov  mi  4 fakt chutnali  i ked sa nejedna  o nejake komplexne kusky chutove su dobreeee  , len jedna velka zmena oproti OLIVE tam je :   nikotinovy  dopad ....  u RP  ani u jedneho kusku  az na mierne 15 th anniversary a Royale   nie je citelny ziadny  ... Oliva je v tomto uplne inde  ale  zase napriklad ja silu nevyhladavam,  takze  za mna RP  "ano" ale  len Royale , Decade, Vintage 92 , Olde world reserve maduro a prvy menovany ROYALE  vyhrava  , ja by som ho oznacil pri tej cene ako  "sladsie Melanio bez sily "  (ale napriklad v USA  je cena za Royale 10 USD cize skoro na urovni Melania (12 USD ) :lol2:   )

este  ma napriklad napada aj joya de nicaraqua  , znacka ktoru tu vela ludia asi nemusi  ,  mne tiez od nej skoro nic nechutna ale trebars  CyB  je vyborne  ale opet  bez akejkolvek sily   :lol2:   

Odkaz ke komentáři

Excalibur je na osobni rozhovor

Mam doma Vintage asi ten 1992, musim ho dat.

"Silu melania nedosahuje" ale o to nam jde v popularni muzice predevsim, aby tam byla jemnost, ale zaroven plna sila :-)

Rocky Patel jsem nezkousel zejmena po rozhovoru se zlusenejsimi matadory, kteri rikali ze to je o nicem, musim to napravit.

Ono ovsem vsechny znacky vyzkouset proste chvili trva no ...

Ja uz chci silu/telo i u Connecticutu, proto je bezva ze jsou dva novy dobry Connecticut doutniky s plnym telem, jeden je Undercrown Shade a druhy Padron Damaso :-)

Joya zatim za me slabota, porad hledam ktery by mi chutnal, ted je dobre hodnocen Quatro Cinco, treba budu konecne ohromen (asi ne :-))

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

jooo vecsina   sa uz dopracoval do stadia ze chce FULL BODY - FULL STRENGHT  :lol2:  (a to vie velmi dobre realizovat OLIVA,  ale aj PADRON , a dalsie nikaraguiske znacky .. )     ale ja mam rad aj FULL BODY  FULL FLAVOUR - mild-medium strenght   a tymto smerom ide prave aj RP Royale ,  chute su  vyborne plne , ale sila  co by cloveka zahriala  a trosku zatocila hlavu ako nejaky dobry panak whisky  to bohuzial nema   :lol2: ( ale podobne na tejto vlne idu aj CABAIGUAN, DON PEPIN BLUE LABEL ,  ALEC BRADLEY TEMPUS , JOYA CyB , .....  )

Odkaz ke komentáři

Padron Damaso   predpokladam ze dostane zase daku premiovu cenu coo ?   cize bude na urovni anniversary edici coo ? ach jooo...   este ze aspon u UNDERCROWN sa mozno da predpokladat ze to naceni podobne ako  zakladne verzie undercrownu , cize  celkom dost muziky za prijatelnu cenu  :-)

Odkaz ke komentáři

http://halfwheel.com/review-cuenca-blanco-prerelease

skusal som robusto , coronu a lonsdale club   a  posledne dve  vyborne,  robusto mi prislo malinko nevyrazne ....  je to mix viac krajin tabakovych listov....

ak by ste niekto narazili na limitku don pepin blue label  tak mi dajte vediet     :-)   mal som len jedne kusok z limitky a je vybornaaa  je lepsia ako zakladna rada blue label ( ale aj ta je dost dobraaa )

Odkaz ke komentáři

Jj Damaso bude kolem cca 400,- :-(

Undercrown Shade bude o cca 5% drazsi nez maduro verze, par krabic budu mit uz pristi tyden, zatim jen jeden rozmer, robusto.

Bude i KFC (5 rozmeru), Nirvana, LVH Cuban Corojo, Tabak Especial cigarilla, papas fritas, Nica Rustica Belly a Short Robusto :-)

To CyB musim tedy taky zkusit, vyzebram ho v Dortmundu :-)

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...