little_w Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Dneska to věru šlo. Perdomo Champagne 10th Anniversary + Bulova Accutron II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Doma se uklizi, tak jsem zdrhnul na roh na zahradku :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Páteční pohoda po sekání trávy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Zasloužená odměna :-))Užívej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Včera jsi dodal zásobu.......už se těším na tu světlou řadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Páteční pohoda po sekání trávy. Komu jsi slohnul ten spalik pod doutnikem tentokrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 To je můj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Která servírka Ti půjčila tužku ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Místní vážený člen Příšera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HerrSchlank Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Last Call je mňamka Odoslané z Moto G (4) pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 K podvečernímu grilování, myslím, ideální volba! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Zkouším Larutan od Boba a je výborný s krásným kouřem a výbornou chutí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 (upraveno) Komu jsi slohnul ten spalik pod doutnikem tentokrat? Jsem si ho už ubránil Víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. května 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Víkend a zásoby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Pekna prace;-) Na ty Montíky jsem tedy dostal chuť :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Tak je po desti dam si doutnik, po dlouhy dobe Kubu rikal jsem si, bohuzel vubec netahne. Jeste ze mam s sebou Olivu ... jsou to fakt diletanti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Bobe, vždyť toho Upmana nemáš ani zapálenýho a Oliva už hoří.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 No strihl, zatahnul a uz jsem vedel ze je to v pytli, vezmu spejli a zkusim to prorazit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 nebo z toho udělej short :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 (upraveno) To je mi lito, prece jen Connosieur A je skvelej doutnik kterej uz moc neni, mam posledni 4 ks.Kdybych ho zapalil tak je znicenej, takhle je jeste nadeje, nicmene me to nastvalo protoze jsem se na nej dost tesilA mokrej neni, mam tak 67 v humidoru Upraveno 30. května 2017 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se