Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

skusam sa spriatelit s Formanom - tak kupovat by som to nechcel, ( neviem, aka je tam cena ) ale teraz po dobrom obede sa to celkom da...

samozrejme su aj krajsie zazitky, ale nie je to vyrazna katastrofa.

ale to je uz v zivote tak, su lepsie aj horsie produkty

( ci to je hnuj to neviem, nemam zrovnanie - to som este neskusal!)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ale jo zkoušel, právě teď :lol2:

vies, ze presne som vedel, ze takto by som zareagoval aj ja?!

heheh, ok, tak aspon uz viem co je hnuj a dufam, ze od teraz to bude stale lepsie?.

Odesláno

Vcera Partagas P No.2 byl super chutove, ale mel spunt :-( docela me ti Kubanci posledni dobou serou, nevedi kolik chtit za doutniky, ale na kvalitu hazou bobek

Odesláno

Kluci, tak nejak jsem prisel k zaveru, ze uz budu kupovat jen veci od Olivy, protoze me proste chutna nejvic a je nejlepsi co se tyka pomer cena/vykon...

Samozrejme do doby, dokud me bude chutnat coz bude asi dlouho :-)

Proste uz nemam chut ztracet cas nedobrym kourenim nezajimavych doutniku a jsem linej experimentovat, coz jsem delal asi posledni rok... :-)

NAZDAR!

Odesláno (upraveno)

To zní jako Konec dějin Francise Fukuyamy.

Sice s tebou téměř souhlasím, ale byl by to skoro konec tohoto vlákna, což by tedy byla škoda. 

Já mám naštěstí v humidorech takovou zásobu různých My Father, Hoyo, Perdomo nebo Montecristo, že to samé ještě nějaký čas nebudu moci prohlásit :-)

Upraveno uživatelem FraK
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

presne tak, zmena je zivot?. ani pri najkrajsej babe som nedokazal byt verny a aj ferka ci turbo som predal?.  

Odesláno

No, abych byl presnej, tak mam taky jeste asi 80 doutniku jinych nez Oliva, ikdyz vetsina Nikaragua..

Takze me slova naplnim az vse vykourim, nicmene kupovat budu aktualne asi jenom Olivu....

A Bobe jasne, Kuba je take skvela o tom zadna, spis aktualne davam na muj subjektivni pocit, treba Hoyo Petit roubusto

mam hodne rad !!

Odesláno (upraveno)

No kazdopadne musim prozkoumat vic od Olivy - Nub, Cain, Nub Cain, Cain Daytona, Padilla, Oliva V Melanio Maduro, Oliva Connecticut reserve, Oliva Master Blend ... :-) pristi rok bude bezva

Upraveno uživatelem Bob123
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

No kazdopadne musim prozkoumat vic od Olivy - Nub, Cain, Nub Cain, Cain Daytona, Padilla, Oliva V Melanio Maduro, Oliva Connecticut reserve, Oliva Master Blend ... :-) pristi rok bude bezva

to je fajn - a prosim ta, skus svoje skusenosti podat dalej - rad by som skusil aj ja niektory tebou testovany a oblubeny model.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...