bladerunner Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Kupoval hodinky Seiko. Colníci si myslia, že je to fake. Poškodeným v tomto prípade by bola firma Seiko. Takže podľa mňa colníci budú kontaktovať f. Seiko a tá by sa mala vyjadriť, či to fake je alebo nie je. Kedže je to z creatiowatches.com, čo je asi overený predajca /sám som odtiaľ bral pred 2 mesiacmi Monstery/ tak to zjavne fake nebude., takže nemal by byť problém. Otázka znie, ako dlho to bude trvať???Avšak, podľa mňa je tu ešte druhá možnosť, a to že niektoré modely Seiko sa nemajú dovážať do EÚ. Či to nie je náhodou tento prípad???Tretia možnosť- mail poslali len taký všeobecný a skutočnou príčinou zadržania je nesúlad medzi deklarovanou cenou a skutočnou.
wizard-ov Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Tak jak jsi dopadl ? Já jsem bral taky z CW, taky Seika a taky čekám ...
Ivanhoe34 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 na inom fore som uz cital rozuzlenie. nakoniec vraj hodinky prisli, len to dlho trvalo.ja som kupoval z CreationWatches nedavno tiez Seika. nehcel som problemy, tak som deklaroval skutocnu sumu (na fakture bola nizsia), dolozil som udaje o bankovom prevode aj paypal prevode. Problem nebol ziadny, len zalezi asi od vytazenia colnych deklarantov (tu DHL) a colnikov. Pre mna to cele s colnicou trvalo 5 pracovnych dni (od pristania v BA po odovzdanie kurierom u mna).
warann Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 (upraveno) Výpis z Track&Trace: "17.6.2014 Komunikace s adresátem - vyžádána plná moc k zastupování v celním řízení." Dnes je 23.6. a pořád nic. Jinak plnou moc jsem jim ještě téhož dne poslal mailem. Vyřizuje vyměňovací pošta na Praze 120. Super. Upraveno 23. června 2014 uživatelem warann
Ivanhoe34 Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 davaju si nacas. cim viac sa tesis na hodinky, tym pomalsie to ubieha...
warann Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 davaju si nacas. cim viac sa tesis na hodinky, tym pomalsie to ubieha...Nejhorší je, že jsem všechno rozprodal, mám na nošení prakticky jediný hodinky, a to ještě na blbým řemenu (novej šije Zrno). Takže čekám jak na smilování na ty Pepsi a ono nic. Tak jsem musel ze zoufalství dát inzerát na koupi (mimochodem na hodinky, který jsem měl o víkendu na dosah). Teda pánové řeknu Vám, mít jediný hodinky a ještě na blbým řemenu, to je tedy utrpení.
Ivanhoe34 Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 (upraveno) Nejhorší je, že jsem všechno rozprodal, mám na nošení prakticky jediný hodinky, a to ještě na blbým řemenu (novej šije Zrno). Takže čekám jak na smilování na ty Pepsi a ono nic. Tak jsem musel ze zoufalství dát inzerát na koupi (mimochodem na hodinky, který jsem měl o víkendu na dosah). Teda pánové řeknu Vám, mít jediný hodinky a ještě na blbým řemenu, to je tedy utrpení. Ak pojdu veci podla mojich skusenosti, zajtra ich prepustia z colnice (ja som cakal 5 pracovnych s rovnakym statusom v trackovani, az potom sa to pohlo).Kazdopadne, pevne nervy prajem! Upraveno 23. června 2014 uživatelem Ivanhoe34
warann Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Ak pojdu veci podla mojich skusenosti, zajtra ich prepustia z colnice (ja som cakal 5 pracovnych s rovnakym statusom v trackovani, az potom sa to pohlo).Kazdopadne, pevne nervy prajem!No to by bylo fajn. I tak - pokud bych je měl na ruce do pátku - tak to budou 4 týdny od objednávky. Každopádně díky za podporu.
Ivanhoe34 Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 No to by bylo fajn. I tak - pokud bych je měl na ruce do pátku - tak to budou 4 týdny od objednávky. Každopádně díky za podporu. 4 tyzdne uz su ozaj dost. budu to vytuzene hodinky, potom sa dufam pochvalis fotkami a rado sa stalo, na to tu predsa sme
warann Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 4 tyzdne uz su ozaj dost. budu to vytuzene hodinky, potom sa dufam pochvalis fotkami a rado sa stalo, na to tu predsa sme Jsou to obyč. SKX009, kterých je tady hafo, ale těším se na ně
Ivanhoe34 Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Jsou to obyč. SKX009, kterých je tady hafo, ale těším se na ně To vobec neries ci su take alebo onake. Vybral si si ich a ta radost je na tom najdolezitejsia. Napriklad ja som na svoje 013 tiez netrpezlivo cakal a ta radost stala za to...a trva dodnes... Tak ti prajem nieco podobne
warann Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 "23.6.2014 - Přeprava zásilky k dodací poště." Tak se snad dočkám
Návštěvník dlubix Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Kamarádovi z práce leží v Práglu na celnici Seiko z seiya od 17.6. taky Furt se to nee a nee hnout.
warann Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 (upraveno) Já už se musím smát, neboť teď zas čekám jak dlouho potrvá přeprava zásilky k dodací poště. A to nemluvím o přepravě zásilky k adresátovi. Upraveno 24. června 2014 uživatelem warann
Ivanhoe34 Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Já už se musím smát, neboť teď zas čekám jak dlouho potrvá přeprava zásilky k dodací poště. A to nemluvím o přepravě zásilky k adresátovi. hm... mne to uz po precleni prislo na druhy den, aj v pripade DHL a aj v pripade ked ma zastupovala SK posta, poslali to potom kurierom z colnice... snad to funguje vsade rovnako...ale ved marky by mohli to cakanie urobit znesitelnejsim nie?
Olaf Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Výborně, mně leží od včerejška jedny Seika z creationwatches.com taky u celníků, tak schválně, jak rychle to půjde...Singapore - Praha za 2 dny, zatímco Praha celnice - cleared v řádu týdnů? To snad ne...
warann Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 snad to funguje vsade rovnako... no to si nejsem jistej - po zkušenostech.....ale ved marky by mohli to cakanie urobit znesitelnejsim nie? - to nepochybně, ale přesto, jenom jedny hodinky, to je fakt peklo
lukas.78 Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Já obdržel zásilku ze Singapuru do týdne. 2x hodinkiy. cena přes 10tisíc. Prodejce to poslal DHL na fakturu uvedl min. částku.Prodejce podal zásilku ve čtvrtek. V sobotu byla v Německu, v neděli v ČR. A v pondělí dopoledne jsem je měl doma. Doplatek 200kč za clo, či co. Praráda !!!
lukas.78 Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Vše proběhlo v posledních 7 dnech.
wizard-ov Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Já myslím, že jsi clo vůbec neplatil. Těch 200 resp. 195 Kč je imho poplatek za proclení. Však se podívej na ten papír z DHL...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se