Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

BTW, Radku včera jsem měl La Aroma de Cuba Mi Amor a nemůžu říct křivé slovo. Jsem zvědavý, jak ti bude chutnat. Nefotil jsem, protože mi Bob sebral ring.

...ten megabarevnej doutník sežehnu asi v neděli a jsem zvědavý,jestli budu mít křivé slovo,nebo ne.

???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník swanieck

Žádnej klenot z humidoru, ale maličkost pro radost z  tureckého  DUTY FREE................jen tak večer ke krbu s kapkou rumu.....raději pohled do plamenů, něž 425. díl nějakého  dementního seriálu, co si pro nás připravila NAŠE VAŠE TELEVIZE

post-27804-0-47866800-1380650003_thumb.jpg

post-27804-0-58770100-1380650017_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si dal odpoledne po práci FdlA Robusto a pak jsem šel hrát squash. FdLA byl jako vždy super. Vůně sladu. Vzhled radost pohledět. Chuť perfektní a ring jak ukradený obrázek z Louvru - však víte. S tím squashem to však nebyl úplně dobrý nápad. Docela jsem to Robusto cítil. Ale alespoň jsem kamarádům udělal radost :clap: 

post-23927-0-39141600-1380653036_thumb.jpg

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři

Tak dnes probehla rychla ochutnavka u nas temer nedostupneho doutniku (Dik Kamile)

Romeo by Romeo y Julieta Piramide - Dominikanska republika - 52 x cca 155 mm

Chutove pomerne drsny doutnik, i sila tam byla, v prvni tretine nic moc, od pulky uz to bylo celkem zajimavy, ale asi bych neopakoval

post-22496-0-11208800-1380664542_thumb.jpg

Dale novinka, prvni limitka Habanosu pro rok 2013 dorazila do CR - Tabak Investu

PUNCH Serie D´Oro No.2

Rozmer Figurado - Ring 52 x 140 mm

Cena moc prizniva neni, stoji 385 Kc s DPH, uvidime jestli se cena nekam pohne ...

post-22496-0-40158100-1380664492_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

Pohne se už jen směrem nahoru....

Co se týče virzínek,tak jsem je postoval v tomto vlákně. Kouřím Villigery Curly a Culebras /bez příchutí/ už poměrně dlouho a je to příjemné kouření,jen se musí kouřit pomalu a v klidu.

Odkaz ke komentáři

Pohne se už jen směrem nahoru....

Co se týče virzínek,tak jsem je postoval v tomto vlákně. Kouřím Villigery Curly a Culebras /bez příchutí/ už poměrně dlouho a je to příjemné kouření,jen se musí kouřit pomalu a v klidu.

Super, díky, Tikale :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem neodolal, koupil kratší villigery culebras a mohu konstatovat, že jsem našel mojí krevní skupinu v suchých doutnících :) ... možná přejdu později na dlouhé, ale jinak nemohu nic vytknout...chuť je jemná, příjemná, cena přívětivá...udělal jsem si procházku a pomalu pokuřoval a jsem spokojen :) ...zároveň na mě ty viržínka působí dojmem, že se na chvilku zastaví a vrátí čas :)

eo29.jpg

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, vzpoměl jsem si přitom na zapalovač, který jsem jednou jako malý kluk našel ve starém železe na zahradě na chalupě u známých. Byl to pro mě poklad a mám ho doteď schovaný. Napadlo mě, že bych ho trochu nechal "zrestaurovat", aby nějak vypadal. Máte nějaké návrhy, kdo je šikovný a trochu to opucuje? Na těle zapalovače byla nalepená kůže, ale tu jsem už dávno předtím strhnul, protože byla zničená a plesnivá, jak to leželo někde v hlíně na zahradě x let.

gic2.jpg

Jinak kdysi mi někdo z nějakého vojenského fóra napsal, že je to nějaký zapalovač, co si pravděpodobně vojáci vyráběli v zákopech z dlouhé chvíle ... značku to nikde psanou nemá..

Upraveno uživatelem Kazaam
Odkaz ke komentáři

Zapalovač je to pěkný,ale není to nic mimořádného,tak do toho neutop moc peněz,nestojí to za to a hlavně je to benzín a ten já třeba nemohu používat,protože je pak z doutníků poměrně dost dlouho citit. Plyn je lepší a čistší. na doutníky je všeobecně lepší několika tryskový turbo plyňák.

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři

to spíš beru jako takovou srdcovou záležitost...turbo koupím na vlhké doutníky určo...ale suchým doutníkům malých rozměrů benzíňák asi neuškodí...to chytne hned :) ... osobně mám vyhlídnutej ještě benzínovej rakušáckej Imco (viz video)

Odkaz ke komentáři

iMCO je klasika stejně jako zippo. Kdysi jsem měl sbírku zapalovačů,ale rozpustil jsem ji i když pár zajímavých  kousků jsem si nechal.

Při větrání velkého humidoru jsem udělal rychlý sčot :

Kuba:             49x značková +140 Creditos

Nikaragua :    30x Oliva V + 1x Mi amor reserva la aroma de cuba od Kamila

Dominika :      1x Aging Room

Mexiko :          2x La Prueba Churchill

Směska :        2x Ghurka

V dílenském humidoru bude odhadem tak 50 Credit, 4-5 ks Kuba značková 3-4 Dominiky a 2-3 Nikaragua

:eek: mám málo doutníků :death:

A zapomněl jsem na 40ks Toscanello Grappa.cca 10x Coscano Clasico 3balení Villiger Curly 2balení Culebras a pak už jen pár kilo dýmkového tabáku :lol2: , ale nejsem sysel......

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...