kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Fliegery bych chtěl s chronem, bílym cifrem a modrejma ručkama, ty jsou hodně povedený:-) Nicméně teď nemam ani na tu kůži, takže to musí počkat:-DChtel jsem ti tu kombinaci vyfotit, ale zapomnel jsem, ze jsem kuzi zapujcil.Tak za chvilku na tahu, snad to neurazi :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Na tahu též paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 100 rokov som tu nebol, pozerám, že misoo má stále B42 cosmo, tak to je všetko v porááádku . A tie modrené ručky - mňa by to ani neomrzelo sledovať ako sa mení ich farba od takmer čiernej po krásnu modrú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 tak tak, vsetko na poradecku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Po delší pauze (servisní ozdravovna) jsou opět doma a na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek889 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 (upraveno) Hodí se ke všemu Upraveno 21. listopadu 2017 uživatelem mirek889 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Taky jsem měl nedávno Cosmonauty k obleku, podle mě žádný problém:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Trosku to tu ozivime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Sakra, to je tu fakt tak malo fortisaku:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Martine nedávej to sem, nemám prachy :-D:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Martine nedávej to sem, nemám prachy :-D:-DA to si jeste pockej, dnes si asi jedu pro tu limitku csa, byla na generalce ( ten minulej kousek mel osklive cislo v limitce a tak jsem si sehnal lepsi :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Tak tady jsem poprvé. No je mi ctí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Tobin- pekny. Tyhle bych rad videl nazivo, dle fotek se trochu desim tech cisel. Ale jinak me laka je vyzkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Skoro všechny jsou moc pěkný, ale skoro u všech mě napadnou pilotky, diverky možná u jedinejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Skoro všechny jsou moc pěkný, ale skoro u všech mě napadnou pilotky, diverky možná u jedinejch.To sice jo, ale wr maj 200m, tak zavri oci a zasni se :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 To sice jo, ale wr maj 200m, tak zavri oci a zasni se :-).Ne! S hodinkama tedy takhle ne! No se ženskejma to občas takhle pomáhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) @kuncákČíslice jsou odvážnější, ale nekoušou Upraveno 14. února 2018 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Toblin, aká lumi je na tých Spacematikoch? Namodralá, alebo zelenkavá? Dám ešte nejaké fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Moc pěkné obrázky. Lumi je zelená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se