Bob Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Mas pravdu je to spis konicek :-)) To Castro bude privatni blend pro nejakej obchod a tam se to holt dela ne prubezne, ale po vetsich objednavkach tak tam asi muze nastat prodleva. Treba v tovarnach ktere zastupuju se nejmensi privatni blend dela v poctu 5-10 tisic kusu na kazdou vitolu ...Takze zatim je nerealny neco vymyslet, navic kdyby se to nepovedlo tak by to byl drahej spas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Májový počasí, májovej doutníček. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Mohl by sis pak dát odkaz do podpisu,ten Alzhajmr je sfiňa :-) Jo, az to bude, dam se vedet;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hmmm, s "podpisom" alebo bez, to je otázka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Toscanello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 (upraveno) FullSizeRender.jpg Hmmm, s "podpisom" alebo bez, to je otázka!Tak mi jeden pošli a máš po problému :-) Pokud by ti stačil jeden,tak to myslím vážně. Upraveno 3. května 2017 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Konečně jsem dočkal nového popelniku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Krasna prace Jeste tam chybi napis Poldi :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Njn ten už se mi nedařilo sehnat..ještě budu muset řešit humidor.Jinak velmi rad kouřím teď Via de Habana a Flor de Oliva.Jsou jemnější a vyhovuje mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Tak mi jeden pošli a máš po problému :-) Pokud by ti stačil jeden,tak to myslím vážně.Prva volba je brachovi na narodky, ak vymyslim lepsi dar, tak ho sem ponuknem, ale pocitam, ze to bude ten "nahac" bez brandingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Kdyby něco,tak se ozvi,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Nedelni chvilka poezie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Ty cigarilla /či co to je / máš jaké ? Ta zelená krabička vzadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Musim te zklamat, Bohusu... to budou nejspis manzelciny mentolove slim cigarety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Víkendová pohoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Vcera odpoledne jsem dal jeste RP 1999, ale byl rovnou z boxu, takze sussi nez bych rad. Holt jsem netrpelivej. Zbytek jsem uz dal do humidoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Vcera odpoledne jsem dal jeste RP 1999, ale byl rovnou z boxu, takze sussi nez bych rad. Holt jsem netrpelivej. Zbytek jsem uz dal do humidoru. Bacha na ty sroubky v tom orezavaci, uz jsem jeden lovil z polevky (long story ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 To je Cuban Crafters s dozivotni zarukou... tak pocitam, ze snad neco vydrzi Ale diky za tip a slibuji, ze si nikdy nebudu orezavat doutnik nad polevkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Dneska to teda slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Dobrá značka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se