Bullet Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Musim si vylepsit chut, dam si AR Major a uvidimeDej vedet jaky bylo to AR Major....
Návštěvník Jagman Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Souhlasám s Tikalem fakt nechce ty recenze dávat do vlákan kam patřej pro nováčky jako jsem já to bylo hoooodně nápomocné vlákno tady to zapadne a to je škoda
Bob Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 A nemohl by to Kamil zkopirovat? Budu to davat dvojmo od ted :-)
FraK Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Máš pravdu Radku. Jsou to jenom takové rychlovky, ale bylo by lepší, pokud by byly v hromadě s ostatními recenzemi. Přesuneš to Kamile pls? Škoda, že nikoho dalšího nezaujala Radkova anketa - nebo pořád ještě přemýšlíte :-)? Dnes jsem dostal komerční sdělení od doutniky-obchod.cz, že mají akci na Nikaragujské doutníky 15% + další slevy a nějaké nové značky. Já mám zásobu pořád hodně velkou, tak si asi nic neobjednám, ale ne každý na tom musí být stejně jako já. Mají tam i nějaké dárkové sady. Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem FraK
Bullet Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Jsem na to uplne zapomel......s tim prekvapenim roku jsem mel trochu zamotanou hlavu, ale nakonec...: Doutník Roku 2014Tikal : Oliva V / pro mne formát figuradoBob123: Oliva V Torpedo Edicion Europe LEFraK: Oliva Serie V Edicion Limitada 2011 Maduro Especial "Torpedo"cikinek: Oliva V melaniio Nikaragua (velikost torpedo)Překvapení roku 2014Tikal : Aging Room Havao / Treble ToroBob123: Drew Estate Liga Privada No. 9 ToroFraK: Casa Culinara (Nikaragua) torpedocikinek: CAO Brazilia (Brazilie/Nikaragua) velikost torpedo S tou Olivou je to asi trochu trapny, ale co mam asi delat kdyz jsou chutove a vyvojem chuti samotnych tak dobry !!!
Tikal Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 No koukal jsem na tu nabídku také,přišla mi včera, ale nic mě nezaujalo. Jinak jsme taková Olivová sekce
FraK Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 DSPBcH by mohla mít ve znaku Olivovník :-)
Tikal Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 A koupit Olivovu léčebnu, jako klubové sídlo
Návštěvník Jagman Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 A kamil snama nebude mluvit Vcera sem procet cca 100 stranek docela sranda
FraK Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Pokud jsem dobře viděl, tak na posledním srazu v Gatu si Kamil od Boba přebíral plnou bednu Nikaragujských cigár. Že by přestup roku :-)?
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 No koukal jsem na tu nabídku také,přišla mi včera, ale nic mě nezaujalo. Jinak jsme taková Olivová sekce DSPBcH by mohla mít ve znaku Olivovník :-)A koupit Olivovu léčebnu, jako klubové sídlo Tak to už by stačilo.
Bullet Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 tak...a ted dostaneme vsichni BAN od Kamila....
Bob Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Tak pripravu mam, ted jeste aby dorazily doutniky ktery visi v meziskladu :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Pro mě byla doutníkem roku limitka Ramon Allones, co Bob kupoval v Dubai (nebo Dubaii?).
nividic Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Za me jednoznacne Oliva V(ictoria), a pevne doufam, ze tento adoracni vykrik nebude za banana.
Tikal Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Za svou pravdu se nestyď, ban, neban
Tikal Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Tak pripravu mam, ted jeste aby dorazily doutniky ktery visi v meziskladu :-( image.jpg No nám viselo asi 140kg dýmkového tabáku z poslední klubové objednávky v meziskladu asi měsíc a půl, ale to si asi nechtěl slyšet, že ?
Bob Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Ne to ne :-)Me to tam visi zatim tyden, dopravce se nemuze shodnout s celnim skladem na jakej typ papiru se to posle
tommas4 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Tuhle jsem v baru (dejme tomu že to je "upscale" bar) seděl vedle pána který si sem tam lehce namočil konec (nezapálený ) do skleničky s Grand Marnier co popíjel. Říkal že to někde okoukal a že je to dobrý. Tak nad tím tak přemýšlím - dobytek nebo gurmán?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se