Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pozeram ze melanio ta neopusta  :-))))       teraz cim je chladnejsie tak klasicke Vcko mi pride lepsie ako Melanio  :lol2:    hlavne ta posledna varka je vyborna....

Odesláno

pozeram ze melanio ta neopusta  :-))))       teraz cim je chladnejsie tak klasicke Vcko mi pride lepsie ako Melanio  :lol2:    hlavne ta posledna varka je vyborna....

Jo, na podzim jsem lehce melaniocholický :lol2: 

Melanio bude ke snídani a na dobrou noc a přes den budou asi Véčka a Zacapa 23, prostě ryby :lol2:

Odesláno

pockaj az sa Bobovi podari doviest EL COBRE   ... to bude na veceru a ryby idealne   :lol2:

Jo, na podzim jsem lehce melaniocholický :lol2:

Melanio bude ke snídani a na dobrou noc a přes den budou asi Véčka a Zacapa 23, prostě ryby :lol2:

Odesláno (upraveno)

sem si cvrknul, to je maso....  Už jsem to poslal jednomu podobnému pacientovi, jako je Bert :lol2:

Co to může stát ?

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

To bylo toro z tech dvou sampleru?

Az se uvidime tak ti vezmu novej kus.

No stat se to muze, prece jen je to rucne vyrabenej prirodni produkt.

Odesláno

ne ne samplery su uskladnene  cakaju  na otvorenie ....  to bol samostanty kusok od teba myslim z 04/2015  spolu s No.9    , No.9 tu zachvilu postnem  ,   pretoze  ta horela dymila a tiahla suprovo a ten popel   skoda ze mi chcipla na konci baterka pretoze vyfotene belicoso  s uplnym popolom az po koniec je super pohlad ....   :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...