railmaster Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2007 Pôvodne som si predstavoval niečo podobné ako na obrázkoch, alebo biely Demonstrator 1911. Ale teraz fakt neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2007 railmaster: tie spodné sú fakt pekné. Jednoduché tvary, to čierne je koža? - vyzerá to tak. Čo sú to vôbec zač? Inak myslím, že k hodinkám by celkom pasovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2007 (upraveno) railmaster: tie spodné sú fakt pekné. Jednoduché tvary, to čierne je koža? - vyzerá to tak. Čo sú to vôbec zač? Inak myslím, že k hodinkám by celkom pasovali. Je to pero z kolekcie pre Mercedes, striebro 925, s logom na vrchu víčka, cena okolo 150 Dolárov, to čierne je koža. U väčších predajcov Mercedes by mohol byť na predaj. Aj mne sa páčila tá jednoduchosť. Upraveno 12. září 2007 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2007 Je to pero z kolekcie pre Mercedes, striebro 925, s logom na vrchu víčka, cena okolo 150 Dolárov, to čierne je koža. U väčších predajcov Mercedes by mohol byť na predaj. Aj mne sa páčila tá jednoduchosť. Na to jak vypada a co to ma byt je to nejak podezrele levne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2007 Na to jak vypada a co to ma byt je to nejak podezrele levne. Neviem, videl som ho v katalógu Mercedes a na stránkach kde sú doplnky Mercedesu som ho tiež videl. Ak chceš niečo drahšie, pozri si toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 Neví někdo o místě (Praha, HK, Pardubice), kde by se daly koupit mechanické tužky od Koh-i-noor? Dcera má strašně ráda moji Leonardo tužku od MB a chce taky takovou, ale přece jen je to trochu dražší hračka, takže bych jí rád pořídil něco principiálně podobného, ale za trochu méně peněz. Na webu Koh-i-noor vidím, že se ty versatilky pořád dělají, jak 2mm tak 5.6mm, ale seznam obchodů jsem tam nenašel a když jsem se ptal v pár papírnictvích, tak tohle od Koh-i-nooru neberou a nebyli ani schopní/ochotní to objednat. Papirius má versatilku v nabídce, klasickou okrovou, vzhledem k ceně je asi vyrobena v PRC, ale co naděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2007 (upraveno) Co takhle manžetové knoflíčky ? zdroj : http://www.watch-tool.de/shop.php Upraveno 14. září 2007 uživatelem RaGe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P205 Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 Výprodej TESCO Možná se to bude někomu hodit: Dlouhé čekání na Sailora si zpříjemňuju oblézáním papírnictví a zjistil sem, že v TESCU (HK u nádraží) je výprodej "luxusních" psacích potřeb. Např. inkousty Pelikan 4001 30 ml Royal Blue, Blue-Black a Briliant-Black po 14,70, pera Sheaffer Javelin za 124, Pelikan M100 za 166, Lamy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 21. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2007 (upraveno) Výprodej TESCO Možná se to bude někomu hodit: Dlouhé čekání na Sailora si zpříjemňuju oblézáním papírnictví a zjistil sem, že v TESCU (HK u nádraží) je výprodej "luxusních" psacích potřeb. Např. inkousty Pelikan 4001 30 ml Royal Blue, Blue-Black a Briliant-Black po 14,70, pera Sheaffer Javelin za 124, Pelikan M100 za 166, Lamy atd. Věčný problém toho, co označit za luxusní. Když se to vezme z masového hlediska, tak obyčejné plnicí pero stojí 20 Kč a za 300 Kč je to luxus. Obyčejný inkoust stojí 30 ml do 10 Kč, takže i za 15 nebo za 50 je luxusní. Jako ve fotbale rozdíl v okresní soutěži III. třídy a krajským přeborem. No ale kde se nachází 1. liga.... Upraveno 21. září 2007 uživatelem Pepino65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2007 Ja si koupil za par korun inkoust Koh-I-Nor a jsem s nim spokojeny. Do EF a F pera je uplne super. Jasne, barva by mohla byt lepsi, ale svou funkci plni na vybornou. Je idealne tekuty a pero s nim pise jedna basen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 Ale tohle je macek ( http://www.hisnibs.com/pen_box.htm ) Kdyz jsem u tohohle shopu, jejich Pen Rolls vypadaji uzasne: http://www.hisnibs.com/pen_rolls.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 23. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2007 Ale tohle je macek ( http://www.hisnibs.com/pen_box.htm ) Kdyz jsem u tohohle shopu, jejich Pen Rolls vypadaji uzasne: http://www.hisnibs.com/pen_rolls.htm Afriko, Afriko, toto je vlákno o plnicích perech a ne o zastřených vakuových pumpách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Tak za chvili tu budou dva novi majitele per znacky Sailor z rady 1911. Uz se tesim na jejich novou zkusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 8. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Doufám, že nám tady ukážou nějaké pěkné zátiší s "Námořníkem" Pro námořníky byl rok 1911 asi úspěšný, zato 1912 se jim moc nevyvedl (Remember to Titanic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 8. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2007 Toto stojí opravdu za prohlédnutí, nádherná stará pera v aukcích www.penbid.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 Tak za chvili tu budou dva novi majitele per znacky Sailor z rady 1911. Uz se tesim na jejich novou zkusenost. Prvni majitel se hlasi! Sice pero jeste nemam pri sobe, ceka na me doma a uvidim ho az v sobotu, ale uz ted se tesim. Mama mi volala hned jak prisla obalka s nejakymi cinskymi znaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2007 Prvni majitel se hlasi! Sice pero jeste nemam pri sobe, ceka na me doma a uvidim ho az v sobotu, ale uz ted se tesim. Mama mi volala hned jak prisla obalka s nejakymi cinskymi znaky To moje mama kupodivu Japonske znaky poznala:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomo135 Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Tak za chvili tu budou dva novi majitele per znacky Sailor z rady 1911. Uz se tesim na jejich novou zkusenost. Nejsem sice nový majitel Sailora 1911, ale mám ho již pár měsíců (samozřejmě koupeného přes Afrikaba) a mohu říci, že je po té několikaměsíční zkušenosti fakt super. Inkoust nevytéké ani nezasychá (mám origoš ink Sailor) a píše jedna báseň. Jiné bych nechtěl. :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 .... Jiné bych nechtěl. :thumbsup_anim: To já bych chtěl každou chvíli nějaké další jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2007 Já vím, že mě poženete, protože to je jako quartz mezi hodinkama. Kuličkové pero, stylus k PDA, laser a vysocesvítivá LED v jednom Ale já chtěl vlastně jenom nějaký lepší stylus, než ty tyčinky od lízátka, co k tomu dávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se