Přejít na obsah

Kolik je nás? (Fortis diver)

Petrson

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Stano- umet fotit jako ty, tak se jich uz trikrat nezbavuju.

Toblin - mas to fakt pekny, at ti vydrzej dlouho.

Ja.peta - asi myslis inspiraci, je tam. Koukni na starsi kousky od poljotu a uvidis to tam jeste vice, ale vzdyt to vubec neva, vzdy tam pridaji neco sveho ( minimalne treba nepresnosti ci ne uplne perfektni zpracovani ), ale to tem rusum pak stejne promines, kdyz je mas rad :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuncák, díky, ale už fotím veľmi málo. No ako naberá zima na obrátkach, tak úmerne tým narastá aj chuť na to. Rád fotím v zime.

Toblin, takže si to s tým otváraním spony mal rovnaké. V predajni to bolo u B42 OC aj u Marinemastroch, takže som to bral ako nerozbehaný systém. Ale priznám sa, trochu ma to odradzovalo. Na Spacematic sa mi najviac páči, no možno prkotina, ale ten index na 12 a šikovne zakomponované Limited edition.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Stano promiň, ohledně spony si teď nevzpomínám, že bych to tu řešil.

Když jsem přišel na fórum, dost lidí tu mělo Fortisky a byla to zde velmi diskutovaná a "profláknutá" značka. Dnes je to okrajovka. Kde jsou všichni ti s Cosmonauty a Marinemastery?

Po pár týdnech moje nadšení se Spacematicy neklesá, tak na oslavu přidám obrázek :)

post-24638-0-62313200-1523771380_thumb.jpg

post-24638-0-52982500-1523771403_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Toblin, aj mne prepáč, poplietol som si vlákno, sponu sme riešili v LE vlákne. Motá sa mi to tu...asi vekom, alebo čo... :)

Fortisákov tu ešte bude, ale napr. mne osobne sa už nechce nejak fotiť. Pravda, už ich ani tak podrobne nesledujem, zamrzol som na B42 s klasickou, nezubatou lunetou, ktorá ma vôbec nezaujala. Výborný alarm model, aj tie Spacematic, pár zaujímavých z rady Ralfa Sachsa. Napr. nový Spacematic model s čiernym puzdrom a bielou gumou - vôbec ma to neberie, odkedy som ho videl na jednom chlapovi, nejaký metroš, brrrr. Ani nový Cokpit One s GMT, takisto celý v čiernom..no neviem, stále ma to ťahá ku klasike pilotiek, Cosmonuats chrono.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...