Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Marathon - jako dat je jeden den za sebou :-) to bys byl slusnej ... 

No Gabriel kouri uz cca 20 let tak bych se toho nebal, jen ten chutovej profil je odlisnej, doporucil jsem mu proto na ochutnani taky Nub Connecticut coz je podarenej doutnicek.

Odesláno

jeden den  to by som dopadol  :censored:     :-))))

myslim skor bez kombinacie s inymi  znackami , cize v par dnoch si spravit taky profil list Olivy  :-)

inac vecsina dlhdobejsich "hulicov" mavne rukou nad connecticutom. 

Ja mam connecticut  rad ,a niektore kusky su aj s tymto listom  krasne chutovo plne  ...

Odesláno (upraveno)

No ono neni spatne dat dva a porovnat je naprimo, kolikrat clovek pozna drobnosti kterych si normalne nevsimnes :-) ale marathon Oliva treba na tyden neni spatnej napd treba na dovcu :-)

Nub connecticut a Connecticut reserva jsou skvely doutniky

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

jj  to mas pravdu na dovcu  to by bolo idealne,  trebars teraz v zime na dominikanu ... ju to by som bral  :-)))

teplucko more drincicky doutnicek  pohodicka ;-)))

Návštěvník Kamil
Odesláno

...takto pod vedenim odbornika ...

Prej odborník. Vykouří pár doutníků, skoro tolik jich prodá a jednou byl na Kubě. To už může bejt odborník každej jouda. :D

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

dyk jsem to rikal :lol2:

sorry, tak kto mohol tusit, ze pride taky mlady holobriadok???

Ale som fakt rad, priniesol si vsetko co som chcel a teraz uz len testovat a to je ta prijemna cast....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Jaky mlady ? Je cca taky stary jak ja a to uz neni zadny mlady :-)))

tak aj ty si este mlady!

ja som uz stary dedko....

Bob je mlady a odvazny chlapec, drzim mu palce, aby mu biznis priniesol len radost!

uvazujeme, ze by sme v ONE cafe vKarline mohli robit cigarove orgie, posediet, pokecat.... ( vybavim priestory, myslim, ze aj 10 percent zlava by sa dala uhrat!) 

Odesláno

jo ja myslim ze je to dobrej napad, strategicky to stridat - Praha 10 - Karlin - Dejvice aby vsichni byli spokojeny ... 

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ok, tak to zorganizuj, a ja dohodnem termin v ONE. 

majitel bol tiez velky fanda, a dokonca som s nim bol na Dominike a Kube, kde sme robili velky dym,takze nas bude podporovat, aj ked uz ho zlomila astma.

Odesláno

Nebodaj uz su aj vnucata ??? :-)

Inac ten Karlin neznie zle... hlavne pre mna co doma nemam okrem vonkajsich priestorov a zahrady ziadne ine moznosti :-)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Nebodaj uz su aj vnucata ??? :-)

Inac ten Karlin neznie zle... hlavne pre mna co doma nemam okrem vonkajsich priestorov a zahrady ziadne ine moznosti :-)

vnucata su...

no takto ti poviem - moja terajsia tchyne ( svokra) je o cca 18 rokov mladsia ako ja.... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...