afrikab Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Tak tohle je tedy vazne nadhera. Bude se s timto perem psat jinak/lip nez s mym Pelikanem? Za ty prachy bych si radsi poridil pisarku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Tak tohle je tedy vazne nadhera. Bude se s timto perem psat jinak/lip nez s mym Pelikanem? Za ty prachy bych si radsi poridil pisarku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 (upraveno) Tak tohle je tedy vazne nadhera. Bude se s timto perem psat jinak/lip nez s mym Pelikanem? Pokud ten Pelikan není ze ZOO, tak bych si myslel, že se s ním píše lépe než s tím hranatým Viscontim. Pokud si myslíš, že se ti bude psát lépe s perem za hodně peněz, tak si toho laciného Viscontiho nekupuj. Doporučuji toto: Teuerster Füllhalter der Welt Auf der Paperworld war er in einer Vitrine gleich am Eingang des Aurora Standes in Halle 6.1 zu sehen. Genau 1.919 Diamanten der Qualitätsstufe 4C von De Beers bringen mehr als 30 Karat Gesamtgewicht auf die Wage. Sie symbolisieren das Gründungsjahr des italienischen Schreibgeräteherstellers. Gekrönt wird das Stück von einem drei Karat wiegenden rundgeschliffenen Cabochon. Bereits der Korpus dieses Einzelstückes aus massivem Platin wiegt 200 g. Dem ist die Feder aus 18 Karat Gold farblich angeglichen, sie trägt als Duo-tone-Ausführung einen Rhodium-Überzug. Das ca. Euro 750.000,- teure Stück soll ins nicht europäische Ausland verkauft worden sein. Aurora will eine ähnliche Serie mit zehn Exemplaren aus Weißgold auflegen, für ?the world´s elite", wie es heißt. Upraveno 9. července 2007 uživatelem Pepino65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 14. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 @ kubson: Tak co jsi sehnal pro strýce? Pochlub se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 @ kubson: Tak co jsi sehnal pro strýce? Pochlub se... se k tomu nějak nemůžu dohrabat.. nakonec možná vezmu toho watermana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 16. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 Toto by se mohlo některým hodit při rozhodování o síle stopy u jednotlivých hrotů: Size Bexley Omas Pelikan Pilot Sailor XF .3mm .25mm .23mm* F .45mm .4mm .4mm .35mm .3mm FM .36mm M .6mm .65mm .7mm .60mm .5mm B .85mm .75mm .85mm .70mm .6mm BB .95mm 1.0mm 3B 1.3mm Music/Stub 1.0mm 1.15mm Zoom .25 to .7mm OM .70mm .65mm OB .8mm OBB .95mm 1.0mm O3B 1.3mm Už jednou jsme se tu bavili o ZOOM hrotu, je to opravdu od XF po zhruba OB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 18. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 Tento set od německé firmy Rumold se mi líbí, bohužel nemůžu najít ceník: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 18. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 Tak to je něco pro radost: 25. února je burza plnicích per v Římě. Tady je odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 Pridam malou zkusenost s perem PILOT Capless. Je to plnici pero se zvlastni inovaci, diky kteremu se pero chova jako prupiska. Hrot tedy vyleza zi zaleza na zmacknuti zadniho klouboucku. Proste uplne stene jako bezna prupiska. Pero je celokovove, takze ma velmi prijemnou vahu a myslim, ze diky tomu bude i dost odolne. Pripada mi to jako dost prakticka inovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 vanishing point taky plánuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 Tak jsem si projizdel co za hezka pera nabizi angeika a muj zrak padl na novinku, pera taiwanske firmy Regal. Tady je to pero: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=120088209153 A tady odkaz na stranky te firmy. Dalo by se tam skutecne neco zajimaveho vybrat: http://www.regal-curio.com/products/products.html Ovsem na muj vkus vypada vetsina per az moc evropsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefan Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2007 Myslím, že by se vám mohl líbit tento thread: http://www.fountainpennetwork.com/forum/in...showtopic=12974 Jinak celé to fórum je docela dobré se spoustou informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2007 Myslím, že by se vám mohl líbit tento thread: http://www.fountainpennetwork.com/forum/in...showtopic=12974 Jinak celé to fórum je docela dobré se spoustou informací. splendidní! úžasné.. některé kombinace jsou... ufff no mazec.. nakonec i tohle je vysoce stylová kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2007 Teď se jen trošku neznala zeptám, zná tu někdo výrobce plnicích per REGAL? Měla by to být Španělská výroba a od roku 1979. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 23. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2007 Teď se jen trošku neznala zeptám, zná tu někdo výrobce plnicích per REGAL? Měla by to být Španělská výroba a od roku 1979. V tomto threadu naleznes odkaz na aukci per v Rime. Najdes tam i REGAL. Jsou to take velmi dobre nastroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2007 Teď se jen trošku neznala zeptám, zná tu někdo výrobce plnicích per REGAL? Měla by to být Španělská výroba a od roku 1979. Mrkni vyse, Regal je firma z Taiwanu, ktera vysabi jak pera pod svym nazvem, tak i pro treti strany jako OEM. O jednom zrovna realne uvazuju. Jestli mas zajem, mohli bychom se sabnout o postovne. PS: Z Rima asi budou drazsi nez primo z Asie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2007 Teď se jen trošku neznala zeptám, zná tu někdo výrobce plnicích per REGAL? Měla by to být Španělská výroba a od roku 1979. V tomto threadu naleznes odkaz na aukci per v Rime. Najdes tam i REGAL. Jsou to take velmi dobre nastroje. Pepino65: Jo díky, sem dřív psal než četl . Jedno pero Regal jsem si pro začátek pořídil a docela mě překvapila cena a zpracování. Rozhodoval jsem se mezi perem Parker Reflex Blue a Regal L-16-502F a při porovnání "naživo" bylo jasno. Regal bylo celokovové a hezky těžké a jeho modrá barva byla při porovnání daleko působivější než modrá pera Parker, navíc pero Parker bylo z umělé hmoty a vypadalo na pohled laciněji, dokonce nemělo ani adaptér. Jediné, co mě krom známe značky Parker zviklávalo, bylo to, že Parker dává na svá pera doživotní záruku. Prodavačka mi tvrdila, že Regal je Španělská produkce. Mam přesně tohle, jen ve stříbrno-modré kombinaci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2007 afrikab: Jak jsem psal už výše jedno mám a moc se mi zamlouvá, ale možná časem zatoužím ještě po jednom. Ta váha je fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2007 Me se libi tento typ 24. Planuju napsat Angeice, za kolik by me ho dal/a ve verzi s B hrotem. Angeika ho ma ted v aukci a po prochazeni vsech per znacky REGAl je tohle opravdu nejhezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 23. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2007 afrikab: OK dej pak vědět cenu, možná bych do nějakého ještě šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se