Bob Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Jedine individualni dovoz, v EU to nemuze nikdo prodavat z duvodu konfliktu ochranne znamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 aha a normální Partagas neni problém . to mě ale sakra j-be prej sou výborné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 No tohle nema s Partagasem z Kuby nic spolecnyho, je to dusledek embarga a ignorace Kuby a jejich znacek v USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 aha takže podobně jako ta "Cohiba" co jsi kouřil? Já to záhledl někde na netu mrkl na hodnocení a začal shánět prostě se mí líběj no Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Je to stejny jako "Cohiba" co kouril Cikinek, jak ma doutnik zname kubanske znacky jine slozeni nez kubansky tabak tak je to americka verze, az pojede kamos z USA tak mu napisu at zkusi nejaky sehnat na test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 jo Cikinek poslední dobou je těch recenzí hodně . Pokud by kamarád vzal aj jeden pro mě budu moc rád . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Ahoj, právě mi do E-mailu přistálo reklamní sdělení, že doutniky-obchod má vánoční slevy na Nikaragujské doutníky ve výši 15% (a taky Honduraské a Dominikánské) + mají nějaké slevy na humidory. Tak třeba se někomu ta informace bude hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Včera na služební cestě padlo Costa perfecto, které jsem dostal od Boba na ochutnání a musím říct, že dobrý. Byl jsem spokojený. Krásně vonělo, pěkně vypadalo, pravidelně hořelo, nebyla nutná žádná korekce, dobře drželo popel (2 odklepnutí) ani jednou nezhaslo, dobře se táhlo, produkovalo dostatečný množství kouře a chuť mělo klasickou tabákovou - Nikaragujskou a bylo spíše lehčí. Příjemný zážitek. Díky Bobe! Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Za malo, jsem rad ze ti chutnal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Měl bych nápad na malou anketu , každý ze členů může dát pouze jeden hlas jednomu doutníku/značce v kategorii Doutník roku a jeden v Překvapení roku, jsem zvědav, co kdo vyhodnotí Doutník Roku 2014 Tikal : Oliva V / pro mne formát figurado Překvapení roku 2014 Tikal : Aging Room Havao / Treble Toro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) Měl bych nápad na malou anketu , každý ze členů může dát pouze jeden hlas jednomu doutníku/značce v kategorii Doutník roku a jeden v Překvapení roku, jsem zvědav, co kdo vyhodnotí Doutník Roku 2014 Tikal : Oliva V / pro mne formát figuradoBob123: Oliva V Torpedo Edicion Europe LE Překvapení roku 2014 Tikal : Aging Room Havao / Treble ToroBob123: Drew Estate Liga Privada No. 9 Toro Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Pane Vachmajstr vy jste hlava! Super napad :-) Premyslel jsem co dat, myslel jsem na nejakou Kubu, ale posledni dobou je na druhy koleji tak nakonec dam dva momentalne nejoblibenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 No o tom to je, dát hlasy podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Chtěl jsem ještě dát průser roku, ale negativních věcí je okolo nás tolik, že si nechci kazit i doutníkový relax a kandydáty bych měl..... uzávěrku dáme 31.12.2014 a potom výsledky dáme do recenzí,ať to zůstane zachováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Měl bych nápad na malou anketu , každý ze členů může dát pouze jeden hlas jednomu doutníku/značce v kategorii Doutník roku a jeden v Překvapení roku, jsem zvědav, co kdo vyhodnotí Doutník Roku 2014 Tikal : Oliva V / pro mne formát figuradoBob123: Oliva V Torpedo Edicion Europe LEFraK: Oliva Serie V Edicion Limitada 2011 Maduro Especial "Torpedo" Překvapení roku 2014 Tikal : Aging Room Havao / Treble ToroBob123: Drew Estate Liga Privada No. 9 Toro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Frantu letos nic nepřekvapilo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Měl bych nápad na malou anketu , každý ze členů může dát pouze jeden hlas jednomu doutníku/značce v kategorii Doutník roku a jeden v Překvapení roku, jsem zvědav, co kdo vyhodnotíDoutník Roku 2014Tikal : Oliva V / pro mne formát figuradoBob123: Oliva V Torpedo Edicion Europe LEFraK: Oliva Serie V Edicion Limitada 2011 Maduro Especial "Torpedo"Překvapení roku 2014Tikal : Aging Room Havao / Treble ToroBob123: Drew Estate Liga Privada No. 9 ToroFraK: Casa Culinara (Nikaragua) torpedo - nad překvapením jsem musel Radku trochu popřemýšlet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Vypadá to zatím, jako Nikaragujský fanklub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Vcera NuB Cameroon z rodiny Oliva (Nicaragua) malej a trustej velikost 4x60Doba koureni cca 70 minut.Horeni dobry, plnej dym, hodne lehky tah diky velkemu prumeru, mix chuti od zacatku az do konce, chybel mitam jakykoli vyvoj sily/intenzity bylo to stale stejne a pocitove ploche, coz me mrzelo. (maximalne stredne silny)Shrnul bych to asi takto, bylo to jako sex s cikankou - uspokojil, ale neprekvapil...ale jo dobrej byl, s Vckovou radouopet nema cenu srovnavat, nema na ni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Tvl Tome "sex s cikánkou" :-) Kam na to chodíš? Doutník vypadá na první pohled pěkně. Já jsem ještě žádný NUB neměl. Taky ho musím někdy prubnout. Aspoň se pak dovím, jaký to je mít sex s cikánkou. Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Ja dokuruju zasoby z USA :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se