Návštěvník Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) az by ste niekto kupoval kubanske doutniky cele balenia pripadne aj kusovky z originalnych baleni , tak prikladam zoznam od mojho zahranicneho znameho, ktory kubanske doutniky distribuuje a ktory kontroluje kazde balenie a vzdy si nejake nechava aj pre seba ....(hodnoti konstrukcnu stranku, vzhlad a odtien krycieho listu , aromu, a samozrejme chut ) a pak na konci roka spravi supis, ktore balenia s akym kodovym oznacenim boli v priebehu celeho roka najstabilnejsie, najlepsie atd ... a zaradi ich do styroch skupin... skontrolujte si stale vyrazeny kod na spodnej strane (datum az taku vyraznu ulohu nehraje, hlavny je kod tovarne, kde sa to bali .... ) este pohladam v emaily aj statistiku pre rok 2013 co mi poslal toto je statistika pre balenia s vyrazenym rokom 2014: TOPPREMIUMUMEMULMUOULALUBGOODRAEMOBULEAMEBMSAVERAGERUEEMLPSMESOARGNOTRECOMENDEDOEPSUELASLOMELU Upraveno 26. března 2015 uživatelem Lord*
Bob Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Dnes jsme to konzultovali s Lordem a prislo mi to hodne zajimavy tak jsem ho poprosil aby to sem hodil. Jinak kod na boxu sdeluji az po zaplaceni Ale ted vazne, docela by bylo dobry to porovnat, asi o vikendu zajedu do skladu a zjistim kody, idealka by byla kdyby u tech doutniku od kterych mam nekolik krabic byly krabice z opacneho spektra ... Porovnam to az bude cas alespon vizuelne a uvidime
Návštěvník Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 cema:-aky mas kod vyrazeny na spodne strane od tych HU RR ? som zvedavy co budes vraviet na porovnanie Connie A a RR :-))) ja mam v tom jasno a podla toho som aj nakupil :-)))predpokladam ze tie Connie A budu z balenia s kodom LUB xxx 2014 a to sa bude tazko prekonavat inym HUpmanom ;-)))))
cema Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Super, mam na ty krabici HU RR od Boba kod LUB.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Ví někdo nebo se dá zjistit, co ty zkratky znamenají, jaká konkrétně je to fabrika?
Bob Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Tak jsem sem dal seznam a pak jsem zjistil ze je zastaralej. Novej jsem nenasel, asi to nebude tak jednoduchy :-( Upraveno 26. března 2015 uživatelem Bob
Tikal Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 vy.rat se na Kubu a jejich kódy a kupovat libovolné krabice od Olivy
cema Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Jj, .Tak to jsem zvědav o kolik to bude:"Vážení milovníci kubánských doutníků...od 1.4.2015 dochází k plošnému velmi významnému navýšení cen doutníků importovaných z Kuby. Důvodem je nárůst nákupních cen a dramatický vývoj kurzu dolaru a koruny. Pokud byste se chtěli předzásobit ještě za dosavadních cenových podmínek, prosíme o objednávku nejpozději do pondělí 30.3. 2015, 10:00 hodin.DěkujemeTým Dobrutka. EU"
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Tabak Invest zdrazuje o 10 %koho to zaujima....!?ja sledujem ceny len u tabacos.cz
Bob Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 No tabacos bude muset taky zdrazit Kubu, jako ostatne vsichni oficialni prodejci ...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Znovu ranajky s Tikalomuz asi chodime spolu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 No jo, láska kvete v každém věku a v každé váze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už si na ty naše raňajky zvykám
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 no a vidis, ze kolko ludi ma tu neznasalo ale nakoniec sme sa aj tak nasli!
Tikal Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 No jasně, marně nám házeli klacky pod nohy
Bob Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 (upraveno) Tvl tady je to sama bukvice :-) Dnes jsem si dal BBQ :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2015 uživatelem Bob
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 A kdy se budete brát?zatial sa len telesne zblizujeme, to je najzaujimavejsia faza!je to uzasne, ked spolu fajcime... dnes sice len taka ranna rychlovka, ale pekna cokoladova prichut.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se