Mike-72 Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Nechcete hezkou tužku ? KLIK zdroj - http://www.thewatchpress.com/cuervo-y-sobrinos-mille-miglia-edition-writing-instruments/ Zajímavý kousek, tak přidám taky jeden, který mě uchvátil v poslední době, ani nevím, jestli je verze i v plnicím peru, berme to tak, že v černé verzi je pod víčkem ukrytý hrot:-). Poznáte značku?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkke Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Gratuluju! Homo Sapiens je krásný pero, asi ho na živo taky půjdu omrknout ;-) Možná by to chtělo spíš udělat video a hodit na youtube, i když foto má taky co do sebe. Má to mít flexibilní hrot, pozoruješ něco takového? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Nic takového nepozoruju, ale to neznamená, že to tak není, že Jinak ten rozdíl v hrotech je propastný. Přítulka má Visconti Rembrandt, který sám o sobě má super hrot, ale jak zkusila Homo Sapiens, tak začala kušnit, že ten její hrot není ono. Tak jsem jí holt vysvětlil, že Oktáfka jí taky odveze velmi dobře, ale že Lexus je Lexus, no ... Tak snad jsem nákup druhého Sapiense odvrátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Pánové, díky za radu (Pilot Knight, Sailory atd). Pochopitelně se to postupně přesunulo trochu výše a designem mě uchvátilo tohle Faber Castel Ambition. Nevíte, jak je na tom (ať už F-B obecně nebo tohle pero) s šířkou stopy s hrotem F? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Hugo14, si z Prahy, tak si to choď do Penshopu vyskúšať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 On je pro mne penshop trochu z ruky (v kombinaci s jejich otevírací dobou). Ale příští týden budu snad mít cestu okolo, tak se tam každopádně stavím a pokud se zalíbí, tak asi i koupím. Nicméně se snažím zjišťovat informace předem. Jinak tohle je můj druhý kandidát. Uvidím, co mi lépe sedne do ruky a na místě zaujme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Chlapi kua neštvěte mě s těmi obrázky. Zatím jsem vyhrabal Centropen, co jsem měl před čtvrtstoletím na gymplu, ale ikdyž píše stále pěkně, moc parády s tím nenadělám. No a tak projíždím ebay.... až jsem se zapotil. Takový výběr... Nejvíc mě zatím berou pera Platinum - viz obrázek. Byla by to dobrá volba pro začátečníka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkke Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 :-) Dobrá taktika. Díky za info ;-) Už jsem si říkal, že by se vracel čas flexibilních hrotů, které jsou schopny napsat lehkou změnou tlaku linku třeba od 0,3 mm do 2-4 mm, ale jak to vidím, asi to nebude až takové horké s tou flexibilitou, ovšem možnost volby nějakého takového hrotu by se mi u tohohle krásného kousku moc líbila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Mně zas bere tohle :-). S Platinum zatím zkušenost nemám, Pilot v Fku se zlatým hrotem je hodně tenkej a Sailor s takovýmhle hrotem je nesmírně příjemnej, hladce klouže, prostě paráda. Jinak ale žádné z těchto výše jmenovaných per hladkostí nepředčí Crosse Verve, na hladkém papíře píšeš s nulovým přítlakem a stopa není nikterak přehnaně tlustá, momentálně moje nejmilejší pero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Chlapi kua neštvěte mě s těmi obrázky. Zatím jsem vyhrabal Centropen, co jsem měl před čtvrtstoletím na gymplu, ale ikdyž píše stále pěkně, moc parády s tím nenadělám. No a tak projíždím ebay.... až jsem se zapotil. Takový výběr... Nejvíc mě zatím berou pera Platinum - viz obrázek. Byla by to dobrá volba pro začátečníka? Prečo nie? Keď sa ti to páči.. ak sa momentálne obzeráš po niečom japonskom, tak na eBay sú momentálne takéto dva vintage kúsky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 (upraveno) Prečo nie? Keď sa ti to páči.. ak sa momentálne obzeráš po niečom japonskom, tak na eBay sú momentálne takéto dva vintage kúsky: Taky pěkné kousky. Můžeš poslat čísla aukcí (nebo prodejce)? Upraveno 4. června 2010 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Samozrejme, predajca sa volá "soundboy_jp" a kúpil som od neho aj inkriminovanú čerešničku A všetko bolo v poriadku, môžem odporučiť. Ale dávaj si na perá pozor, lebo si budeš musieť zmeniť podpis na "Moje nožíky, hodinky a pera" A obzeraj sa pomaly už aj po nejakom atramente, aj tam si daj pozor. Možné dôsledky môžu vyzerať približne takto: (nie je to moja fotka, je od užívateľa Crim z fountainpennetwork.com:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Něco pro milovníky kombinace hodin a pera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 (upraveno) Taky pěkné kousky. Můžeš poslat čísla aukcí (nebo prodejce)? Na jetý piloty s tímto hrotem bych si dával pozor, zejména v F velikosti, jeden mám a není to to nej nej nej.... Upraveno 4. června 2010 uživatelem rubus32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Ak je problém v tom, že je hrot príliš "suchý", tak to sa dá jednoducho napraviť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Vyměnil jsem si pár mailů s tím prodejcem per PLATINUM a chce za ně 112 USD + poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Ahoj prodám plnící pero Rajan více zde: rajan inzerát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Ahoj, přemýšlím o novém peru hodně mě zaujalo INOXCROM NAKED BLACK máte sním někdo nějakou zkušenost? Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Vyměnil jsem si pár mailů s tím prodejcem per PLATINUM a chce za ně 112 USD + poštovné. No to je pěkná cena. Budeš ho objednávat? Pokud ano, počkám si na výsledek, jaký budeš mít z pera pocit a nakolik splní tvé očekávání. Snad ještě budou chvíli skladem. Zdravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 Tak jsem navštívil Penshop a píši Crosse Aventura. Krásná tenká stopa. Příjemně se drží a dobře klouže po papíru. No a musím pochválit penshop. S perem se hned první den vyskytl jeden problém, počkali na mne po zavíračce a pero okamžitě vymenili za nový (bezchybný) kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se