Pepino65 Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 V cartridgich ti bohužel nepomůžu, Sailora bohužel nemám. Do Pelikana dávám inkoust pelikan, do Montblanca zase inkoust od Montblanca. Pokud občas píši obyčejným perem, tak na to stačí bombičky od Centropenu.
Proteus Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 V Sailore mám konvektor a mám aj originál atrament. Dve lahvičky. Som sa predzásobil. čiernomodrý. Na papiery fakt rýchlo zasychá. Úplná spokojnosť. Mám ho ešte radšej ako pred rokom, keď som ho rozbalil.
JohnDoeX Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Diky vsem za odpovedi. Poridim Sailor inkoust.
Dali Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Do Sailora i do Pelikana používám modrý inkoust Waterman. Jsem s ním spokojený, nemá chybu, je v perfektní lahvičce, dobře se nabírá.
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 tohle je můj první příspěvek v tomhle vlákně - ještě, že tím nejsem postižený
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 tohle je můj první příspěvek v tomhle vlákně - ještě, že tím nejsem postižený Vidím miniponorku, je mi to jasný.
JohnDoeX Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Dnes mi dosel Sailor 1911. Zatim nemam Sailor inkoust, takze ho vyzkousim se svym Waterman Florida Blue.
skalis Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Abych trochu odlehcil ponekud "dusnejsi" atmosferu poslednich dni, tak se vam pochlubim se svym novym nehodinkovym prirustkem. Pred nejakou dobou jsem psal o planu udelat si vlastni zapisnik nebo diar. Zaujal me hlavne kousek od "Manifatture Firenze" ve stylu hodinek italskych instalateru, ale vysledek je nakonec uplne jiny. Nepodarilo se mi sehnat vintage kuzi dle mych predstav, tak jsem zuzitkoval posledni zbytek kuze ze stareho kufru. Rika se:"Dvakrat mer, jednou rez!". Ja se toho nedrzel a meril blbe, takze jsem urizl moc maly hlavni dil na hrbet... No nezoufal jsem a vymyslel, co by se s tim dalo delat. Napadlo me nastavit chybejici dil ve stredu (u hrbetu) cernou kuzi (protoze te hnede uz na novy kus bylo malo) a udelat "z nouze ctnost". A protoze se mi to zalibilo, tak jsem se rozhodl udelat i dalsi casti (poutko) v cerne barve. Vysledny vzhled jsem podtrhl kontrastnim bilym prositim a myslim, ze vysledek se celkem povedl. "Streva" zapisniku obstaral obycejny krouzkovy blok, ktery se mi zdal ze sortimentu navstivenych papirnictvi nejvhodnejsi. Na fotkach krome zapisniku zapozovalo i moje Lamy pero a vintage kapesni logaro Faber-Castell, na ktere jsem narazil ve vetesnictvi, kdyz jsem shanel kuzi. Vintage logaritmicke pravitko Faber-Castell za cenu jednoho regulacniho poplatku u lekare jsem v tom vetesnictvi v krabici nemohl nechat...
Pepino65 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Skalisi, já měl loni podobný diář za 900 Kč. No smekám klobouk.
maty Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Jeden rychly vycvak mobilem - Faber Castell Guilloche Matt Black:
Pepino65 Odesláno 17. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Jeden rychly vycvak mobilem - Faber Castell Guilloche Matt Black: Škoda, že se ti tam nevešlo to gilošování na trupu. Tak zde: Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem Pepino65
midloch Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Abych trochu odlehcil ponekud "dusnejsi" atmosferu poslednich dni, tak se vam pochlubim se svym novym nehodinkovym prirustkem. Pred nejakou dobou jsem psal o planu udelat si vlastni zapisnik nebo diar. Zaujal me hlavne kousek od "Manifatture Firenze" ve stylu hodinek italskych instalateru, ale vysledek je nakonec uplne jiny. Nepodarilo se mi sehnat vintage kuzi dle mych predstav, tak jsem zuzitkoval posledni zbytek kuze ze stareho kufru. Rika se:"Dvakrat mer, jednou rez!". Ja se toho nedrzel a meril blbe, takze jsem urizl moc maly hlavni dil na hrbet... No nezoufal jsem a vymyslel, co by se s tim dalo delat. Napadlo me nastavit chybejici dil ve stredu (u hrbetu) cernou kuzi (protoze te hnede uz na novy kus bylo malo) a udelat "z nouze ctnost". A protoze se mi to zalibilo, tak jsem se rozhodl udelat i dalsi casti (poutko) v cerne barve. Vysledny vzhled jsem podtrhl kontrastnim bilym prositim a myslim, ze vysledek se celkem povedl. "Streva" zapisniku obstaral obycejny krouzkovy blok, ktery se mi zdal ze sortimentu navstivenych papirnictvi nejvhodnejsi. Na fotkach krome zapisniku zapozovalo i moje Lamy pero a vintage kapesni logaro Faber-Castell, na ktere jsem narazil ve vetesnictvi, kdyz jsem shanel kuzi. Vintage logaritmicke pravitko Faber-Castell za cenu jednoho regulacniho poplatku u lekare jsem v tom vetesnictvi v krabici nemohl nechat... Jo jo, tžo pero si pamatuju, s tím jsme si na setkání fčera dělali příklady fotonů kdy jeden foton je na dvou místech současně
Vlastimil Talanda Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Taky mám tyhle zbytečnosti hrozně moc rád.
