bandicoot Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Arťuchina bych tipoval na přerostlý ukrajinský fejky B-Uhr. Hovado... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Tak mně kluci udělali opravdu radost! Jenom škoda, že nikdo nesestřelil tu ruskou svi-i Arťuchina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 tak jsme to těm rusákům zase pěkně natřeli a nepomohl jim ani ten likvidátor našich hráčů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Kluci jsou bojovnici. Rusky prasata opet nezklamali Skoda ze se pousti zakroky na hlavu, tomu moc nerozumim Nicmene klobouk dolu, jedeme dál, zitra kousnem Nemce a pak ctvrtfinale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 (upraveno) Gratulujem aj ja. Tí Rusáci boli fakt poriadne nahnevaní, že prehrávaju( a aj prehrali). Tie napádania neboli vôbec čisté. Neviem kam pozerali rozhodcovia. P.S. Naše hviezdy z NHL a KHL sa môžu vrátiť späť a Henlon tiež. Upraveno 8. května 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Mne pripomína toho so železnými zubami z Bonda, ale neviem ako sa volal Arťuchina bych tipoval na přerostlý ukrajinský fejky B-Uhr. Hovado... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 (upraveno) Mne pripomína toho so železnými zubami z Bonda, ale neviem ako sa volal Jo, to je von. Richard Kiel, jen byl ještě trochu větší. Upraveno 8. května 2011 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 robo: dobrý tip - Jaws, Špión, který mě miloval robo: dobrý tip - Jaws, Špión, který mě miloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 (upraveno) Ten 116 kilovej bezmozek je jen poslušný h.o.v.a.d.o. Hlavního strůjce těch sviňáren hledejte na střídačce s kamenným ksiftem, v sáčku se stužkou vítězství. Ten ho tam posílal s jasným úkolem Upraveno 8. května 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 (upraveno) na Arťuchina by bol dobrý taký Dave Schultz, pri ňom by skrotol...ale je to sila, má parametre, len keby ich využíval viac férovo. Za to Češi sa udržali na uzde a nedali sa vyprovokovať. Hra mala spád. edit: alebo Zdeno Chára...ten by mu bol určite seberovný. Upraveno 8. května 2011 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Rusákovi zde nadáváte do dobytka, souhlasím,hrál jak prase ale nějak jste zapomněli nadávat na Nagyho který si rozbil rypák jen proto,že náš uhnul.Jinak mohl dopadnout stejně .Nikdo to neviděl? Jo a na webu našich sousedů byl titulek,že Nagy musel do nemocnice po zákroku soupeře . Objektivita jako prase . Kdopak loni vzal vlastního brankáře po kebuli po utkání s námi? Vzpomínejte! Rus to nebyl. Jen ať se někoho nedotkneme . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 (upraveno) Rusákovi zde nadáváte do dobytka, souhlasím,hrál jak prase ale nějak jste zapomněli nadávat na Nagyho který si rozbil rypák jen proto,že náš uhnul.Jinak mohl dopadnout stejně .Nikdo to neviděl? Jo a na webu našich sousedů byl titulek,že Nagy musel do nemocnice po zákroku soupeře . Objektivita jako prase . Kdopak loni vzal vlastního brankáře po kebuli po utkání s námi? Vzpomínejte! Rus to nebyl. Jen ať se někoho nedotkneme . honzo, hral sa hokej a nie basketbal... Upraveno 8. května 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Rusákovi zde nadáváte do dobytka, souhlasím,hrál jak prase ale nějak jste zapomněli nadávat na Nagyho který si rozbil rypák jen proto,že náš uhnul.Jinak mohl dopadnout stejně .Nikdo to neviděl? Jo a na webu našich sousedů byl titulek,že Nagy musel do nemocnice po zákroku soupeře . Objektivita jako prase . Kdopak loni vzal vlastního brankáře po kebuli po utkání s námi? Vzpomínejte! Rus to nebyl. Jen ať se někoho nedotkneme . Jaky hracky ti jaky slovak rozdupal. Ja ti klidne poridim nove, abys je prestal tak strasne nenavidet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Jaky hracky ti jaky slovak rozdupal. Ja ti klidne poridim nove, abys je prestal tak strasne nenavidet Ale má pravdu - ten otisk obličeje do plexi si pamatuju. Kéž by tak skončili všichni padouši. Ještě k tomu výkonu Slovenska - pokud můžu. Přišlo mi, že trenéra tak nějak nikdo neposlouchal. On tam šílel, pobíhal, furt jim něco povídal a oni se v půlce věty zvedli a odešli třeba střídat. Tak bylo vidět, že tam něco neklape. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 ale ano,nagy si rozbil drzku vlastnou vinou,to bez debaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Ale má pravdu - ten otisk obličeje do plexi si pamatuju. Kéž by tak skončili všichni padouši. Ještě k tomu výkonu Slovenska - pokud můžu. Přišlo mi, že trenéra tak nějak nikdo neposlouchal. On tam šílel, pobíhal, furt jim něco povídal a oni se v půlce věty zvedli a odešli třeba střídat. Tak bylo vidět, že tam něco neklape. Škoda. V této souvislosti si vzpomínám na další instantní pomstu karmy padouchovi. Ruutu během našeho posledního vzájemného zápasu narazil zezadu Jágra na mantinel a za pár minut mu odražený puk rozsekl držku:). To jsem si řekl, že nás má hokejový bůh rád:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 No k Arťuchinovi se radši nevyjadřovat. Když jsem viděl jeho první zákrok proti Michálkovi, tak jsem si říkal, že by měl dostat do konce utkání. A ono nic. No posuďte ještě jednou a tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 (upraveno) Nagymu jsem to přál, jak si sám rozbil držku o plexisklo, to mě fakt potěšilo. Trošku nám chybí v týmu hráč typu Šlégr, ten se hodil na trestání nefér zákroků. Sice neměl parametry Arťuchina, ale určitě bych ho srovnal. Upraveno 8. května 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 ... a nebo David Koci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 ... a nebo David Koci. No ale to je stejnej bezmozek a navíc videl hokej jen z rychlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se