vikhra Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) Chlapi pro kolegu hodinky s následujícími parametry: - rozpočet 15-25 (snad i 30) tisíc - kovový tah je podmínkou - swiss made ( uvítá profláklou značku, aby to ocenilo okolí, ale prosím nekomentovat) - quartz nebo automat - hranaté - pánské, klidně větší průměr Kubsonovo a ostní vlákna jsem prolítal, je něco novějšího na trhu? Děkuji za tipy. Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem vikhra
tombed Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) http://www.doxa-watc...-10-101-10.aspx ještě ušetří... nebo něco z Orisek http://www.oris.ch/collections/collections.aspx?ln=en&collectionid=14 Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem tombed
vikhra Odesláno 29. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) Díky Tombet,Phoenix, u Orisu by se neco snad našlo.Ale stejně hranaté hodinky mi prostě nějak u chlapa nesedí. Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem vikhra
tombas Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Hranaté hodinky vypadají skvěle, ale nemusí sednout každému. Určitě vypadají líp na řemenu než na tahu a pokud jsou dostatečně velké a mají sportovně elegantní švih, tak je to trefa do černého. Osobně mi nesedí takový ten retro styl s římskými číslicemi, soudkovitý tvar pouzdra apod. Někteří už mě budou podezírat, že za to něco beru (fakt nic neberu), ale opět musím upozornit na certinu, jejíž řada Square vypadá skvěle.
vikhra Odesláno 29. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Tombas Podium Square se mi taky zdají v poměru ceny a desingu jako velice zdařilé. Jenom v žebříčku prestižnosti značek by tam byl v požadavku bohužel asi malý deficit. Dneska chce každý (pardon ne všichni) minimalně hned Omegy , jedno quartz - mechanika hlavně logo.Ale nic ve zlém, jsem vůbec rád že si nevystačí jen s mobilem. Já jsem si to prolez od Orientů,Seik,Hamiltonů,Fortisů atd. k Omegám postupně a jsem za to strašně rád.
little_w Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Mel bych dva kandidaty. 1. neco z rady Altantic Worldmaster Square; obrazek nize, tah by k nim asi sel sehnat origo (verze bez chrona se prodava primo na kovovem tahu), cenu jsem nezjistoval, ale pocitam, ze se to vleze 2. Xemex? to je neproflaknuta znacka, maji zajimave modely.
MarcelG Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 Mě se hodně líbí HAMILTON SQUARE CHRONO. Jsou v provedení š černým i bílým cifrem na tahu či černé nebo hnědé kůži. Do uvedeného rozpočtu se vejde a ještě zbude.
Donuts Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 Na "proflaklou znacku, kterou oceni okoli" je ten rozpocet maly.
jaarda Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 Jedny z mála hranatejch hodinek které bych na ruce snesl. Navíc to nádherné dýnko...
Patrik Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) Zatr, nějak se mi to zmnožilo Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Patrik
Patrik Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) Nejdřív by ses měl rozhodnout, jestli quartz nebo mechaniku, v ceně je to dost podstatný rozdíl (quartzky seženeš za tuhle cenu bez problémů i od známějších značek, u mechaniky zdaleka takový výběr nebude. Pak jestli to má být jednoduchý strojek (jen čas plus třeba datum a den), nebo nějaký komplikovanější (chronograf, měsíční fáze,...) Maurice Lacroix - ale ty budou cenově mimo nebo Cimier (ty by se vešly s rezervou) tohle jsou automaty za slušných 23 tisíc Případně Fortis square, ale ty už se asi nedělají http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13368-fortis-square/ Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Patrik
Gaspard Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 V 29. 4. 2011 v 19:38, 'vikhra' napsal: Chlapi pro kolegu hodinky s následujícími parametry: - rozpočet 15-25 (snad i 30) tisíc - kovový tah je podmínkou - swiss made ( uvítá profláklou značku, aby to ocenilo okolí, ale prosím nekomentovat) - quartz nebo automat - hranaté - pánské, klidně větší průměr Kubsonovo a ostní vlákna jsem prolítal, je něco novějšího na trhu? Děkuji za tipy. Rozumím. Prostě nějaký švýcarský hranatý masírky za pár šupů. Tak co třeba tyhle Certiny za cca 15k.
Aerin Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 No pokud nemusí být nové, potom bych šel do Tag Heuer Monaco - např. tady http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=167791&p=1707245&hilit=tag+heuer+monaco#p1707245.Moc dobrou volbou by mohlo být také něco od Cartier, třeba z řady Santos nebo Tank, klidně v quartzu...pokud mohou být použité, s cenou se taky vlezeš...tedy pokud nevadí, že Cartier není Swiss ale French:) Ale myslím, že "MI" má značka hodně vysoko:)A když by musely být nové, co třeba něco z řady Rado Ceramica?Jinak ty ML, co postoval Patrik, jsou taky parádní.
Kobliha Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 S tím kovovým tahem je to horší, napadly mě Baume & Mercier Hampton Kromě tohoto současného existují i starší hranaté modely, ale nejsem si jistý, zda neměly kovový tah jen u dámského provedení. Eterna 1935 Je to starší model, prodával se s mnoha různými provedeními čísleníku. Ebel Brasilia Tady jsme už ale asi cenově mimo.
vikhra Odesláno 30. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 Všem díky, jsem ani netušil jaké zajímavé "hranaté " kousky se vůbec vyskytují.Asi vezmu zpět část mého příspěvku 4 "Ale stejně hranaté hodinky mi prostě nějak u chlapa nesedí."
vikhra Odesláno 30. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) V 30. 4. 2011 v 5:31, 'Donuts' napsal: Na "proflaklou znacku, kterou oceni okoli" je ten rozpocet maly. Taky si myslím a jak bys to viděl na na ten optimální? Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem vikhra
tombas Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 Bohužel musím souhlasit, že většina hranatých modelů vypadá spíše dámsky než chlapsky. Výjimkou jsou snad jen ty Certina, Hamilton, Atlantic... no možná ještě pár dalších modelů, ale jinak bych si asi nevybral.
vikhra Odesláno 30. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) V 30. 4. 2011 v 20:50, 'Kobliha' napsal: S tím kovovým tahem je to horší, napadly mě Baume & Mercier Hampton Kromě tohoto současného existují i starší hranaté modely, ale nejsem si jistý, zda neměly kovový tah jen u dámského provedení. Eterna 1935 Je to starší model, prodával se s mnoha různými provedeními čísleníku. Ta 1935 v tom modrém vypadá velice dobře, ale už ji nemůžu nikde najít k prodeji. Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem vikhra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se