Přejít na obsah

Plnicí pera a doplňky

Pepino65

Doporučené příspěvky

railmaster: tie spodné sú fakt pekné. Jednoduché tvary, to čierne je koža? - vyzerá to tak. Čo sú to vôbec zač? Inak myslím, že k hodinkám by celkom pasovali.

Je to pero z kolekcie pre Mercedes, striebro 925, s logom na vrchu víčka, cena okolo 150 Dolárov, to čierne je koža. U väčších predajcov Mercedes by mohol byť na predaj. Aj mne sa páčila tá jednoduchosť.

Upraveno uživatelem railmaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to pero z kolekcie pre Mercedes, striebro 925, s logom na vrchu víčka, cena okolo 150 Dolárov, to čierne je koža. U väčších predajcov Mercedes by mohol byť na predaj. Aj mne sa páčila tá jednoduchosť.

Na to jak vypada a co to ma byt je to nejak podezrele levne.

Odkaz ke komentáři

Neví někdo o místě (Praha, HK, Pardubice), kde by se daly koupit mechanické tužky od Koh-i-noor? Dcera má strašně ráda moji Leonardo tužku od MB a chce taky takovou, ale přece jen je to trochu dražší hračka, takže bych jí rád pořídil něco principiálně podobného, ale za trochu méně peněz. Na webu Koh-i-noor vidím, že se ty versatilky pořád dělají, jak 2mm tak 5.6mm, ale seznam obchodů jsem tam nenašel a když jsem se ptal v pár papírnictvích, tak tohle od Koh-i-nooru neberou a nebyli ani schopní/ochotní to objednat.

Papirius má versatilku v nabídce, klasickou okrovou, vzhledem k ceně je asi vyrobena v PRC, ale co naděláš.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník P205

Výprodej TESCO

Možná se to bude někomu hodit: Dlouhé čekání na Sailora si zpříjemňuju oblézáním papírnictví a zjistil sem, že v TESCU (HK u nádraží) je výprodej "luxusních" psacích potřeb. Např. inkousty Pelikan 4001 30 ml Royal Blue, Blue-Black a Briliant-Black po 14,70, pera Sheaffer Javelin za 124, Pelikan M100 za 166, Lamy atd.

Odkaz ke komentáři

Výprodej TESCO

Možná se to bude někomu hodit: Dlouhé čekání na Sailora si zpříjemňuju oblézáním papírnictví a zjistil sem, že v TESCU (HK u nádraží) je výprodej "luxusních" psacích potřeb. Např. inkousty Pelikan 4001 30 ml Royal Blue, Blue-Black a Briliant-Black po 14,70, pera Sheaffer Javelin za 124, Pelikan M100 za 166, Lamy atd.

Věčný problém toho, co označit za luxusní. Když se to vezme z masového hlediska, tak obyčejné plnicí pero stojí 20 Kč a za 300 Kč je to luxus. Obyčejný inkoust stojí 30 ml do 10 Kč, takže i za 15 nebo za 50 je luxusní. Jako ve fotbale rozdíl v okresní soutěži III. třídy a krajským přeborem. No ale kde se nachází 1. liga.... ;)

Upraveno uživatelem Pepino65
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Tak za chvili tu budou dva novi majitele per znacky Sailor z rady 1911. Uz se tesim na jejich novou zkusenost.

Prvni majitel se hlasi! Sice pero jeste nemam pri sobe, ceka na me doma a uvidim ho az v sobotu, ale uz ted se tesim. Mama mi volala hned jak prisla obalka s nejakymi cinskymi znaky :D

Odkaz ke komentáři

Tak za chvili tu budou dva novi majitele per znacky Sailor z rady 1911. Uz se tesim na jejich novou zkusenost.

Nejsem sice nový majitel Sailora 1911, ale mám ho již pár měsíců (samozřejmě koupeného přes Afrikaba) a mohu říci, že je po té několikaměsíční zkušenosti fakt super. Inkoust nevytéké ani nezasychá (mám origoš ink Sailor) a píše jedna báseň. Jiné bych nechtěl. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...