dizi Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Viete niekto, či namáčacie perá majú len jednu - štandartnú veľkosť hrotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Viete niekto, či namáčacie perá majú len jednu - štandartnú veľkosť hrotu? Desítky, ne-li stovky variant... tloušťka, flexibilita... podívej se na scribblers.co.uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Zle som sa vyjadril, chcel som sa opýtať na priemer tej sekcie, ktorá sa nastrkuje do držiaku. Ale ten bude asi takmer vždy ten istý, pokiaľ tomu dobre chápem. Máš tip na konkrétny hrot? Ako rýchlo sa hroty opotrebujú? Stačí mi jeden z každého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 My jsme dnes byli s přítelkyní v Bibelotu vybírat, chceme si vzájemně k Vánocům nadělit nová pera. Já si potvrdil svůj výběr Parker Sonnet ve variantě nerez/chrom, ženě jsem rovnou koupil Parker Urban Fashion - já bych nemohl, ale jí se to líbí Proč to ale píšu - v Bibelotu mají do konce listopadu akci, že při nákupu nad 500,- dostanete zdarma buď Parker Vector v divokých barvách roller nebo plnicí pero, případně mi nabízeli něco takového. Vzal jsem plnicího Vectora v pokud možno nejdecentnější variantě a k tomu zelený inkoust. Je to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Používám buďto tužky, linery a nebo kaligrafická plnící pera rotring ArtPen s hroty F, EF, případně Calligraphy. Anebo co mi padne do ruky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Pro ty, kdo jeste vahaji, zda se jet podivat na Viennatime 2009, dodavam, ze soucasti vystavy je i minivystava per. O duvod vic vyrazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 DEobrého dne vespolek. Tak mjsem pročetl celou tuto diskuzi a začínám snad litovat, že jsem sem přišel. Nejen hodinky, ale už i pera. Mám ale prosbu. Jaké pero by jste doporučili člověku,který s nim chce opět začít. Něco i na pravidelné psaní do ADK, pracovní zápisky a podobně?: Děkuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 plnici pero? za kolik asi penez? jak silnou asi stopu? obecne nic nezkazis treba watermanem...? nebo lehce drazsim parkerem? Po pravdě nechci se mi za to dávat tísíce, takže asi bych se měl podívat jinde než v čechách, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 @Jiřina pokud ebay a chces neco od Parkera nebo Watermana koukni na Lewertovski nejeden clen od nej uz neco ma. Ceny bych rekl ze jsou vice nez priznive oproti CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 @Jiřina pokud ebay a chces neco od Parkera nebo Watermana koukni na Lewertovski nejeden clen od nej uz neco ma. Ceny bych rekl ze jsou vice nez priznive oproti CR. Díky za tip. Jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 @Jiřina pokud ebay a chces neco od Parkera nebo Watermana koukni na Lewertovski nejeden clen od nej uz neco ma. Ceny bych rekl ze jsou vice nez priznive oproti CR. Taky děkuji stotisíckrát za tip, hned jsem toho Sonneta objednal... i s poštovným cena méně než třetinová jak v Bibelotu. Tomu se říká nákup. Jsem zvědav, kdy to dorazí. Ze Singapuru mi teď hodinky šly týden, tohle jde z Paříže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Taky děkuji stotisíckrát za tip, hned jsem toho Sonneta objednal... i s poštovným cena méně než třetinová jak v Bibelotu. Tomu se říká nákup. Jsem zvědav, kdy to dorazí. Ze Singapuru mi teď hodinky šly týden, tohle jde z Paříže... A kterého jsi vzal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 A kterého jsi vzal? Mám rád jednoduchý až technokratický design, takže Sonnet SS CT, s hrotem F. Výběr jsem si potvrdil včera v Bibelotu, srovnával jsem s designově téměř stejným (a o polovinu levnějším) Frontierem a rozhodnutí bylo jasné Sonnet vítězí. Jenže z eBay je ten Sonnet za cenu nižší než ten Frontier z Bibelotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Jojo, už se na něj těším. Potřebuji nahradit svůj starý SS Vector. Příkládám obrázky svého Vectoru s náplní Parker Blue-Black a barevného Vectoru, co jsem včera dostal zdarma v Bibelotu, s náplní Parker Green. Diamine snad přinese Ježíšek :-) Tohle zatím na zkoušku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Tak se koukám a koukám, a líbí se mi toto http://cgi.ebay.com/WATERMAN-PERSPECTIVE-L...