Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na jeseň mám narodky a rodina mi chce kúpiť hodinky, a preto by som vás chcel poprosiť o nejaké tipy na kúpu. Nechcel som zakladať novú tému, ale toto fórum sa snažím (aspoň zbežne) prelúskať už pár týždňov a čím dlhšie sa do toho ponáram, tým mi viac hlava treští. Preto táto prosba. Moje, zatial, definované požiadavky:

- cena do 300,- ?

- mechanické

- nie chronograf

- priemer max 43 cm

- najradšej kovový tah

Celkom inklinujem k nejakým pilotkám typu Archimede, ale kto vie, čo bude zajtra? Rád sa nechám presvedčiť. Ďakujem.

Odesláno

no v tom případě bych byl pro ty pilotky, proč ne, jsou opravdu pěkné, jednoduché a vo tom to je, ne ? :) teda alespoň v mém případě

Odesláno

No, tie Archimede a všeobecne "klasické" pilotky sa mi páčia, pre ten čistý dizajn. Pre mňa sú chronografy neprehladné a moc prešpekulované. Okrem vzhľadu a kvality, chcem od hodiniek len presný čas, príp. dátum.

• po měsíci...
Odesláno

Začínam pokukovať po značke Junkers. Celkom sa mi páčia a spĺňajú aj nejaké tie parametre, čo som si zadal pri výbere. Aké majú tieto hodinky renomé?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Začínam pokukovať po značke Junkers. Celkom sa mi páčia a spĺňajú aj nejaké tie parametre, čo som si zadal pri výbere. Aké majú tieto hodinky renomé?

IMHO jedinou chybu mají, a to, že je nevede chronoshop.. takže musíš k nějaké konkurenci.. ;)
Odesláno

Když jsem po nich na podzim koukal, četl jsem v souvislosti se značkou Junkers, že pokud jejich hodinky, tak jedině Iron Annie - je to taková specialitka s "vlnitým" ciferníkem na způsob oplechování toho konkrétního typu letadla, koukni na ně...

Odesláno

Když jsem po nich na podzim koukal, četl jsem v souvislosti se značkou Junkers, že pokud jejich hodinky, tak jedině Iron Annie - je to taková specialitka s "vlnitým" ciferníkem na způsob oplechování toho konkrétního typu letadla, koukni na ně...

ne snad specialitka, vlnitý plech dělá junkers, a něco vlnitého bývá aspon na kalibru, když ne na ciferníku

někdo junkers kvuli negativní asociaci spojenými právě s tante-ju a II. světovou nemusí..

Odesláno

san.cho: Na ten "vlnitý plech" som už pozeral, len sa trocha bojím, že naživo by sa mi, práve kvôli tomu zvlneniu, strácali ručičky. A možno aj nie, ale chce to živý pohlad na hodiny.

hejdyk: Potápky? Neviem. To záleží aké. Všeobecne ma u potápok desí mohutnosť. Ale určite by som sa nebránil, keby mi nejaké padli do oka.

Odesláno

Já tyhle hodinky taky nikdy naživo neviděl, ale snad bys našel, myslím, nějaký letecký shop v Praze, co je měl, nebo někdo tady z fora poradí.

Odesláno

Já tyhle hodinky taky nikdy naživo neviděl, ale snad bys našel, myslím, nějaký letecký shop v Praze, co je měl, nebo někdo tady z fora poradí.

Nejaké lepšie fotky som našiel. Aj e-shop som našiel s celkom slušnými cenami http://www.leteckehodinky.cz/Panske_hodinky-Junkers.htm Začínajú ma chytať.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...