Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník quartzik
Odesláno

Vidím to na stopku od Švédú, byť dnes hráli v obraně mizerně.

Zítra 100e na Kanadu?

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem se právě dozvěděl, že ze včerejšího hokeje jsme odešli za pět minut dvanáct. Půl hodiny po odchodu naší party tam naběhlo pět zduněných dělníků ze Slovenska a po pár debatách s hostama vymlátily celou hospodu :sad01_anim: Málokdo nepřišel k nějákému úrazu a pár lidí skončilo v nemocnici. To je konec, takovej krásnej večer to byl, nechápu, kde se ta agrese v lidech bere :wallbash:

Odesláno

Tak jsem se právě dozvěděl, že ze včerejšího hokeje jsme odešli za pět minut dvanáct. Půl hodiny po odchodu naší party tam naběhlo pět zduněných dělníků ze Slovenska a po pár debatách s hostama vymlátily celou hospodu :sad01_anim: Málokdo nepřišel k nějákému úrazu a pár lidí skončilo v nemocnici. To je konec, takovej krásnej večer to byl, nechápu, kde se ta agrese v lidech bere :wallbash:

ALKOHOL
Odesláno

TY WOLE,KDE TO BYDLÍŠ???Příště si vemte sebou do hospody jako vochranku Tadu.Když tam znova vlítnou,stačí ho vystrčit dopředu.Sebrat mu kvér a sežvejkat ho,jim bude trvat tak třicet fteřin,když se s nima předtim zakecá ,tak pětačtyřicet a máte s kámošema dost času na zdrhnuti z knajpy.
Odesláno

Smíš to vůbec napsat? Aby si někdo nestěžoval ?
Odesláno

Smíš to vůbec napsat? Aby si někdo nestěžoval ?

honza v tomto pripade nik protestovat nebude lebo ten prispevok jasne dokazuje Slovensku nadradenost. ak 4 chlapi dokazu utasat cele osadenstvo celej knajpy tak je jasne ze nase vyradenie na MS bolo len dielo zidoamerickeho sprisahania a nizkeho tlaku ktory sposobili nepriatelske americke satelity v den nasich zapasov...

Odesláno

Bydlím ve městě, kde chodíme s liškama chrápat, pak už hranice a konec světa - Polsko :oneeyed02: Zítra jdeme do ty samé hospůdky a už jsou povinné motorkářské helmy, a ještě se bude vybírat pětikoruna na plastové popelníky, protože ty skleněné včera zavinily nejvíce úrazů" Slováky pochytali, tak snad bude klídek, pokud je zítra nepropustí za dobré chování ve vazbě :whistle:

To HonzaX: Kdo by si měl stěžovat? Já jsem dnes opět trochu pomalejší, zelená s mlíčkem mi nedělá dobře"

Odesláno

honza v tomto pripade nik protestovat nebude lebo ten prispevok jasne dokazuje Slovensku nadradenost. ak 4 chlapi dokazu utasat cele osadenstvo celej knajpy tak je jasne ze nase vyradenie na MS bolo len dielo zidoamerickeho sprisahania a nizkeho tlaku ktory sposobili nepriatelske americke satelity v den nasich zapasov...

:gora:
Odesláno

Jo ták, jako Slováci, že by se mohli zlobit" Jankoxxx to napsal výborně :clap: Volal mi jeden kámoš, kerý se tam přeci jen zapomněl, leží v nemocnici ze šestnácti stehy na palici a lehkým otřesem mozku. Ale zítra na hokej dorazí, je to dvoumetrovej tvrďák, tak to už vůbec nechápu" Zítra se dozvíme více.

Odesláno

Bydlím ve městě, kde chodíme s liškama chrápat, pak už hranice a konec světa - Polsko :oneeyed02: Zítra jdeme do ty samé hospůdky a už jsou povinné motorkářské helmy, a ještě se bude vybírat pětikoruna na plastové popelníky, protože ty skleněné včera zavinily nejvíce úrazů" Slováky pochytali, tak snad bude klídek, pokud je zítra nepropustí za dobré chování ve vazbě :whistle:

To HonzaX: Kdo by si měl stěžovat? Já jsem dnes opět trochu pomalejší, zelená s mlíčkem mi nedělá dobře"

Jsou tu tací jedinci .
Odesláno

Tak od zapasu CR-Svedsko nevim co cekat,zapas s Amerikou byl pro mne jasny a ze Svedi prejedou Nemce taky,ale ted nevim co si o tom myslet

čekej to, že to bude pěkná hra ;) , jinak to pro nás bude docela těžký zápas

Odesláno

čekej to, že to bude pěkná hra ;) , jinak to pro nás bude docela těžký zápas

podla mna ich poriadne vyprasite. rusi na tomto sampionate este nedokazali dokopy nic. a to sa este do BA dotrepe putin .. rusi to pod tlakom uz davno nevedia.
Odesláno

podla mna ich poriadne vyprasite. rusi na tomto sampionate este nedokazali dokopy nic. a to sa este do BA dotrepe putin .. rusi to pod tlakom uz davno nevedia.

no jo, ale nás čekají švédi a ne rusi :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...