Bob Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Vanoce jsou letos uz v Listopadu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Pecka! Budes syslit nebo neco spopelnime? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 az na tu zvolenu vitolu ... to je tragedia .... no jooo cim vecsi doutnik tym asi viacej bije do oci :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jo to mas pravdu, uz asi 3 roky jsou limitky Double Toro, udajne je to v nemecku a holandsku nejprodavanejsi vitolaUvital bych nejakou Diademu nebo klidne pbyc toro 6x52Kazdopadne nastal logisticky zadrhel tak tyhle limitky budou az nekdy za 10 dni :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 hlavne ten trend cpat vsetkemu 60 ringy este som nemal doutnik ktory by bol v 60tke aspon tak dobry nedajboze lepsi jak 50-52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Nemuzu nez souhlasit, nicmene tahle limitka by mela byt dobra, tak jsem na to zvedavej :-)No az po nedeli dorazi znovu tak podam referat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Je to fakt, já už cokoli nad 54 ani nekupuju. Nějak mě to úplně přestalo bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Myslis treba 2 krabice Figurada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Dnes můj poslední..prasátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Myslis treba 2 krabice Figurada? Figurada se nepočítají, když to zprůměruješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Tak zase něco na denní kouření,ale bude třeba ještě doplnit.Bobe díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Dneska to jde. Je slunecno a zatim to drzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 U nás na severu venku zima, ještě že je možné dát si doutník na chalupě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Bobe, jaka je ta limitka Oliva ? uz si skusal ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Kluci neměli jste někdo Macarena Corona ? Hledal jsem něco za Credita /pro kamarády na nenáročné kouření :-) / a nevypadají zle podle recenze http://www.cigars.estranky.cz/clanky/longfillery/macarena-corona---robusto---big-robusto.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Kde to prodávají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Bohus = prukopnik slepych ulicek :-) Mexicky doutniky se moc kourit nedaji, jedinej tabak z Mexika kterej stoji za zminku je San Andres, zbytek se musi doplnit necim z jiny zeme. Kup si na Black Friday u me ty Costa Bataliony, jeden kus te vyjde na 33,60 Kč Lord je dobra, je to hodne jemny Melanio, skoda te obri vitoly a ceny :-( Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 (upraveno) Kde to prodávají?Don Pealo, Kamile. Bobe na svoje hulení mám od Tebe jiné dobroty,ale na "rozprach " je škoda doutníky kolem 100kč a víc. Upraveno 24. listopadu 2017 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tak jsem dnes zkusil tu Macarenu Corona,není no špatné kouření.Ze začátku trošku se ty chutě hádají,nejlepší ze mě zdál až kolem půlky,místy trošku pikantní /ostřejší/ a ne nepříjemně.Potom na spravení chutě jedno cigarillo od Boba a to hne LP a to je jiná Liga :-) Krásně hladký v chuti,uhlazené,zkrátka vymazlené cigarillo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Já mohu na takové nenáročné kouření battaliony vřele doporučit,ty macareny jsem před časem zkusil a Battalion mi vychází rozhodne lépe.Zkusil jsem všechny tři velikosti,xl robusto,robusto,coronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se