hannika Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Ahoj vsem, predem se omlouvam, jestli neco popletu, jsem tu poprve...po letech se pokorne vracim k psani plnicim perem a hned tu mam jeden problem, koupila jsem si Parker Frontier Steinless Steel CT, ovsem evidentne jsem netrefila velikost hrotu, objednala jsem M, a i kdyz mi pero jeste nedorazilo, uz ted vim, ze to asi bude pro moji ruku prilis silny hrot. Nemate nekdo tuseni, kde se da koupit mensi hrot (nasla jsem je jen na www.penshop.cz, ovsem stoji stejne jako me vyslo cele pero). Pripadne nemel by nekdo zajem o vymenu M <-> F? Dekuji za pomoc a zdravim vsechy nakazene 'peromanii' !
Milil Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Ahoj vsem, predem se omlouvam, jestli neco popletu, jsem tu poprve...po letech se pokorne vracim k psani plnicim perem a hned tu mam jeden problem, koupila jsem si Parker Frontier Steinless Steel CT, ovsem evidentne jsem netrefila velikost hrotu, objednala jsem M, a i kdyz mi pero jeste nedorazilo, uz ted vim, ze to asi bude pro moji ruku prilis silny hrot. Nemate nekdo tuseni, kde se da koupit mensi hrot (nasla jsem je jen na www.penshop.cz, ovsem stoji stejne jako me vyslo cele pero). Pripadne nemel by nekdo zajem o vymenu M <-> F? Dekuji za pomoc a zdravim vsechy nakazene 'peromanii' ! Vzhledem k tomu, že se jedná o úplně nové pero, tak se domluv s firmou Activa (parker@activa.cz) která značku Parker u nás zastupuje. Možná ti udělají zdarma výměnu hrotu kus za kus.
Pepino65 Odesláno 21. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 hanniko, Frontier je víceméně tuctovka, kterou mají prodejci skladem, píšeš, že ji ještě nemáš doma, takže by ti ji mohli vyměnit pero za pero. Zkusil bych i zmíněný penshop.cz.
seaman Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Aj ja som ho mal ten isty Parker s hrotom M, ale bol som nespokojny, nie s hrubkou, ale s tym, ze pri podpise, ked som robil rychlejsi pohyb vynechavalo, teraz od vcera mam Waterman Expert Dune Blue a maximalna spokojnost, tiez mam hrot M, ale je to o triedu vyssie, minimalne pocitovo a kupil som ho v Nemecku so zlavou 50%. http://waterman.com/en/style/pens/product/expert_dune
bromep Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 patří to taky do doplňků tak snad "peraře" nenaštvu když to tu trochu rozšířím. Pánové, co BRÝLE? Máte jich více, jako hodinek? Volíte styl, barvy, aby to ladilo k opasku, botám, hodinkám? No pod vodou to je asi jasný, ale jinak?
seaman Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Osobne pouzivam uz druhu sezonu okuliare Police, samezrejme kazdu sezonu ine. Skusal som vsetko mozne, ale Police mi skratka sedia uplne presne bez kompromisov, mam aj jedny RayBan, tie su tiez super, hlavne maju skla zo skla, su trochu tazsie, ale tiez kvalita. ...no a na sporti Uvex, mam jedny unoverzalne, pouzitelne aj v lete aj na lyzovacku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se