Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak 4 pekne dni za nami ....

takze take mensie porovnanie  den 1 - DREW ESTATE LIGA PRIVADA No.9,  den 2 - DREW ESTATE LIGA PRIVADA T52 , den 3 - PADRON ANNI. 1964  EXCL. MADURO , den 4 - ASHTON VSG ECLIPSE

ASHTON VSG ECLIPSE                           95/100                

PADRON ANNI. 1964  EXCL. MADURO    94/100

DREW ESTATE LIGA PRIVADA T52         92/100

DREW ESTATE LIGA PRIVADA No.9        91/100

musim pochvalit Liga Privady, ktore som mal prvy krat a jedna sa o vyborne doutniky , ktore u mna ale nie su vyssie hodnotene hlavne kvoli nejakej prijemnejsej specifickej arome   , ktoru ma PADRON a ASHTON VSG

u vsetkych kuskoch vyborne horenie drzanie popola  a  nadpriemerna produkcia dymu...

-jednoznacne najkomplexnejsi  bol Ashton VSG

post-37960-0-35327100-1428914056_thumb.jpgpost-37960-0-80930400-1428914076_thumb.jpg

Odesláno

Ja mel VSG za svoji karieru asi 5 ks a nejdriv mi chutnal, pak mi ale neprisel az tak super tak jsem se na nej vykaslal. Padron jsem mel jeden, byl dobrej, ale podle jednoho ks se neda hodnotit, od dalsiho nakupu me odrazuje cena, necham si je asi dovezt z USA

Odesláno

Padron tisicove serie   su tiez dobre , hlavne su to tiez poriadne dymovnice , ale pride mi celkom lahky tah  u nich ...   ta cena je ale  inde....  v USA sa predavaju za cca 3 dolare    u nas za  170 Kc

Anniversary rada mi ale pride podstatne lepsia ( krasne kremovo jemne chute ... tisicova rada je oproti tomu drsnejsia a menej komplexna ),  cenovo je drahsia ,  ja ju mam za 260kc  co odpoveda aj USA cene 12 dolarov ,

na tu cenu je to vyborny doutnik ( par kuskov mam este v humidore )  hlavne to je uz dospely uzraly doutnik , velmi pekna nezamenitelna aroma , myslim ze tym sa da Padron pekne odlisit od ostatnej nikaraguii ...

Ashton VSG  sa obcas da zohnat v cenovej relacii okolo 200 Kc  a na tu cenu je aspon podla mna excelentny ...  este som nemal zly kusok ...

Liga Privada ... hmm , je otazne ci ta cenova politika je spravna  ...  doutniky su to dobre  ale cenou cez 300kc  to uz nechavam na kazdom zvazit ci to za to stoji ....       osobne u mna dostali podobne ako Undercrown corona viva  91/100,   ale tu som prihliadal aj na cenu ... ,   jak T52 tak No.9  su hlavne trosku ine  ako Undercrown a su lepsie  ...  mat na to financie  tak od DE asi by som bral len Liga Privadu ... ( uvidime este aka bude Herrera Esteli )

pre tych co chcu od DE  najlepsi pomer cena / kvalita  tak tam aspon u mna vyhrava Undercrown Corona VIVA a celkom fajn je aj Nica Rustica ...

ale ono vseobecne je to celkom tazke   .. na svete je xxxx  doutnikov ...   co som skusil 300-400 doutnikov  tak  mam v kazdej cenovej hladine favorita a potom sa tazko  robi volba ze  ci ist do viac kuskov od tej alebo ine znacky ked viem ze v tej cenovej hladine sa da kupit nieco vyhodnejsie lepsie...

v mojej viackusovej rotacii  su hlavne

H.UPMANN connossieur A

RyJ wide churchills

Ramon Allones SS

Ashton VSG

Arturo Fuente 858

OLIVA V

OLIVA O

DON PEPIN BLUE

........

Odesláno (upraveno)

Co ja nasel tak Padron 1964 Corona u nas stoji 330,- vetsi rozmery atakuji 500 Kc, takze tvoje cena 260,- mi nesedi, pokud porovnavas ceny v US tak bys mel porovnavat ceny v US i s LP, tady samozrejme diky zdaneni oficialni cena byt stejna nemuze. Cena u LP je dana kurzem dolaru kterej v dobe nakupu atakoval 25 Kc, jestlize jsi nakupoval pred pul rokem tak samozrejme dolar byl okolo 20 Kc, takze v budoucnu pujde vse nahoru. Btw Ashton zdrazuje 15.4.

Ashton VSG Robusto ma doporucenou MOC 243,-

Muzes to trosku rozvest?

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

- padron 1964 exclusivo maduro 329kc doutniky-rb....(viem ze niektori chytrolini to tu v CR predavaju aj cez 500kc) ja som tam kupoval pred necelym rokom toho viacej a mal som 20 percent zlavu...

