Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2005 Pochlubte se, jak na vás Ježíšek myslel...
Chronomag Odesláno 25. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2005 Nojo, jasně, darovali. Žena dostala Certiny (nevěřili byste, jaký je problém sehnat slušné hodinky, které nejsou posypané zlatem a rádobydrahokamy). Certina DS Fiction. Bohužel Quartz. Ženské hodinky s mechanickým strojekem začínají snad na šedesáti litrech (tedy aby se na ně dalo koukat) A tady je fotečka
aCIDfire Odesláno 25. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2005 Nojo, jasně, darovali. Žena dostala Certiny (nevěřili byste, jaký je problém sehnat slušné hodinky, které nejsou posypané zlatem a rádobydrahokamy). ...fotečka by byla? Já jsem si nadělil Aviatorky IV:)
Dali Odesláno 25. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2005 Musím si počkat na narozeniny Synovi jsem nadělil tyhle Chase-Durer Blackhawk mach 3
JJ Odesláno 25. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2005 Já jsem dostal tyhle Aviatory: jen byly s koženým řemínkem. Ale s tím kovovým tahem vypadají dobře - asi se ho pokusím sehnat.
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2005 jedny pro syna: a druhé pro dceru:
MiDDDla Odesláno 26. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2005 JAk už jsem psal, ježíšek mi donesl Rockety http://www.mujobchod.atlas.cz/shop/image.a...6D3415D9CB}.JPG
vlasta66 Odesláno 26. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2005 Já jsem od ježíška dostal AVIATOR IV a jedny SWATCH automatik.
RomanP Odesláno 26. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2005 Ježíšek nestíhá všechno, musíš se postarat sám a nenechávat to ta náhodě , já už si Aviatory sehnal před měsícem.
Lukáš Odesláno 29. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2005 to Kamil: Seika moc pěkné, mají 5 prosklené dýnko? Já je mám již déle, dýnko je nerez. Mohu vědět cenu, jsou z ebay?
Lukáš Odesláno 29. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2005 Mimochodem Seiko označovalo některá svoje sklíčka jako Hardflex. O co vlastně jde?
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2005 Samurai vyšly na skoro 5 tisíc, Seika 5 mají prosklené dýnko a stály mě i s dopravou třináct stovek. Líbí se mi na nich korunka mimo osu a jemný tah, pro holku to vypadá líp Bylo to přes Ebay ze Singapuru, je pravda, že jsem na ně přihazoval dost dlouho. Ten prodejce je mívá zhruba jedny týdně (jinak prodává kolem dvaceti různých hodinek denně), přihazoval jsem na tento model skoro dva měsíce, měl jsem limit, který se mi povedl jednou trefit. Docela jsem i vysledoval, že záleží na čase ukončení aukce, cena se dost hýbe. Vyšší bývá většinou při aukcích ukončovaných pozdě odpoledne a večer US času. Samozřejmě se i ve výhodnějším čase může objevit nějaký "magor" třeba ze Španělska a vyšponovat cenu. Což se mi jednou stalo u jiných hodinek a dost mě tím n....l! To je holt život A nebylo to Hardlex? To snad je ještě nějak více tvrzené minerální sklo.
Lukáš Odesláno 29. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2005 to Kamil: Dík, ceny moc pěkné. Jo aukce jsou občas k nas.... Omlouvám se, je to hardlex. Takže minerální tvrzené, bohužel nějak se mu nepodařolo ubránit se škrábancům
babaq Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 Jo, jo, u mně se taky nadělovalo Vostok Europe K-3 Submarine, zatím nosím a čekám až se ustálí odchylka (v tuto chvíli se docela hodně předbíhají, doufám, že to bude konstantní). Mám je s koženým řemínkem, takže si asi seženu někde tu kovovou sponu na lepší zavírání.
HonzaX Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 To babag Taky o sponě uvažuji, dostal jsem Arktiky. Někdo se zde o sponách již zmiňoval, kde se dá koupit, ale nemohu to nalézt.
Návštěvník Jeremi Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 ...nevěřili byste, jaký je problém sehnat slušné hodinky, které nejsou posypané zlatem a rádobydrahokamy... Ale věřili. Chtěla jsem sportovní hodinky, které by se daly nosit do přírody, na lyžování i na šnorchlování, tedy s kovovým tahem, se safírovým sklíčkem, vteřinovou ručičkou a datumkou. A pochopitelně za cenu, abych při případné ztrátě nepřišla o jmění.:-)) Našla jsem jedny Certiny, které to vše splňovaly, i se mi moc líbily, objednala je, došly, leč ukázalo se, že jsem hříčka přírody a kovový tah se dá upravovat jen do určité velikosti, rozhodně však ne na obvod zápěstí 13 cm:-(( Takže jsem je zas vrátila.
saboter Odesláno 3. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2006 ...nevěřili byste, jaký je problém sehnat slušné hodinky, které nejsou posypané zlatem a rádobydrahokamy... Ale věřili. Chtěla jsem sportovní hodinky, které by se daly nosit do přírody, na lyžování i na šnorchlování, tedy s kovovým tahem, se safírovým sklíčkem, vteřinovou ručičkou a datumkou. A pochopitelně za cenu, abych při případné ztrátě nepřišla o jmění.:-)) Našla jsem jedny Certiny, které to vše splňovaly, i se mi moc líbily, objednala je, došly, leč ukázalo se, že jsem hříčka přírody a kovový tah se dá upravovat jen do určité velikosti, rozhodně však ne na obvod zápěstí 13 cm:-(( Takže jsem je zas vrátila. Opravte ma ak sa mýlim alebo to tu už niekto spomenul (Práve som dofičal z lyžovačky.). Ale tuším sa tu na fóré prvý krát zjavila žena ? Resp. prvý krát som tu zbadal ženský rod v skloňovaní .
Návštěvník Jeremi Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 Nikolivěk prvý krát, už jednou jsem tu byla, když jsem pátrala po "kufříku na hodinky" jakožto dárku pro svou větší polovičku. Ale zas tak moc často vás ve vašem exkluzivním klubu rušit nebudu.:-)) Jen mě zaujalo to téma dámských hodinek, které by nevypadaly jak od kolotoče.
saboter Odesláno 4. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2006 JJ, som si potom v štatistikach pozrel že to nebol prvý príspevok. Rozhodne nerušíš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se