Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

La Vieja Habana je medium filler, orezy z premiovych doutniku (liga undercrown, liga privada, herrera esteli, atd.) spolu s longfiller listy.

Ze tam jsou short filler listy poznas jen podle ridsiho popela, jinak je to plnohodnotny doutnik a IMHO je lepsi nez Flor de Oliva. Vcera mela Peta ten Connecticut, parkrat jsem si potahnul a musim rict ze fakt dobrej jemnej doutnicek (mela coronu)

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Protoze se nemohla trefit na ten cudlik a fotila to asi minutu :lol2:

Cela pizzerka z nas byla hotova, byl tam nejakej pruvan od dveri a vsechen kour sel dovnitr, docela blbej pocit, uz aby bylo venku teplo ...

Odesláno (upraveno)

:lol2: :lol2:  škoda, že nevyhrál Stanislaw, ale takové konkurenci nejde odolat

Upraveno uživatelem Tikal
Návštěvník Kamil
Odesláno

inac pekna sra.c.ka  , uz nikdy viiiicee  :yucky:

To myslis Demonio nebo Olivu?

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

samozrejme ze prvy apriiiillllllll   :lol2:       moje asi 30-te V-cko  ,  urcite  v mojej top 10 nonkuby,  hlavne sa mi paci to ze kusky co mam kupene cez rok  su viacej  kakaove ,   kdezto tie novsie su viacej pepr-kava ...    

po pardnovej kubanskej invazii bola Oliva prijemne spestrenie , silou prevysuje akukolvek kubu ( Bolivar ,Partagas .... ) a samozrjeme aroma okolo toho je uplne ina ....

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno

No mel jsi to jeste chvili s odhalenim vydrzet :-)

Jinak se budu opakovat, vcera ta Liga Privada No.9 v robustu, mnam, asi zatim nej rozmer

Návštěvník
Odesláno

jooo aj na zahranicnych forach asi najviac prefuruju robusto  :-)   ja si vzal Toro  :-)))

a zaujimave je, ze aj vecsina "cubancigarsonly"  uznavaju kvality liga privady  :-)))  ci uz No.9 alebo T52  ...

Odesláno

Ja jsem na vazkach ktera je lepsi, asi se priklanim k No.9

Ale T 52 ma zase takovy prijemny tony koreni a vetsi silu ...

Návštěvník
Odesláno

no som zvedavy , az bude vonku takych 20st   tak  bude ochutnavka  :-)))

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

no som zvedavy , az bude vonku takych 20st   tak  bude ochutnavka  :-)))

no ked pozeram teraz ako tu snezi....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...