=item5884321db1, potom ale taky totok http://cgi.ebay.com/WATERMAN-CHARLESTON-BL...=item2ea8ecb3af, http://cgi.ebay.com/WATERMAN-EXPERT-CITY-L...=item53dde6b1e6, tady mi vadí ta zlatá http://cgi.ebay.com/WATERMAN-EXPERT-II-LAQ...=item5884017eef, A to pořád není vše. Chjo a teď babo raď :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Já bych volil to první nebo třetí. Moc pěkná volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Tak a teď ještě jaký typ hrotu. A taky, jestli by mi ho někdo pomohl koupit, nějak nemám zkušenosti:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Tak a teď ještě jaký typ hrotu. A taky, jestli by mi ho někdo pomohl koupit, nějak nemám zkušenosti:-( Já osobně F, to na výše postnuté fotce je tuším oboje M, ale jistý na 100% si nejsem. A jak koupit, je to jednoduché. Zrovna jsem tu proceduru prošel s ženou 1. zaregistrovat se na paypal - www.paypal.com 2. založit si personal account zdarma 3. ověřit mailovou adresu - kliknout na odkaz v mailu, který přijde 4. přidat a ověřit platební kartu - po přidání vlézt do profile, add or edit credit card 5. tam dát link and confirm card - paypal z karty s určitou "zprávou pro příjemce" strhne obvykle 50Kč (které později vrátí) 6. postupovat podle dalších pokynů - mrknout na internetbanking na poznámku k právě realizované transakci, příslušný kód opsat do kolonky v "add or edit credit card - enter code" a tím je hotový paypal (můžeme v klidu platit). 7. zaregistrovat se na ebay - www.ebay.com 8. postupovat podle pokynů, ověřit mailovou adresu (kliknout na odkaz v mailu, který přijde) 9. voila, hotovo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Já osobně F, to na výše postnuté fotce je tuším oboje M, ale jistý na 100% si nejsem. A jak koupit, je to jednoduché. Zrovna jsem tu proceduru prošel s ženou 1. zaregistrovat se na paypal - www.paypal.com 2. založit si personal account zdarma 3. ověřit mailovou adresu - kliknout na odkaz v mailu, který přijde 4. přidat a ověřit platební kartu - po přidání vlézt do profile, add or edit credit card 5. tam dát link and confirm card - paypal z karty s určitou "zprávou pro příjemce" strhne obvykle 50Kč (které později vrátí) 6. postupovat podle dalších pokynů - mrknout na internetbanking na poznámku k právě realizované transakci, příslušný kód opsat do kolonky v "add or edit credit card - enter code" a tím je hotový paypal (můžeme v klidu platit). 7. zaregistrovat se na ebay - www.ebay.com 8. postupovat podle pokynů, ověřit mailovou adresu (kliknout na odkaz v mailu, který přijde) 9. voila, hotovo. :-) Zní to jednoduše, ale asi se vážne budu muset naučit tu angličtinu A taky zjistit, jestli mám kartou na možnost placení přes net, je to ai k paypal nutné, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) Zní to jednoduše, ale asi se vážne budu muset naučit tu angličtinu A taky zjistit, jestli mám kartou na možnost placení přes net, je to ai k paypal nutné, ne? Ano, angličtina pomůže. Dalo by se to zvládnout s pár základními slovíčky, ale lepší je si to všechno pořádně přečíst. Jinak k placení přes net budou fungovat 100% všechny karty Visa Classic a MasterCard. U Visa Electron nebo Maestro to nemusí být pravidlem. Ještě se taky říká, že pokud je embosovaná (reliéfní písmo), tak se s ní dá taky platit přes net. Ale jsou výjimky a neplatí to. (např. moje někdejší Visa Electron neembosovaná - fungovala; VISA Classic neembosovaná - taky). edit. k placení přes net je taky nutné mít u banky povolené internetové platby a nastaven příslušný limit. Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem Martz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se