little_w Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Ja mam tenhle: http://humidoro.de/Humidor-cabinets/Humidor-cabinet-for-60-cigars::284.html?XTCsid=vphrivkn1746srmpvu19mcl3b4 ale vcera jsem si delal poradek a zjistil jsem, ze mam jeste tri plne boxy navic (oliva, romeo a julie, cusano) a hromadu krabicek s necim levnejsim na ven :-) Ted uz jen aby presla ta hnusna vlezla zima...
Bob Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Tyhle mam dva, jeden vyrocni DSPBCh od berta a dalsi dva obyc ktery nepouzivam :-)
Bob Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 (upraveno) Pro Kamila :-)Gordito 6 x 60 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2015 uživatelem Bob
little_w Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Bobe, jeste ze nebydlim bliz. Bojim se, ze bych dopadl taky tak blbe jako ty. Nastesti jsem daleko od svodu a pokuseni DSPBCh :-)
Bob Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 http://www.gentlemensclub.cz/doutniky/robert-pokorny-nejen-o-oficialnim-zastoupeni-drew-estate-a-oliva-v-ceske-republice/ :-)))
prischera Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Pěkný fotky Super vyznívá to profi. Upraveno 3. února 2015 uživatelem prischera
Bob Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Jj taky se mi libi :-) Upraveno 3. února 2015 uživatelem Bob
ron Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Výborný článek, Roberte a tvojim novým webovkám ty nádherné fotky a nový vzhled rozhodně prospěl!
Bob Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Jeste budou detaily a stranky se budou optimalizovat, ve ctvrtek mam schuzku a budem ladit :-) tohle je polotovar zatim ...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Jak blbe dopadl? :-)no to si teda dopadol....a pekny clanok, drzim palce!
nividic Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Parada Bobe, konecne originalni produktovy snimky, Kuba je sikovnej!!
little_w Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 No... presne takhle :-) Uz ted utracim vic nez zdravo. Super clanek, diky za odkaz. Az pojedu priste do vlasti, zkusim se k vam vetrit na sraz, bando ;-)
Bob Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Ok radi te uvidime :-) No bavi me ty doutniky moc, co vic si prat :-)
Bob Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Hlavne vymazlenej kocour na ty prvni fotce
MJ. Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Dnes jeden z nejlepších doutníků nekubanské produkce, co jsem kdy zpopelnil Nub Cain F464. Ač prcek délkou, průměr to nahrazuje, poctivá hodina kouření. EDIT: Nenechte se mýlit fotem, ten popelník je hrozně velkej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 uff, uz je spusta hodin a ja prefajceny ( Oliva!!! ) a prepity ( rum ) leziem do postele, aby som bol dnes na zraze v dobrej kondicii a vychutnal si od Roberta nejaku dobrotku...dobru neskoru noc!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se