Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes vecer Por Larranaga Picadores - co mam rict, trapeni od zacatku do konce. Soudruzi z Kuby maji s tou kvalitou fakt problemy, chut dobra, ale ta konstrukce, tah, nechapu co se deje. Nepamatuju treba pred rokem - dvema takovy trable s kvalitou jako ted.

post-22496-0-45343800-1429303218_thumb.jpgpost-22496-0-63031600-1429303244_thumb.jpg

Musel jsem si vylepsit chut - Liga Privada T52 Toro

post-22496-0-06593300-1429303288_thumb.jpg

Odesláno

Bobe a jak chutna cez den Melanio  ?    mne pride skor ako taky vecerny nocny doutnik  :-)))

jo jo KUBA  ,,,,  ja ju drzim v 64 RH  a  de to ...  

mali by sa poucit od AF a ASHTONu ,  tam je kazdy doutnik utiahnuty idealne a hori paradne ...

Odesláno
  V 17. 4. 2015 v 20:41, Bob napsal:

Dnes vecer Por Larranaga Picadores - co mam rict, trapeni od zacatku do konce. Soudruzi z Kuby maji s tou kvalitou fakt problemy, chut dobra, ale ta konstrukce, tah, nechapu co se deje. Nepamatuju treba pred rokem - dvema takovy trable s kvalitou jako ted.

attachicon.gifimage.jpgattachicon.gifimage.jpg

Musel jsem si vylepsit chut - Liga Privada T52 Toro

attachicon.gifimage.jpg

Co to máš za aušus Bobe? Vypadá to hrozně.

Odesláno

Je to pomerne nova vec, zatim se dela 5 druhu, je to kusovy baleni. Vydrzi az 5 let cerstvy, doutnik je uz strihlej, takze staci jen sirky. Dobry pro lidi kteri nemaji doma humidor, pripadne nemaji nebo nechteji tahat cestovni humidor.

Odesláno
  V 18. 4. 2015 v 9:28, maxigabrielg napsal:

na cesty super, mam od Boba.

Že se Bob nepochlubil,že má v portfoliu takové zajímavé kousky.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 18. 4. 2015 v 17:34, bohus76 napsal:

Jaká je velikost toho Aging Room ?

corona

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...