Bob Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Tak jsem zase o neco rozsiril zasoby :-) Upraveno 8. října 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Koukám Bobe, že máš celou krabku těch HdM LE 2011. Neprodla bys mi tak 2 ks na vyzkoušení?Ta krabka nahoře je sampler My father z Doutníky-obchod? Vyplatí se to?Jsem docela zvědavý na ten Black Market. Který to je? Dej pak vědět, jak ti chutnal. Upraveno 8. října 2013 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Bohuzel je to potemkinova vesnice, meli jich uz jen 5 :-( ale jeden ti necham, pripadne jeste nejaky maji v excalibru, ale nevim kolik ... Ten sampler se mi libil, jestli se vyplati to nevim :-))) Ty Black market jsou Torpeda, dam vedet jaky byly, ale nejdrive je necgam odpocinout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Rozumím. Tak pokud mi jeden ve čtvrtek vezmeš, tak budu rád. Na Excaliberu teď nic nechci, tak jedině, že bych se přidal k něčí objednávce, ale o nikom nevím. Všichni mají malé humidory :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Ok vezmu ti ho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 A co jsou zač ty vedle těch tech Black Market? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Alec Bradley Tempus Medius 6 Toro Maduro, takovy vystrel do tmy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Flor de las Antillas skladem na doutniky-obchod! Jdu objednávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Ja uz mam zase plno, snad tam chvili vydrzi :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Já si vzal 5x Toro, to by mi mohlo do konce roku stačit, pak jsem vzal jeden Black Market, když jsem ho viděl u tebe na předchozí stránce a na zkoušku L'atelier LAT56, je to u nich novinka. Na cigaraficionado 94 bodů. http://www.cigaraficionado.com/webfeatures/show/id/16562 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Ty vypadaji uzasne, priste je taky vezmu na test, ten black market jsem jeste nemel, jsem na to zvedav, nevim co driv :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 že já semka vůbec lezl... Taky budu muset něco objednat... i když prázdný humidor po tom už delší dobu volá sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Na ten LAT jsem taky zvedavy. Tak az ho nekdo vyzkousite, tak se podelte o dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Hlavně ta diskuze za L'atelier LAT56 Nicméně Pete Johnson z Tatuaje ty doutníky nedělá špatně ,měl jsem Churchilla a nějaké torpédo a nebylo to úplně špatné, ale na větvi jako z nejmenoVané Nikaraguy jsem nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Mě na tom zaujalo, že konkrétně LAT se motá v My Father fabrice, wrapper pěstuje Oliva, předpoklady tedy velmi dobré. Nafotím pak srovnávačku vzhledu LAT56 x BHK56. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Rozměr možná, vzhled s odřenýma ušima,ale chuť ani omylem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Však to jsem si ani netroufal tvrdit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Ale jo, mam co hulit :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Odsud to vypadá,že máš malej humidor a čekáš tuhou zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) Velikost humidoru je prirozeny zpusob jak mit pod kontrolou nakupy :-)Jeste me ty zasoby zahrejou to je pravda :-)Ted H. Upmann Royal Robusto - pohoda PS: A maly mi ty PO neprijdou teda ... :-) Upraveno 9. října 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se