elninoelnino Odesláno 20. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Díky! Pokud jsem eliminoval mesh, do finálního rozhodnutí mi chybí vyřešit otázku: PRESIDENT nebo ANVIL? Co se vám líbí více? Recenze anvilu je ZDE . Z tohoto serveru jsem si i vypůjčil fotografie: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Anvil je super, ale prezident je prezident.
instant Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Děkuji všem za postřehy a omlouvám se za pozdní reakci, v mezidobí jsem cestoval z NL do ČR. ................ Ještě jednou díky! original rovno niekomu daruj, je to take plandave šidítko v štýle vintážnych rolexov. ale keďže to nie je rolex, nemusíš sa na nič hrať a kúp si niečo poriadne na fotke je president od Harolda /yobokies@yahoo.com.hk/. Ten ma v ponuke este aj super president, tzv. Hammer. Je este masivnejsi - vid obrazky. Finalny vyber necham na teba. Neviem ci to robi aj s plnymi koncovkami, treba sa ho spytat. Mne by to ani nevadilo, ale su ludia co to neznesu ani ked to nehrká, tak len upozornujem tu je klasicky president: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 a tu je hammer /super president/: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
diver60 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 Já ne vím, mě nějak ty meshe a presidenty ktěm potápkám nejdou. Co se mi líbí tak super oyster ale taky to nějak začíná vyšumovat a asi nejpraktičtějši ale i vzhledově se mi začíná jevit guma. Ale každej to má jinak a je to o pocitu jaky s těma hodinka máš.
elninoelnino Odesláno 15. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) Zdravím a děkuji za vaše názory, moc mi to pomohlo ve výběru, nakonec jsem se rozhodl pro ocelový tah Hammer (super president) od Yobokies. Koupil jsem ho za celkem 82 dolarů (včetně pošty a Seiko přezky za 7 dolarů). Myslím, že to hodinkám velmi prospělo. Nosil jsem je asi 10 dní s původním jubilee tahem a včera to vyměnil. Mrkněte se na fotky, posílám pro srovnání fotky s jubilee tahem, pak porovnání s hammerem, několik fotek s Baby monstery a Pepsi na dámské ručce a na závěr s rukou v kapse :-). Seiko přezka dodaná k hammeru mi přijde naprosto stejná jako ta na Baby Monsterech. Takže ještě jednou díky, jsem nakonec velmi spokojen. S nákupem meshe vydržím k nějakým dalším hodinkám. Jo ještě jedna věc - měl jsem asi štěstí, ale zásilka s hodinkama (z USA) a i ta s tahem (z Hongkongu) prošla bez povšimnutí celní správou, nic navíc nebylo vyměřeno. Je ale pravda, že jsem to nechal posílat do NL, tady to asi nějak moc "nežerou" . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. června 2011 uživatelem elninoelnino
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Chlapi: mám objednané ty Seika Auto Divers a mám dotaz! Proč měníte ten tah z nerezové oceli? Je nekvalitní? Špatný?
instant Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 pockaj si kym ti to pride v poste a potom zistis sam ci treba original depilee jubilee je makky a plandavy, to je na taketo hodinky skoda. Navyse je to ten najdedkovskejsi Rolex dizajn, mne osobne sa ani k tomu nehodi. Aftermarket posunie tie hodinky o level vyssie
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Instant: máš pravdu,ten rozdil už poznám podle fotek.Jdu do toho presidenta,jen by mě zajimalo jestli se dá objednat v ČR???
instant Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 asi nie, objednas to na ebayi alebo u Harolda /yobokies/. Chvilu tu este pobrowsuj a dopracujes sa aj k tomu kde a ako objednavat.
Návštěvník eleven Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Ja jsem si objednal presidenta 28.12.2011okolo půlnoci a 10.1.2012 jsem ho měl doma. http://www.skywatches.com.sg/reviews/original-22mm-seiko-presidential-bracelet-for-skx011-skx009k2-skx009-skx007-skx171.htm Rychle, levně, spolehlivě. USD 43.00 . Ovšem neobjednával jsem v ČR, ale v Singapuru. Posílají to doporučeně, hned na druhý den jsem obdržel mail s tracking numberem, navíc to posílají švédskou poštou, domů mi to přišlo jako že ze Švédska a to se dneska vyplatí, že jo Alternativní zdroje jsou např.http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1033http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=1685 Ty v těch odkazech jsou typ 3308 - ZI, ten můj je 3308 - JZ. Nevím v čem je rozdíl, každopádně u těch mých je střední dílek dutý (folded type), šíře je od 22mm do 18mm u spony, a u stěžejek je taky folded type, ne solid end links. Spona je sice horší typ, než mají dneska běžně jakékoliv nonamy, nemá takové ty mačkací čudlíky na uvolnění, ale já chtěl originál Seiko, tak jsem spokojenej. První dojem na ruce nic moc oproti nato strapu, ale chtělo to lépe nastavit velikost na volnější ležérní délku, a teď je to oukej. Teda ne, že bych nato strapy odložil na dýl jak čtvrt roku, jak se znám..
laskajefajn Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Eleven: moc děkuju za radu! Myslím že ten kovový řetízek bude mnohem hezčí na těch potápkách než kožený i na ruce to bude vypadát lépe:cheers:
diver60 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na tý chlupatý pracce vypadaji dost dobře...
Návštěvník eleven Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2012 Tady je ten můj president . Na fotce vypadá líp jak na ruce:photo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 (upraveno) Helejte, máte někdo zkušenosti s tim Anvilem od Harolda? Psal jsem mu mail ohledně 22mm tahu s 20mm koncovkami a něco ohledně ruček ale žádný response nebyl.Díky Upraveno 21. května 2012 uživatelem Trojan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se