Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 3. 4. 2015 v 10:48, Bob napsal:

Chlapci to chce klid a doutnik do huby :-)

Ty vypadáš.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 3. 4. 2015 v 10:48, Bob napsal:

Chlapci to chce klid a doutnik do huby :-)

attachicon.gifimage.jpg

Di Caprio???

hm, tak to som asi pozeral iny film.....

Návštěvník
Odesláno

jj  .. jak uz som ti pisal davnejsie maju tam vyborne ceny , treba trochu prehladavat  ale daju sa najst dobre kusky, inac  su to vsetko roky 2004-2007   takze uz pekne starsie kusky tie co maju za vyborne ceny

Návštěvník
Odesláno

ja tam tak kupil HdM double corona , PUNCH double corona , PARTAGAS Lusitanias  ...  vsetky v cene 260-280 kc

Odesláno

Na ty Punche double corony jsem taky koukal, byly za podobnou cenu pod 300,- coz je super cena, ale Punch mi moc nejede, tak jsem je nebral, maji jich tam tak 12-13 ks. Ty Partagasy jsem nevidel, respektive neprisly mi tam zadny zajimavy

Návštěvník
Odesláno

este by tam mali mat Montecristo Especial No.1  za dajak 240kc a  co som ho skusal bol fakt dobryyy ,  sice maly ring ale chute boli velmi dobre ....

Odesláno

Njn, to bych tu snad ani neměl provokovat se svými RyJ Mille Fleur a dvěma kousky Joya de Nikaragua na ochutnání. Na to moje kouření to zatím bohatě stačí, než se naučím rozeznávat jednotlivé příchutě...

Odesláno

Tak večerní posezení na dvoře se ženou, Joy de Nicaragua a zeleným pivem, i když už je Velký pátek. Doutník je výborný, lehký a s velkou produkcí kouře...

post-1135-0-88147500-1428085952_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Nene, to je od vedle z hospody točený do džbánku. Včera nevytočili všechno. Jo a před doutníkem byl k večeři tatarák. Prostě skvělý večer...

Edit akorát vždycky zapomenu vyfotit i hodinky. Takže Tissot PRS 516 první edice z roku 2010.

Upraveno uživatelem Lenin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...