lub Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2011 Jsem tu nováček a přemýšlím o nich jako o startovních hodinkách. Pro mě jako pro studenta asi Seiko 5 nejlepší volba z automatů... Neměl by někdo další foto (jak vypadají na ruce, dýnko atd...) Díky co třeba hned vlákno vedle..?
Previtor Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 co třeba hned vlákno vedle..? myslel jsem přímo tohoto typu našel jsem par obrázků na googlu ale osobní zkušenost je vždy lepší
lub Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 myslel jsem přímo tohoto typu našel jsem par obrázků na googlu ale osobní zkušenost je vždy lepší vono to je těžký, pár seiko5 mají v koscomu, jinak jsem je ani moc neviděl. podstatě vždy kupoval naslepo a nikdy jsem nebyl zklamanej.
Jezevcik2 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) ...podstatě vždy kupoval naslepo a nikdy jsem nebyl zklamanej. Spíše příjemně překvapenej(aspoň za mě). Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem Jezevcik2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se