- Ashton VSG v robustu som bezne kupoval v cigarpointu za 212kc obcas aj za 200... teraz je tam 235kc - 5% zlava

Teraz uz ide vsetko hore :-)))

Jednoznacne radim kazdemu aspon jeden kusok od kazdeho vyskusat a porovnat co mu chutovo najviac vyhovuje...

Ono v tejto kategorii je aj Oliva V melanio u mna 93/100

Ak by vsetky boli v rovnakej cenovej hladine tak moje poradie preferovaneho vyberu by bolo..

VSG, PADRON, MELANIO, T52, No.9 ...

Melanio ma zase konkurenciu vo vlastnej stajni, pretoze pre mna je klasicke V len malinko horsie a cenovo podstatne lacnejsie...

Ale sto ludi sto chuti... :-)))

Napiste aj ostatny ako vam chutna Liga Privada...ak ste ju skusili... ja sa na to tesil strasne po vsetkych tych recenziach a jak to je nedostatkove zbozi... ale som mierne sklamany :-) malilinko to zaostava za u mna najlepsimi...

Odesláno (upraveno)

Ale inac mas pravdu v USA je Liga Privada cenovo jak Padron Anni. a preto aspon moj subjektivny nazor aby som si kupil LP musela by aspon cena zmiernit rozdiel v chutovom profile ktory je podla mna u Padronu lepsi... ale vsetko je to subjektivne...

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno (upraveno)

Presne tak, kazdemu vyhovuje neco jineho, mne napriklad Liga Privada hodne sedi, ale je pravda ze nejsem uplne objektivni :-)

Kazdopadne jsem se na Padron Anni 1964 hrozne tesil a nenaplnil ocekavani, mel jsem z USA nejakyho Churchilla asi za cca 400 Kc, dal me vylozene zklamal A Fuente Shark za cca 700 Kc, presne jako u tebe s LP, vysoka ocekavani nebyla naplnena, mozna jsem se na to moc tesil (bylo to jeste pred erou tabacos.cz) Ja tedy z rady LP davam prednost No.9 je slabsi a vic mi vyhovuje jeji chutovy profil oproti T52. Co mi hoodne chutna je Oliva V Melanio Maduro Robusto, uz se moc tesim az dorazi zasilka.

Jinak mne vylozene zklamalo Perdomo, tak mi proste v ty chuti neco chybi, zatim jediny co doporucim z jejich rady je Lot 23 obe verze, 20 th Anni bylo vylozene zklamani.

Jinak dnes testovaci den

Costa Super Robusto - za ty penize super velky doutnik s klasickou tabakovou chuti

Dirty Rat - malej prcek nabitej chuti, cim vic jsem jich dal tim mi vic chutnaji, skoda ceny :-(

Liga Privada No.9 Toro - klasika :-)

post-22496-0-14094600-1428944362_thumb.jpgpost-22496-0-17717900-1428944375_thumb.jpgpost-22496-0-46398900-1428944390_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bob
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

snazil som sa dat si kratku zdravotnu pauzu, ale tu sa to nedá....

v kuse mi robite chute

Odesláno

Pro Kamila: dnes probehl test s vysledkem - dobrej silnej doutnik, uplne se nehodi na koureni pres den, spis po veceri :-)

post-22496-0-95254200-1429125997_thumb.jpg

Tohle je ovsem pecka - vintage 2008

post-22496-0-77712600-1429126123_thumb.jpg

Odesláno

krasny den

vyborny doutnik   2003  BOLIVAR CORONA GIGANTES  

ultra jemny , paradna aroma , miestami nie uplne rovnomerne horenie ale nebola potrebna ziadna korekcia   celkovo 96/100

post-37960-0-75360100-1429127164_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ale potřebuješ mít něco levnějšího a aby se to dalo kouřit a ty Petit nebo Marevas (což je vlastně klasická Corona) to téměř dokonale splňují.

Odesláno
  V 15. 4. 2015 v 20:05, Kamil napsal:

Já dnes dopoledne rychlou Costu Corona. Jen by mohl byt kratsi.

Bobe dival ses na stranky? Maji tam i mensi vitoly a hlavne ruzna baleni attachicon.gifcosta.jpg

A jak Ti šmakovala ta Costa Corona Kamile? Mám rád výraznější doutníky,a Costa neurazí,ale ani nenadchne.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Přesně jak píšeš, neurazí, ale ani nenadchne. Na kratší rychlý doutník ideální. A ještě kdyby Bob vzal ty menší vitoly, mohly by být kolem 60 peněz a nestačil by je prodávat. :)

Odesláno (upraveno)

Které vitoly,hoď link,dík.Bylo to v množném čísle a tak jsem neprocházel celou nabídku.

Upraveno uživatelem bohus76

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...