Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Koukám Bobe, že máš celou krabku těch HdM LE 2011. Neprodla bys mi tak 2 ks na vyzkoušení?

Ta krabka nahoře je sampler My father z Doutníky-obchod? Vyplatí se to?

Jsem docela zvědavý na ten Black Market. Který to je? Dej pak vědět, jak ti chutnal.

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

Bohuzel je to potemkinova vesnice, meli jich uz jen 5 :-( ale jeden ti necham, pripadne jeste nejaky maji v excalibru, ale nevim kolik ... Ten sampler se mi libil, jestli se vyplati to nevim :-)))

Ty Black market jsou Torpeda, dam vedet jaky byly, ale nejdrive je necgam odpocinout

Odesláno

Rozumím. Tak pokud mi jeden ve čtvrtek vezmeš, tak budu rád. Na Excaliberu teď nic nechci, tak jedině, že bych se přidal k něčí objednávce, ale o nikom nevím. Všichni mají malé humidory :-))

Odesláno

Ty vypadaji uzasne, priste je taky vezmu na test, ten black market jsem jeste nemel, jsem na to zvedav, nevim co driv :-)

Odesláno

že já semka vůbec lezl... Taky budu muset něco objednat... i když prázdný humidor po tom už delší dobu volá sám  :wallbash:

Odesláno

Hlavně ta diskuze za L'atelier LAT56 :lol2: 

Nicméně Pete Johnson z Tatuaje ty doutníky nedělá špatně ,měl jsem Churchilla a nějaké torpédo a nebylo to úplně špatné, ale na větvi jako z nejmenoVané Nikaraguy jsem nebyl.

Odesláno

Mě na tom zaujalo, že konkrétně LAT se motá v My Father fabrice, wrapper pěstuje Oliva, předpoklady tedy velmi dobré. Nafotím pak srovnávačku vzhledu LAT56 x BHK56.

Odesláno (upraveno)

Velikost humidoru je prirozeny zpusob jak mit pod kontrolou nakupy :-)

Jeste me ty zasoby zahrejou to je pravda :-)

Ted H. Upmann Royal Robusto - pohoda

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

PS: A maly mi ty PO neprijdou teda ... :-)

Upraveno uživatelem Bob123

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...