Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

az by ste niekto kupoval kubanske doutniky  cele balenia pripadne  aj kusovky z  originalnych baleni  , tak prikladam zoznam od mojho zahranicneho znameho, ktory kubanske doutniky distribuuje a ktory kontroluje kazde balenie a vzdy si nejake nechava aj pre seba ....

(hodnoti konstrukcnu stranku, vzhlad a odtien krycieho listu , aromu, a samozrejme chut )  a pak na konci roka spravi supis,  ktore balenia s akym kodovym oznacenim boli v priebehu celeho roka najstabilnejsie, najlepsie atd ... a zaradi ich do styroch skupin...

skontrolujte si stale vyrazeny kod na spodnej strane  (datum az taku vyraznu ulohu nehraje,  hlavny je kod tovarne, kde sa to bali .... )   este pohladam v emaily aj  statistiku pre rok 2013 co mi poslal

toto je statistika pre balenia s vyrazenym rokom 2014:

TOPPREMIUM

UME
MUL
MUO
ULA
LUB

RAE
MOB
ULE
AME
BMS

AVERAGE

RUE
EML
PSM
ESO
ARG

NOTRECOMENDED

OEP
SUE
LAS
LOM
ELU

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno

Dnes jsme to konzultovali s Lordem a prislo mi to hodne zajimavy tak jsem ho poprosil aby to sem hodil. Jinak kod na boxu sdeluji az po zaplaceni :lol2:

Ale ted vazne, docela by bylo dobry to porovnat, asi o vikendu zajedu do skladu a zjistim kody, idealka by byla kdyby u tech doutniku od kterych mam nekolik krabic byly krabice z opacneho spektra ... Porovnam to az bude cas alespon vizuelne a uvidime

Odesláno

cema:

-aky mas kod vyrazeny na spodne strane od tych HU RR ?

som zvedavy co budes vraviet na porovnanie  Connie A a RR   :-)))   ja mam v tom jasno  a  podla toho som aj nakupil :-)))

predpokladam ze  tie Connie A  budu z balenia s kodom LUB xxx 2014   a to sa bude tazko prekonavat inym HUpmanom  ;-)))))

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ví někdo nebo se dá zjistit, co ty zkratky znamenají, jaká konkrétně je to fabrika?

Odesláno (upraveno)

Tak jsem sem dal seznam a pak jsem zjistil ze je zastaralej. Novej jsem nenasel, asi to nebude tak jednoduchy :-(

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Jj, :) .

Tak to jsem zvědav o kolik to bude:

"Vážení milovníci kubánských doutníků...

od 1.4.2015 dochází k plošnému velmi významnému navýšení cen doutníků importovaných z Kuby. Důvodem je nárůst nákupních cen a dramatický vývoj kurzu dolaru a koruny. Pokud byste se chtěli předzásobit ještě za dosavadních cenových podmínek, prosíme o objednávku nejpozději do pondělí 30.3. 2015, 10:00 hodin.

Děkujeme

Tým Dobrutka. EU"

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Tabak Invest zdrazuje o 10 %

koho to zaujima....!?

ja sledujem ceny len u tabacos.cz

Odesláno

No jo, láska kvete v každém věku a v každé váze  :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Už si na ty naše raňajky zvykám :punk:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

no a vidis, ze kolko ludi ma tu neznasalo ale nakoniec sme sa aj tak nasli!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

A kdy se budete brát?

zatial sa len telesne zblizujeme, to je najzaujimavejsia faza!

je to uzasne, ked spolu fajcime... dnes sice len taka ranna rychlovka, ale pekna cokoladova prichut.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...