MAT71 Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Taky tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 (upraveno) Moje druhá top cuba prostě Bolivar a Cristo můžu Upraveno 13. listopadu 2021 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Hezké nedělní odpoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Taky si delam hezci odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Hezký svátek pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Pěkný večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Chvilka pro sebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Martine…. Za toho petit churchilla, tě fakt nemám rád …. Abych si koupil humidor jen na RyJ . I když musím říct, Wide je asi lepší …. Při příštím nákupu ho musím taky vzít …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 20 hodinami, Lobber napsal: Martine…. Za toho petit churchilla, tě fakt nemám rád …. Abych si koupil humidor jen na RyJ . I když musím říct, Wide je asi lepší …. Při příštím nákupu ho musím taky vzít …. I jen kupuj dokud jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Hezký podvečer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Po pracovní relax neodbejváš a dáváš si záležet… To se musí nechat … Dobré kousky jsi si na dnešek vybral :0) A i tobě hezký večer … Já dnes bez foto postu, jelikož jsem dýmil z “lulky” :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Ano ano je to tak, nezanedbávám se... Také Tě zdravím kolego... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Kontrola revíru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 (upraveno) Dnes po cestě z práce na brigádu do lesa a dosekání dřeva …. edit : Doktore, to sis zapálil naschvál viď Děláš mi chutě Upraveno 3. prosince 2021 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 V 3. 12. 2021 v 20:12, Lobber napsal: Dnes po cestě z práce na brigádu do lesa a dosekání dřeva …. edit : Doktore, to sis zapálil naschvál viď Děláš mi chutě Nénéné..já jsem v tom nevinně.. No možná trošku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Hezké odpoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Včerejší relax …. nakonec jsem ztrestal Regatu :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se