Dr.Malaver Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Na pastvě bez psa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Hezké nedělní dopoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 17 hodinami, Dr.Malaver napsal: Na pastvě bez psa.. To je dost, že se také ukážeš, kolego doktore... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 V 9. 1. 2022 v 11:39, MAT71 napsal: To je dost, že se také ukážeš, kolego doktore... To je pravda, ted v zimě bojuji s časem, ale na jaře se "uvidíme" častěji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Něco malého na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 (upraveno) to: Dr. Manager - Já to Vegueros snad ještě ani neměl …. Stojí alespoň za vyzkoušení ? to: MAT71 Já nevím proč …. Ale mohu s čistým srdcem říct, že souhlasím …. Daří se ti to :0) A tu pastvu Ti tiše závidím …. Tyhle vycházky mi strašně chybí :0/ Už aby byl říjen ….. Ale teď bys mi tedy mohl poradit …. V krbu roztopeno, připraven Lagavulin 16y …. Ale nevím co ztrestat z tyhle čtveřice…. Edit: nějak se mi to ořízlo a chybí RyJ Churchill . Tak kolego raď !!! :0D Upraveno 11. ledna 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Dnes tedy rozhodně Simonek se sklenkou vína... Co jsi nakonec zvolil Lobbere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 před 3 hodinami, Lobber napsal: to: Dr. Manager - Já to Vegueros snad ještě ani neměl …. Stojí alespoň za vyzkoušení ? to: MAT71 Já nevím proč …. Ale mohu s čistým srdcem říct, že souhlasím …. Daří se ti to :0) A tu pastvu Ti tiše závidím …. Tyhle vycházky mi strašně chybí :0/ Už aby byl říjen ….. Ale teď bys mi tedy mohl poradit …. V krbu roztopeno, připraven Lagavulin 16y …. Ale nevím co ztrestat z tyhle čtveřice…. Edit: nějak se mi to ořízlo a chybí RyJ Churchill . Tak kolego raď !!! :0D Za vyzkoušení určitě stojí. Pravda, ve větším formátu by byl ještě lepší, ale i tenhle prcek mile překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 (upraveno) New World Redondo Upraveno 11. ledna 2022 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 soudce byl popraven !!! Ono to bylo res jasný hned od začátku, ale chtěl jsem si ho prošetřit ostatních mám povícero…. Ale je fakt že tý cuby jsem už překouřenej…. Ok, kouknu se, jestli máme k mání oba formáty a hned je vyzkouším…. Zaujal a zajímá mě jaké dobroty jsem ještě neměl :0) … Tak děkuji za odp … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Vegueros patří ke stálicím v mem humidoru, plná kubánská chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Více času jsem dnes skvěle využil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Včerejší povedený večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Hezkou neděli pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Slunce, doutník, káva Jížní Čechy :0))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Dnes bylo fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 U mne bylo včera hezky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 (upraveno) A dnes už u kamen Upraveno 20. ledna 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Hezké dopoledne pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se