Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Mas pravdu je to spis konicek :-))

To Castro bude privatni blend pro nejakej obchod a tam se to holt dela ne prubezne, ale po vetsich objednavkach tak tam asi muze nastat prodleva. Treba v tovarnach ktere zastupuju se nejmensi privatni blend dela v poctu 5-10 tisic kusu na kazdou vitolu ...

Takze zatim je nerealny neco vymyslet, navic kdyby se to nepovedlo tak by to byl drahej spas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník cecil

Konečně jsem dočkal nového popelniku..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník cecil

Njn ten už se mi nedařilo sehnat..ještě budu muset řešit humidor.Jinak velmi rad kouřím teď Via de Habana a Flor de Oliva.Jsou jemnější a vyhovuje mi to.

Odkaz ke komentáři

Tak mi jeden pošli a máš po problému :-) Pokud by ti stačil jeden,tak to myslím vážně.

Prva volba je brachovi na narodky, ak vymyslim lepsi dar, tak ho sem ponuknem, ale pocitam, ze to bude ten "nahac" bez brandingu.

Odkaz ke komentáři

Vcera odpoledne jsem dal jeste RP 1999, ale byl rovnou z boxu, takze sussi nez bych rad. Holt jsem netrpelivej. Zbytek jsem uz dal do humidoru. :)

Bacha na ty sroubky v tom orezavaci, uz jsem jeden lovil z polevky (long story :D)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...