vwtyp11 Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 (upraveno) Kombinace Punche a piva …. Zrovna tahle kombinace ovocnosti a hořkosti, by mi asi nešlo přes patro … Pochutnal sis ??? vwtyp11 : Úterní snídaně šampionů…. ??? Upraveno 7. června 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 @Lobberpondelní večeře … mám tuhle prtavou havanu rad, takovej doutnicek když nechceš sedet 1.5 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 10 hodinami, Lobber napsal: Kombinace Punche a piva …. Zrovna tahle kombinace ovocnosti a hořkosti, by mi asi nešlo přes patro … Pochutnal sis ??? vwtyp11 : Úterní snídaně šampionů…. ??? Zdravím tě, pochutnal jsem si nadmíru, ten punch punch je vynikající a to je mladý, 2021... My jsme tu na Valašsku odkojení slivovicí, mě nějaká jedna Plzeň nerozhodí sandál... Rozumíš temu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Krásný páteční večer všen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Konecne patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Ja sa tesim, ako si vecer dam chill s Oliva cigarou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Hezkou sobotu pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Ještě příběh, po delsi době jsem zavítal ke svému prodejci a nestačil se divit…kde nic tu nic…propadl jsem neotevrenou krabici MC No.4, bratru za 96,-€ 1o ks, a frcel domu:) první kus jsem ztrestal již včera, datum výroby DIC21, a vzpomínal na doby, kdy Kuby byla plna stěna pruchoziho humidoru u mého trafikanta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 To je svět, chudák spotřebitel aby lítal po celý Evropě a sháněl blbý kubánský doutníky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 (upraveno) Budem si muset schovávat ringy z vykouřené Cuby …. Zrušíme bazény a vířivky …. Místo nich si uděláme soukromé osobní mini plantážničky… A až nám po sklízení ze zahrádky uzraje, uschne , my si ho smotnem a nasadíme ten schovaný prstýnek - tak - Zapojíme fantazii, tím oblbneme chuťové buňky a bude nám zas hej Musíte na to chlapci koukat pozitivně … Upraveno 13. června 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Zdravím všechny. Já dnes zvolil místo oběda doutníček a kávičku... Nu, plavková sezóna je za rohem, tak ať nejsem na dovče za špekáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 před 3 hodinami, Lobber napsal: Budem si muset schovávat ringy z vykouřené Cuby …. Zrušíme bazény a vířivky …. Místo nich si uděláme soukromé osobní mini plantážničky… A až nám po sklízení ze zahrádky uzraje, uschne , my si ho smotnem a nasadíme ten schovaný prstýnek - tak - Zapojíme fantazii, tím oblbneme chuťové buňky a bude nám zas hej Musíte na to chlapci koukat pozitivně … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 (upraveno) Lesní muž přeje dobrou noc páni :0) Upraveno 13. června 2022 uživatelem Lobber Edit : UŽ JDU SCHOVÁVAT RINGY 🤣 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Krásný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Krásný pátek všem..., a ať to kouří a tiká ☝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Habanos cenik oficialni Nemecko Příklady cen pro nejlepší prémiové značky: Cohiba Robusto - stará cena: 24,60 € - nová cena: 68 € (zvýšení o 176%) Trinidad Vigia – stará cena: 15,80 EUR – nová cena: 50 EUR (zvýšení o 233 %) Cohiba Behike 56 - stará cena: 68,10 € - nová cena: 170 € (zvýšení o 150%) Příklady jiných značek: Montecristo č. 2 - stará cena: 16,40 € - nová cena: 18,50 € (zvýšení o 13%) Partagas Serie D No. 4 - stará cena: 12 € - nová cena: 14,8 € (zvýšení o 23%) H. Upmann Magnum 54 - stará cena: 13,70 € - nová cena: 15,50 € (13% nárůst) Život je kratkej na to kouřit doutníky co Ti nechutnaj… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Pěkný večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Taky si dam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se